***هنر تندرست ماندن*** اگر نمیخواهید بیمار شوید؛ *احساساتتان را بیان کنید.*
هیجانات و احساساتی که سرکوب یا پنهان شده باشند به بیماریهایی نظیر ورم معده، زخم معده، کمر درد و درد ستون فقرات منجر میشوند.
سرکوبی احساسات به مرور زمان حتی میتواند به سرطان هم بیانجامد. در آن زمان است که ما به سراغ یک محرم میرویم و رازها و خطاهای خود را با او در میان میگذاریم!
گفتگو، صحبت کردن، کلمات، ... وسیله درمانی قدرتمندی هستند.
اگر نمیخواهید بیمار شوید؛ *تصمیمگیری کنید.*
افراد دو دل و مردد دچار دلهره و اضطراب هستند. دو دلی و بیتصمیمی باعث میشود که مشکلات و نگرانیها روی هم انباشته شوند.
تاریخ انسان بر اساس تصمیمگیریها ساخته شده است. تصمیمگیری دقیقاً به معنی چشمپوشی آگاهانه از بعضی مزایا و ارزشها برای به دست آوردن بعضی دیگر است.
افراد مردد در معرض بیماریهای معدی، دردهای عصبی و مشکلات پوستی قرار دارند.
اگر نمیخواهید بیمار شوید؛ به *دنبال راه حلها باشید.* افراد منفی، مشکلات را بزرگ میکنند و راه حلها را نمییابند. آنها غم و غصه، شایعه و بدبینی را ترجیح میدهند.
روشن کردن یک کبریت بهتر از تاسف خوردن از تاریکی است. زنبور، موجود کوچکی است اما یکی از شیرینترین چیزهای جهان را تولید میکند
حالا چرا مدل شعر نوشتی همچین با احساس داشتم میخوندم اما ریتمش در نیومد
آخه این طوری خوشگل تره
نقل قول: sotude
کوروش چرا اینکارو کردی
جالت تره همش فکر می کنی شعره دنبال بقیش میری
چرا سرکارمون گذاشتی
کلان کی سرکار نیست بیژن جان اینو بگو
نقل قول: نازدونه
دستت طلا داداش کوروش قول میدم به این شعر تو خوب توجه کنم که مریض نشم
آره خوب توجه کن که برات خیلی خوبه نازدونه خانوم
نقل قول: baron jon
بستگی به طرف مقابلت داره که ظرفیتش رو داشته باشه ...
بله بله درسته
نقل قول: The one
فکر کنم نسخه ی روانپزشک بوده
نه رروانکاوی هست من فکر می کنم
نقل قول: ژنرال
اشعار زیبایی بود
ممنونم استاد ارجمند
نقل قول: bijjan
خوب ببخشید اگه ادم از یکی شاکی بشه و تو دلش بگه ریدم به کلت یا فحش خوار مادر بده چجوری باید بیان کنه که ورم معده نگیره
خوب مثل یه پسر خوب میری پیشش میگی تا خالی بشی وگرنه اوناییکه گفتی رو باید خودت دفع کنی برای همین معدت تعجب می کنه بعدش ورم میکنه نمایش یا پنهان متنشوخی کردم به دل نگیری رودل می کنی
مرسی کوروش جان جالب بود من معتقدم لازمه احساس گفته بشه و خیلی به تبعاتش فکر نکنیم چون خوردن احساس تبعاتش منفیش بیشتره.الته بد نیست برخی احساسات فقط با افراد معتمد در مبون گذاشته بشن نمایش یا پنهان متندر مورد برخورد با احساس معتقدم بسیاری از مواقع بدلیل عدم شناخت جزیی از خودمان مدام دچار گمگشتگی احساسی میشویم و با تضاد احساسی که برایمان بروز میکند آنها را سرکوب میکنیم.جایی که قراره بخندیم گریه میکنیم ، جایی که باید گریه کنیم میخندیم ، نمیدونیم الان که خشمگینیم آیا این احساس خشمه یا احساس ناکامی و ..... در سرکوب یا رها سازی احساس مشکل از دنیای درون منه نه دنیای بیرون من.افراد موفق کسانی هستند که این احساس واقعی رو سریعتر شناسایی میکنند و اگه کسی بتونه احساسو در لحظه تشخیص بده در واقع هرگز دچار احساس بد نخواهد شد ... کافیه در بروز احساس نقش خودمون رو از دیگران و دنیای بیرون تشخیص بدیم. اگه احساس واقعی شناسایی بشه رفلکس رفتاری ما هرگز مبتنی بر نقص یا ضعف اخلاقی نخواهد بود و کم کم خواهیم فهمید قرار نیست در زندگی بدنبال احساس خوب بگردیم. لازمه یاد بگیریم چگونه با احساس مواجه بشیم و آنرا شناسایی کنیم.
آواتارتون مشکلی هست یکیم شبیه هم برای همون اشتباه شد
بیشتر دقت کن
چسب دقت می کنم
نقل قول: ali41
مرسی کوروش جان جالب بود من معتقدم لازمه احساس گفته بشه و خیلی به تبعاتش فکر نکنیم چون خوردن احساس تبعاتش منفیش بیشتره.الته بد نیست برخی احساسات فقط با افراد معتمد در مبون گذاشته بشن
KuRoSh
اگر نمیخواهید بیمار شوید؛
*احساساتتان را بیان کنید.*
هیجانات و احساساتی که سرکوب یا
پنهان شده باشند به بیماریهایی
نظیر ورم معده، زخم معده، کمر درد
و درد ستون فقرات منجر میشوند.
