ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
sotude
اما لحظهای خودتان را جای پدر و مادر (ناتان ساوایا) ۳۶ ساله بگذارید، وکیلی که در سال ۲۰۰۱ به ناگاه از کارش دست کشید و ترجیح داد که به عشق دوران کودکیاش بپردازد، یعنی ساختن اشکال مختلف با لگوهای رنگی
ولی پیش از آنکه به ناتان پوزخند بزنید و برچسب بیماری روانی به او بزنید، اندکی درنگ کنید! کارهایی که ناتان الان با لگو میکند، آنقدر زیبا هستند، که هر یک از آنها را ده هزار دلار میخرند
کارهای ناتان در گالریهایی در سراسر دنیا به نمایش درآمدهاند و خریداران کارهای هنری، مشتریشان هستند. در هر یک از مجسمههای او که با لگو ساخته شدهاند، از
۱۵۰هزار لگو استفاده شده است.
یک مجموعه از کارهای زیبای او نشاندهنده احساسات آدمی هستند و نمایانگر تولد، مرگ و استحاله انسان هستند. او روزانه ۸ تا ۱۲ ساعت را صرف لگوسازی میکند و گاهی وقتی مشغول ساختن یک مجسمه است، ساعات کار او به ۱۸ میرسد
او برای ساختن اشکال ساخته شده با لگو، نخست آنها را روی یک کاغذ طراحی مخصوص میکشد و بعد مشغول ساختن آنها میشود
نمایش یا پنهان متن
من که خودم عاشق لگوامبهونه
ماهی
mami
arash52
aac198000
منم همین طور
KuRoSh
من که تاحالا اصلان امتحانش نکردم
ولی باید حسابی حوصله داشته باشی تا اینا رو بسازی
sotude
خلاقیت داشته باشی حوصله خودش میاد