₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » حمیرا جونم ....
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » حمیرا جونم ....
1 2

بدون عکس

حمیرا جونم ....

905 بازدید، 29 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

پروانه ميرافشاري به علت مخالفت پدر با نام مستعار حمیرا فعالیت خود را آغاز کرد اما پدر وی صدای دختر خود را می‌‌شناسد و طلاق دختر خود را از همسرش می‌‌گیرد و به مدت یک سال دختر خود در خانه زندانی می‌‌کند بعد یک سال یک سفر اروپا برای جناب امیرافشاری پیش می‌‌آید. حمیرا که از حمایت مادر خود برخوردار بود دومین اثر خود به نام پشیمانم با آهنگسازی استاد تجویدی و ترانه‌ای از بیژن ترقی در دستگاه همایون اجرا می‌‌کند که به علت مدلاسیون اصیل و فراموش شده آن دستگاه باعث تحول عظیمی در موسیقی سنتی ایرانی می‌شود. پدر وی با آگاهی از اثر جدید دختر خود وی را از خانه طرد و از ارث محروم می‌‌کند. بعد از آن وی مدتی را در خانه پسر عمویش که همسر وی هما میر افشار ترانه سرای معروف بود به سر برد تا آنکه با استاد پرویز یاحقی ازدواج می‌‌کند.

صدای ایشان قابلیت سوبرآنو از ابتدا تا اوج را دارد که از کمیاب‌ترین نوع صداها می‌‌باشد. ایشان مدت شش یا هفت سال همسر آهنگساز به نام ایرانی پرویز یاحقی بودند که در این دوره زناشویی آثار ماندگاری با شعرهایی از بیژن ترقی و آهنگ های از یاحقی همچون مرانفریبی هدیه عشق بهار نو رسیده، مرا تنها نگداری، پنجره‌ای به باغ گل و … اجرا کرده است. وی بعد از انقلاب چند ماه در زندان به سر برد و با پرداخت مالیاتی معادل سی هزار دلار آزاد و تا اواسط سال شصت خورشیدی در ایران ماند و بعد از گذراندن مزاحمت های فراوان با همسر و دختر دو ساله اش به نام هنگامه از مرز پاکستان از ایران خارج شد و از آنجا به اسپانیا و بعد از آن به کاستاریکا در آمریکای مرکزی رفت وی در کاستاریکا دچار افسردگی شدید شد، به صورتی که مدت یک سال تحت درمان روان پزشک بود.
    شوهر وی در این میان همسر و دختر خود را ترک و به امریکا مهاجرت کرد. حمیرا با کمک همسر پسر عمویش هما میر افشار به ایالت کالیفرنیا مهاجرت و کار هنری خود را از سر گرفت و در سال هفتاد و هشت خورشیدی به تومور مغزی دچار شد که به صورت معجزه آسایی از اتاق عمل نجات یافت. وی همینک در شهر لوس آنجلس زندگی می‌‌کند

• Kishe Mehr

کاکو ینی میگی حالو که من دوسش دارم اونم دوسُم داره؟ :9:

• دلشاد

مرسی داش آرسام
    حمیرا رو دوست میدارم

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو ینی میگی حالو که من دوسش دارم اونم دوسُم داره؟

واللو تو رو نمیدونم ولی خودومه میدونم که دوسُم میداره :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: hadi04
    واللو تو رو نمیدونم ولی خودومه میدونم که دوسُم میداره :4:

میگم یه لحظه گوشی رو بده به آبجی فاطمه گلو مامان دویی یاسی گلو کارش دارم 315

• gilas

بَه بَه 301
    این پروانه خانم کارش درسته :10:

• hadi04

میگم یه لحظه گوشی رو بده به آبجی فاطمه گلو مامان دویی یاسی گلو کارش دارم

عامو چته حالو؟ اصلا خود فاطمه گفت ای تاپیکو ره بذارم خودشم حمیرا ره دوست میداره اصلا حمیرا دوستی تو خونه ی ما ارثیه :4: یاسی هم دوست داره هر وقت آهنگ شاداشو میذارم برام میرقصه :82: :8:

