₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » محرومیت دههادانشجو ممتازدختربعلت عدم پوشش مناسب
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » محرومیت دههادانشجو ممتازدختربعلت عدم پوشش مناسب

بدون عکس

محرومیت دههادانشجو ممتازدختربعلت عدم پوشش مناسب

427 بازدید، 19 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

گزارش ها از دانشگاه علم و صنعت حاکی از آن است که طی روز های گذشته تعداد زیادی از دانشجویان دختر دانشگاه علم و صنعت به اتهام «عدم رعایت پوشش مناسب» با احکام محرومیت انضباطی مواجه شده اند.
    تصویر در دسترس نیست

کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت در روندی بی سابقه از ابتدای ترم جاری تعدادی از دانشجویان را بدون احضار برای شرکت در جلسه ی تفهیم اتهام و جلسه ی صدور حکم، به اتهام «عدم رعایت مقررات دانشگاه» و «عدم رعایت پوشش مناسب»، به مدت یک نیمسال با احتساب سنوات از تحصیل محروم کرده است.

هنوز از تعداد دانشجویانی که حکم کمیته ی انضباطی دریافت نموده اند آمار دقیقی در دست نیست، اما طبق گزارش های موثق، ده الی بیست نفر از دانشجویان دختر احکام خود را دریافت کرده اند.

گفتنی است تعدادی از این دانشجویان هنگام اعتراض به حکم اولیه با پرونده ها و گزارش هایی از تخلفاتشان در دانشگاه روبه رو شده اند که تاکنون خود نیز از آن ها اطلاعی نداشته اند.

پیش تر و در ترم گذشته نیز دانشجویان دانشگاه علم و صنعت با قوانین سخت آمیز "منشور اخلاقی" در دانشگاه و گشت های حراست مواجه شده بودند.

همچنین در ترم گذشته دانشگاه علم و صنعت در طی اقدامی بی‌سابقه ثبت نام ۱۵ دانشجوی دختر این دانشکده را به دلیل عدم حضور در جلسهٔ اجباری پیرامون موضوع پوشش که برای دانشجویان دختر برگزار کرده بود، لغو کرده و توسط مسئولین آموزش دانشکده اعلام کرده بود «از ثبت نام این دانشجویان در ترم آینده نیز جلوگیری به عمل خواهد آمد».

• دلشاد

آخه از این قوانین پا پیش افتاده کی میخوان دست بردارن :14:

• garfild

:14:
    تف تو روحشون کنه
    آخه به دانشجوها چیکار دارین :101:

• ژنرال

به نظر من دخترایی که حجابشونو رعایت نمیکنن، باید موهاشونو از ته بزنن :4:

نمایش یا پنهان متنشوخی کردم :79:

• yaftian

رئیس دانشگاه علم و صنعت :94:

• ali41

نقل قول: bijjan
    کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت در روندی بی سابقه از ابتدای ترم جاری تعدادی از دانشجویان را بدون احضار برای شرکت در جلسه ی تفهیم اتهام و جلسه ی صدور حکم، به اتهام «عدم رعایت مقررات دانشگاه»

خاطره بدی برام تداعی شد ... بماند :2:
    نمایش یا پنهان متنبی انصافا با این کاراشون گاهی با سرنوشت یک انسان بازی میکنن ..... موندم تو کار بشر خدا میگه آنقدر مهمی که گویی جهان را فقط برای تو خلق کرده ام و اینا به راحتی آب خوردن مسیر زندگی یه آدمو عوض میکنن .... الهم العن الظالمین جمیعا

• zrnznn

من که با حجابم 360

• نغمه

مسلما تاثیر این کار خیلی ناچیزه یا بهتر بگم هیچه اما هر جایی یه قانونی داره و اونایی که رعایت نمیکنند هم مقصرن 378

• بچه مثبت

اگر جایی قانونی داره باید رعایت کنند!
    تا جایی که من اطلاع دارم، ورودی دانشگاه، پوشش افراد هم کنترل میشه و تذکر داده میشه!!!
    در مورد جلسه اجباری پیرامون موضوع پوشش و جلوگیری از ثبت نام هم باید بگم خیلی بعید میدونم که این خبر صحت داشته باشه!!!!
    اما در کل دانشگاهی که شورای صنفی نداشته باشه، کسی مدافع حقوق دانشجو نیست!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• SaMaN TaJ

اصن دخترا نباید برن دانشگاه و مدرسه :32:
    بشینن تو خونه و بشورن و بسابن و بچه داری کنن :50:

• maryamlondon1

چه بگم والله این بیچارها باید قانون رعابت کنن :2:

• mami

نقل قول: bijjan
    تعداد زیادی از دانشجویان دختر دانشگاه علم و صنعت به اتهام «عدم رعایت پوشش مناسب» با احکام محرومیت انضباطی مواجه شده اند.

آقا جان تكذيب مي كنم چون من در آن كميته به عنوان ....حضور داشتم اين خبر به اين شكل كذب محض مي باشد :42:

• arash52

نقل قول: بچه مثبت
    اگر جایی قانونی داره باید رعایت کنند!

:39:
    به حضرت عباس ميخواستم همينو بگم
    هروقت ميخوام حرف مهمي بزنم تو مياي قبل از من ميگي :70:

• levrone

بچه مثبت,
    اگه چند تا دانشگاه با شرایط پوشش متفاوت وجود داشته باشه و طرف بیاد این دانشگاهی رو انتخاب کنه که تو پوشش سختگیری میکنه اونجا فرمایش شما درسته، باید قانونشو رعایت کرد.
    ولی وقتی دامنه انتخابت محدوده و باید از بین همین موارد موجود که قوانینشون مشابهِ همن یکی رو انتخاب کنی اینجا دیگه حرف شما موضوعیت نداره.
    وقتی طرف مجبوره تا قوزک پاش مانتو بپوشه و صورتشو تا دماغ بپوشونه که دیگه این قانون نیست! موظفیه ناعادلانست!

• toranj

ای بابا زوری که نمیشه...حجای چه ربطی به سوات داره آخه برادر 245
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: