ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
جونم زیرنویس ؛ بدل شیطان ، پسر صدام و غیرت ایرانی !!!
aac198000
فیلم بدل شیطان بر اساس داستان جالب زندگی یک ستوان ارتش عراق به نام لطیف یاحیا است که روزی به کاخ صدام احظار می شود و از آن وقت یعنی سال ۱۹۸۷ به یعد در نقش بدل با فدایی عدی پسر شرور صدام نقش بازی می کند.
در این فیلم، دومینیک کوپر بازیگر انگلیسی («یک تجربه آموزنده»، «کاپیتان آمریکا: اولین انتقامجو») هم نقش عدی را بازی می کند و هم نقش بدل او – لطیف یحیی، مرد مهربانی که مجبور بود تظاهر کند یک سادیست دیوانه است تا خانواده اش را از خشم پسر صدام مصون نگه دارد کند و بین این دو شخصیت داستان ، یک مرد بی رحم شرور و شاهدی منزجر به روانی جابجا می شود.
دومینیک کوپرمی گوید: “من نقش یک نفر دیگر رو بازی می کنم که او هم با وانمود کردن ، نقش دیگری را بازی می کند. در واقع گویی ۳ شخصیت هست. و این بیش از هر چیز دیگربرای من جذاب است. یک مرد که بازیگر نیست و علاقه ای هم ندارد، مجبور به ایفای نقش دیگری است. برای حفظ جانش ، باید واقعا نقش این مرد را بازی می کرد.”
اما نکته ای جالب در مورد این فیلم زیرنویس فارسی صحنه ای از فیلم است که در فضای مجازی علاقمندان بسیاری پیدا کرده است بدون هیچ توضیح اضافه ای!!!
.
.
.
.
.
.
arash52
ماهی
hadi04
به شکم پدر بیپدرش هم خندید مردک ....
حال کردی غیرت رو
mami
garfild
KuRoSh
از این غلط ها زیاد می کنند
به قبر جد وآبادشون خندیدن
اونم زیاد زر زده از خداش باشه که از ما خوشش بیاد مرتیکه عوضی کثافت بی شعور
sotude
حالا تو خون خودتو کثیف نکن
نمایش یا پنهان متن
یه پسر خوب هرگز فحش نمیدهsib
gilas
اما چه با غلظت هم میگه خوردی
دلشاد
نغمه
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
دانش اموزه میره پیش مدیر میگه فلانی میگه فلان چیز نخور... مدیر هم میگه فلان غلط کرد برو هر چی دلت میخواد بخورژنرال
maryamlondon1
shaparak64
... میخوره که ... نخوره
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→