• hadi04

نقل قول: gilas
    این پروانه خانم کارش درسته

پروانه خانوما همشون کارشون درسته ولی این پروانه یه چیز دیگست هنرمنده :4:

• Kishe Mehr

عامو چته حالو؟ اصلا خود فاطمه گفت ای تاپیکو ره بذارم خودشم حمیرا ره دوست میداره اصلا حمیرا دوستی تو خونه ی ما ارثیه :4: یاسی هم دوست داره هر وقت آهنگ شاداشو میذارم برام میرقصه :82: :8:

شاهنامه رو اخر پاییز می شمارن :15:
    اخی گفتی دویی یاسی گلو :8: یه پسر هم نداریم بندازینش به پسر ما :51:

• hadi04

شاهنامه رو اخر پاییز می شمارن

عامو آخر اییز میفروشن تو کی میخوی یاد بیگیری؟ :4:
    یه پسر هم نداریم بندازینش به پسر ما

اوهوکی به کس کسونش نمیدم به همه کسونش نمیدم اصلا به هیچکسش نمیدم دخمل خودمه :8:

• gilas

پروانه خانوما همشون کارشون درسته ولی این پروانه یه چیز دیگست هنرمنده

آره آخرشم یه چیز میشه مثل شاپرک خودمون :23:

نمایش یا پنهان متنالبته ایشون فرق فکوله ها :4: پروانه خانم عرض میکنم و گرنه شاپرک که .... :23: :23: :23:

• ماهی

:d-_-b: با آهنگاش خاطره دارم..زمان دانشجویی :5:

• mz56mz

دستت طلا كاكو فكر كنم مرا نيز دوست ميدارد :15:

• بهونه

ناز نفسش :d-_-b:
    مرسی کاکو هادی386

• The one

منم خوشم میاد ... :65: ثنک یو کاکو :46:

• garfild

آهنگاش خیلی قشنگ بودن :d-_-b:

• هاچو هاچو

هایده رو بیشتر دوست دارم :9: ولی خب حمیرا بعضی از آهنگاش رو خیلی حال میکنم :110: الان اتفاقا دارم یکی از آهنگاشو میگوشم :9: همون که میگه :
    عشق تو آوازه منه/زمزمه سازه منه /قصه من رازه منه
    راز دلمو بگو به همه/عشقمه که باز تو زندگیت/یه عزیز نازنین بشم...
    :4: خیلی باحاله آهنگش :9:
    نمایش یا پنهان متنیره راستش میخواستم این آهنگ که گفتم رو تقدیمت کنم ولی دیدم قبلا یکی تقدیم کردم دیگه برامون حرف در میارن :4:

• ژنرال

بعضی از کارای رادیوئی قبل از انقلابش که با پرویز یاحقی بوده، معرکه س . . .

گلهای رنگارنگ، برنامه شماره 460 یکی از همون کارای معرکه س...

• hadi04

نقل قول: هاچو هاچو
    یره راستش میخواستم این آهنگ که گفتم رو تقدیمت کنم ولی دیدم قبلا یکی تقدیم کردم دیگه برامون حرف در میارن :4:

يره اصلا عشقت رو كتمان نكن هيچي رو توي دلت نگه ندار دل درد ميگيري :4: همه رو با فشار بالا بفرست بيرون تا همه بفهمن :23: تقديمم كن خوشحال ميشم :9:
    نقل قول: ژنرال
    گلهای رنگارنگ، برنامه شماره 460 یکی از همون کارای معرکه س...

آوشت (يه اصطلاحه كه بعد از تعجب به كار ميره :4: )آره واقعا كارهاش معركست نابود صداشم :8:

• toranj

خوشم نمیاد ازش 245
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: