₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » من ايستاده ام
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

من ايستاده ام

425 بازدید، 37 پست، نویسنده: mojde

• هاچو هاچو

نقل قول: Aramesh
    حالا دیدم پُستتو.. :98: 806

806 716

• mz56mz

دوستان بفرماييد بنشينيد خسته شديم والوووو :10:
    نمایش یا پنهان متندل همتون شاد و لبتون خندون :48:

تصویر در دسترس نیست

• mojde

نقل قول: Kishe Mehr
    اگه از خودتون بود تبریک میکم اگرم نبود بازم تبریک میگم بابت انتخاب این متن :39:

متن نبود مجتبي جان دلنوشته اي بود في البداهه

ممنون كه وقت گذاشتينو خوندين دوستاي عزيزم .مرسي از پستاي صادقانتون282 282 282 282 282 282

The one,

عزيزم غمگيني نميبينم اما اگر گله اي هست از توهينه همين .خوشبخت باشي و پيروز و شاد :11:
    282

• دیااکو

نقل قول: gilas
    پشت خنده ها و عززیم گفتنا چقدر راحت همدیگرو له میکنیم چقدر راحت تحقیر میکنیم
    چقدر راحت فحش میدیم چرا منظورم به همه است داریم خودخواه میشیم و حواسمون نیست به دوستیای قشنگمون

در نزدیک ترین دوستیها و رابطه ها هم سوء تفاهم و کدورت پیش میاد و این چیز عجیب و غیر طبیعی نیست، فقط نوع برخورد ما با اون سوء تفاهمهاست که باعث میشه دوستیها قطع بشه. و بدتر از این قطع دوستی زمانیه که کدورتها رو درون خودمون بریزیم و بروز ندیم و تبدیل بشه به کینه، من خیلیها رو دیدم که قربون صدقه هم می رند ولی تیشه به ریشه هم می زنند. اگه میخایم دوستیها رو مراقبت کنیم اتفاقأ باید با هم در مورد کدورتها حرف بزنیم ولی باید یاد بگیریم چطوری حرف بزنیم و شهامت قبول اشتباه رو داشته باشیم.(دیااکو بزرگ)

• mojde

نقل قول: دیااکو

در نزدیک ترین دوستیها و رابطه ها هم سوء تفاهم و کدورت پیش میاد و این چیز عجیب و غیر طبیعی نیست، فقط نوع برخورد ما با اون سوء تفاهمهاست که باعث میشه دوستیها قطع بشه. و بدتر از این قطع دوستی زمانیه که کدورتها رو درون خودمون بریزیم و بروز ندیم و تبدیل بشه به کینه، من خیلیها رو دیدم که قربون صدقه هم می رند ولی تیشه به ریشه هم می زنند. اگه میخایم دوستیها رو مراقبت کنیم اتفاقأ باید با هم در مورد کدورتها حرف بزنیم ولی باید یاد بگیریم چطوری حرف بزنیم و شهامت قبول اشتباه رو داشته باشیم.(دیااکو بزرگ)

ديا اكوي كبير شما خودت استادي بوديو ما خبر نداشتيما حيف شد دير كشف شدي :3: اين چند روزه خييييييييييييييييييييلي از نظراتت استفاده كردم ممنون 282بايد گله كردنو انتقاد كردن و انتقاد پذيرفتنو يادبگيريم و بشينيم با هم حل كنيم اما..... اما

گفتم بدوم تا تو همه فاصله ها را

تا زودتر از واقعه گویم گله ها را

چون آینه پیش تو نشستم که ببینی

در من اثر سخت ترین زلزله ها را

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست

از بس که گره زد به گره حوصله ها را

ما تلخی نه گفتنمان را که چشیدیم

وقت است بنوشیم از این پس بله ها را

بگذار ببینیم بر این جغد نشسته

یک بار دگر پر زدن چلچله ها را

یک بار هم ای عشق من از عقل میاندیش

بگذار که دل حل کند این مسئله ها را

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    خیلی زیبا بود :8: .
    مژده جان همه ی تاپیکاتون غمگین هستن و حسابی حال آدم و میگیرن 447.
    مخصوصاً حال خانمهائی که سختی کشیدن و میکش و خواهند کشید .
    عاشق متناتون هستم :8: .
    عاشق شعراتون هستم :8: .

نقل قول: mojde
    من طعم شيرين بله گفتن به بادها را مي دانم

خیلی زیبا بود .