سرکوبی احساسات به مرور زمان حتی
میتواند به سرطان هم بیانجامد.
در آن زمان است که ما به سراغ یک
محرم میرویم و رازها و خطاهای
خود را با او در میان میگذاریم!
گفتگو، صحبت کردن، کلمات، ...
وسیله درمانی قدرتمندی هستند.
اگر نمیخواهید بیمار شوید؛
*تصمیمگیری کنید.*
افراد دو دل و مردد دچار دلهره و
اضطراب هستند. دو دلی و بیتصمیمی
باعث میشود که مشکلات و
نگرانیها روی هم انباشته شوند.
تاریخ انسان بر اساس
تصمیمگیریها ساخته شده است.
تصمیمگیری دقیقاً به معنی
چشمپوشی آگاهانه از بعضی مزایا و
ارزشها برای به دست آوردن بعضی دیگر است.
افراد مردد در معرض بیماریهای
معدی، دردهای عصبی و مشکلات پوستی
قرار دارند.
اگر نمیخواهید بیمار شوید؛ به
*دنبال راه حلها باشید.*
افراد منفی، مشکلات را بزرگ
میکنند و راه حلها را
نمییابند. آنها غم و غصه، شایعه
و بدبینی را ترجیح میدهند.
روشن کردن یک کبریت بهتر از تاسف
خوردن از تاریکی است. زنبور، موجود
کوچکی است اما یکی از شیرینترین
چیزهای جهان را تولید میکند
دلشاد
gilas
sotude
آره گیلاس جان منم اول فکر کردم شعره بعد شدید خورد تو ذوقم
کوروش چرا اینکارو کردی
چرا سرکارمون گذاشتی
نازدونه
baron jon
بستگی به طرف مقابلت داره که ظرفیتش رو داشته باشه ...
سلام ممنون جملات خوبی بود
garfild
The one
مرسی جلال جان قابل تامل بود
ژنرال
bijjan
خوب ببخشید اگه ادم از یکی شاکی بشه و تو دلش بگه ریدم به کلت یا فحش خوار مادر بده چجوری باید بیان کنه که ورم معده نگیره
bijjan
خوب اگه ادم از یکی شاکی بشه و تو دلش بگه ریدم به کلت یا فحش خوار مادر بخواد بده چجوری باید بیان کنه که ورم معده نگیره و احساساتش سرکوب نشه
KuRoSh
آخه این طوری خوشگل تره
جالت تره همش فکر می کنی شعره دنبال بقیش میری
آره خوب توجه کن که برات خیلی خوبه نازدونه خانوم
نه رروانکاوی هست من فکر می کنم
ممنونم استاد ارجمند
خوب مثل یه پسر خوب میری پیشش میگی تا خالی بشی وگرنه اوناییکه گفتی رو باید خودت دفع کنی
نمایش یا پنهان متن
شوخی کردم به دل نگیری رودل می کنیali41
من معتقدم لازمه احساس گفته بشه و خیلی به تبعاتش فکر نکنیم چون خوردن احساس تبعاتش منفیش بیشتره.الته بد نیست برخی احساسات فقط با افراد معتمد در مبون گذاشته بشن
نمایش یا پنهان متن
در مورد برخورد با احساس معتقدم بسیاری از مواقع بدلیل عدم شناخت جزیی از خودمان مدام دچار گمگشتگی احساسی میشویم و با تضاد احساسی که برایمان بروز میکند آنها را سرکوب میکنیم.جایی که قراره بخندیم گریه میکنیم ، جایی که باید گریه کنیم میخندیم ، نمیدونیم الان که خشمگینیم آیا این احساس خشمه یا احساس ناکامی و ..... در سرکوب یا رها سازی احساس مشکل از دنیای درون منه نه دنیای بیرون من.افراد موفق کسانی هستند که این احساس واقعی رو سریعتر شناسایی میکنند و اگه کسی بتونه احساسو در لحظه تشخیص بده در واقع هرگز دچار احساس بد نخواهد شد ... کافیه در بروز احساس نقش خودمون رو از دیگران و دنیای بیرون تشخیص بدیم.اگه احساس واقعی شناسایی بشه رفلکس رفتاری ما هرگز مبتنی بر نقص یا ضعف اخلاقی نخواهد بود و کم کم خواهیم فهمید قرار نیست در زندگی بدنبال احساس خوب بگردیم. لازمه یاد بگیریم چگونه با احساس مواجه بشیم و آنرا شناسایی کنیم.
sotude
چرا سرکارمون گذاشتی
برای یادآوری بنده بیژن نیستم
نمایش یا پنهان متن
آخه اسم من کجاش شبیه بیژنهبیشتر دقت کن
KuRoSh
آواتارتون مشکلی هست یکیم شبیه هم برای همون اشتباه شد
چسب دقت می کنم
sotude
خواهش میکنم دشمنتون شلمنده
نمایش یا پنهان متن