خرس مادر سعی دارد با بی محلی و دور کردن توله خرس او را به خاطر انجام کاری تنبیه کند و توله خرس نیز برای مرتبا به سمت خرس مادر می رود تا در آغوش او قرار گیرد.
خرس مادر بعداز چندین بار دور کردن وی وقتی احساس می کند که فرزندش به اشتباهش پی برده( عمل خطای توله خرس برای عکاس نامشخص بوده است) او را که سخت مشتاقانه در آرزوی آغوش مادرانه است در بغل می گیرد و صحنه هایی ناب از محبت مادرانه را به تصویر می کشد
سلام و سپاس . خیلی زیبا بود . طفلی مادر ،سر اشتباهات بچه اش داره بهش بی محلی میکنه ولی دلش خودشم خون میشه که این کارو میکنه . من از بی محلی متنفرم . دوست ندارم کسی بهم بی محلی کنه چون از لحاظ روحی آدم و داغون میکنه . ولی دوست دارم خودم به خیلیا بی محلی کنم ...
aac198000
خرس مادر بعداز چندین بار دور کردن وی وقتی احساس می کند که فرزندش به اشتباهش پی برده( عمل خطای توله خرس برای عکاس نامشخص بوده است) او را که سخت مشتاقانه در آرزوی آغوش مادرانه است در بغل می گیرد و صحنه هایی ناب از محبت مادرانه را به تصویر می کشد
ماهی
gilas
الان مستعد گریه کردنما نکنید با من اینطوری
aac198000
sotude
gilas
هوووم چیه
فیلم عقشولانه غمناک دیدم گریم گرفت خووب
الان رفع شد خیلی جدی نبود
دلشاد
ali0073
maryamlondon1
aac198000
مادر مقدس ترینه
soheyla
سلام و سپاس
خیلی زیبا بود
طفلی مادر ،سر اشتباهات بچه اش داره بهش بی محلی میکنه ولی دلش خودشم خون میشه که این کارو میکنه
من از بی محلی متنفرم . دوست ندارم کسی بهم بی محلی کنه چون از لحاظ روحی آدم و داغون میکنه
ولی دوست دارم خودم به خیلیا بی محلی کنم ...
chenzo
چقده قشنگ
مرسی
zrnznn
mami
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→