احساساتی شدم .
    یکی بهم بگه تو این قالب جدید انجمن از کجا مثبت میدن ...
    817

• mojde

نقل قول: soheyla
    همه ی تاپیکاتون غمگین هستن و حسابی حال آدم و میگیرن

به خدا من نميخوام كسي رو ناراحت كنم عزيزم من فقط احساسمو گفتم ببخشيد اگه ناراحتت كردم عزيز دلم 282 854

• farzane

خیلی زیبااااااااااااااااااااااااااااا بود مژده جووووووووووووووونم عالی بود واااااااااااای خیلی قشنگ و پر از معنی بود همیشه تاپیک هات عالین عزیز دلم مژده ی مهربونم همیشه با تاپیک هات احساساتتم میگی اینقدر پاک و عزیزی دلم خیلی گرفته بود تاپیکتم خیلی حس خاصی داشت برام خیلی دوست داشتم ممنون خاله جونم 671 826 827 825 903 :6:

• mojde

نقل قول: farzane
    د تاپیکتم خیلی حس خاصی داشت برام خیلی دوست داشتم

ممنون عزيز دلم اين تاپيك يه دلنوشته في البداهه بود .خدا نكنه دلت بگيره عزيزم ما در هر شرايطي ايستاديم مگه نه؟

• maryamlondon1

حرفی برا گفتن ندارم احساست درک میکنم :2: .امیدوارم همنجور که مثل کوه استوار بودی استوار وقوی باش :11: :11:

نمایش یا پنهان متن
    من زنم

من زنم ، من نه سنگم
    من زآهن نیستم

من ز گلبرگم

ز یاس و از ستاره دامنم

شمع خانه، مادرم

سیب سرخ روزگارم

من زنم

سنگ صبور خانه ام

شانه هایم بستر است

خنده ها و گریه ها جان من است

من دعای صبح و شامم

من زنم

عشق نامم

مادرم

خواب و آرامش دهد عِطر تنم

ساقی و هم ساغرم

من خود عشقم خود پروانه ام

من همه جان و همه جانانه ام

من زنم ، من مادرم ........... !!

ای رَجُل !!!من آرزو های توام
    دریاب......... دریابم زنم!!

• Kishe Mehr

نمایش یا پنهان متنببخشید دوش ، حالم چندان خوب نبید درست نفهمیدم چی نوشته بیدم :9:

• shaparak64

مژده گلم :6: اومدم بازم دل نوشته ی قشنگت رو بخونم :46:
    حالا بیشتر میتونم معنی مسیجی که دیااکو تاپیکش کرده بود رو بفهمم :44:

• soheyla

به خدا من نميخوام كسي رو ناراحت كنم عزيزم من فقط احساسمو گفتم ببخشيد اگه ناراحتت كردم عزيز دلم 282 854

سلام عزیزم :46: .
    خواهش میکنم . من از شما معذرت میخوام که نتونستم حرفم و خوب بیان کنم .
    من عاشق متنای غمگین هستم چون غم جزءی از فرهنگ ایرانیاست .
    وقتی زیادی شاد باشم باگوش دادن به یه آهنگ غمگین این حالت و خنثی میکنم .
    من از متن و شعرای شاد خوشم نمیاد .
    خوب میدونم وقتی درون انسان غمگین باشه احساسی که ازش بروز میکنه هیچ وقت رنگی نیست و بیشتر خاکستریه . من خودم 99 درصد مواقع خاکستری ام 286.
    امیدوارم معذرتخواهی من و بپذیرید 786.

• mojde

shaparak64,

ميدونم كه ميدوني ميفهمي و درك ميكني. از اينكه اومديو دوباره متنموخوندي ممنونم :11:
    soheyla,
    عزيز دلم ممنونتم :8: تو هميشه به من لطف داري .خوشحالم كه از تاپيكم خوشت اومد و مرسي كه خوندي :11:

• gilas

312

نمایش یا پنهان متنچیه اومدم تاپیک خالم تاپ بازی :10:
    اصنشم تاپیک خاله خودمه 804

• farzane

ممنون عزيز دلم اين تاپيك يه دلنوشته في البداهه بود .خدا نكنه دلت بگيره عزيزم ما در هر شرايطي ايستاديم مگه نه؟

آره مژده جووووووووووووونم خاله ی گل و مهربوووووووووووونم ما تو همه شرایط ایستادیم و پشت هم و برای هم هستیم 286 عزیز دلمی تاپیک تو که عای بود مثل همیشه مهربوووووووووونم من خودم این روزها حال خوبی ندارم و دلگیرم و..... ولی همیشه ما همه زنیم و ایستاده ایم 286
    قربونت بشم مرسی از تمام خوبی ها و لطفت :11: :8: :6:

• mojde

نقل قول: gilas
    چیه اومدم تاپیک خالم تاپ بازی

:23: بازي كن بازي كن گلم

farzane,

عزيزم اميدوارم بهترينها برات پيش بياد الهي هميشه پاينده باشي و شاد :8:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: