روم به دیوار چند وقتیه یه سئوال مثل خوره افتاده به جونم، بگم؟بگم؟
برا گروه کاربری من زدند عضو پیشرفته!!!
حالا من میخام بدونم که این کدوم عضوه؟ و تا کجا پیش رفته؟ و مهمتر از همه تو چی پیشرفته؟
ضمنأ هر چی فکر کردم یه عکسی که مرتبط باشه با عضو پیشرفته پیدا نکردم یا اونایی که پیدا می کردم خاک تو سری بود حالا اگه عکس مرتبطی هم پیدا کردید بذارید جای دوری نمی ره.
عضو پیشرفت عضویه که پیشرفت کرده پیشرفت یعنی جلو رفت و جلو رفت متضاد عقب رفته لذا نتیجه میگیرم عضو پیشرفته مشکلشو باید با عقب و جلوش حل کنه چون اگه توازن برقرار نشه احتمال داره مدیر بشه
البته اين سوء برداشت شما از غلط خوندن عبارته شما بايد اينطوري بخوني عضو ، پِيَش رفته . يعني دلت رو كه آوردي اينجا پي بوفي و دوستان رفته . عضو هم دله نه د..ل
دیااکو
برا گروه کاربری من زدند عضو پیشرفته!!!
حالا من میخام بدونم که این کدوم عضوه؟ و تا کجا پیش رفته؟ و مهمتر از همه تو چی پیشرفته؟
ضمنأ هر چی فکر کردم یه عکسی که مرتبط باشه با عضو پیشرفته پیدا نکردم یا اونایی که پیدا می کردم خاک تو سری بود حالا اگه عکس مرتبطی هم پیدا کردید بذارید جای دوری نمی ره.
دلشاد
فعلا نمیگم نمییارم نمیدم تا سری بعد
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
Aramesh
معلومه دیگه.. از قالب قدیمیـ.................ـــه تااااااااا قالب جدیدیــ.................ـــه.. پیش رفته
توو مُخ من..
نمایش یا پنهان متن
لطفاً بعدی..نمایش یا پنهان متن
روم نشد..نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
خب آبنباتم هنوز تموم نشدهنمایش یا پنهان متن
عکسش خیلی هاته هانمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
میسوزونه ها...نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
خوبت شد.. حالا برو لُپتو پماد بزن نسوزه..garfild
دقیقا همون عضو مورد نظر
KuRoSh
دلشاد
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستنمایش یا پنهان متن
shaparak64
دقیقا نمیدونم کدوم عضوه ، ولی ببخشیدا این معلومه که انقدی پیش رفته که بهت فشار اومده که به زبون آوردی
Aramesh,
بترکی
ali41
دیااکو
بگو، بیار،بده
قربون دستت اون میکروسکوپم با خودت بیار
خدایی اون متنهای پنهونت رفت تو مخ من
اوهمو فهمیدم
پیشرفتش بد نبوده
این که کلاهکشه بقیش کو؟
پیش رفتگیه دیگه پیش میاد دیگه، این همه پیشرفت دیدیم خوب یه خورده پیشرفت رو تو خودمون ببینیم.
بدیش اینه که آخرش تحلیل می ره.
gilas
آقا قبول نیست این فحش داد
نمایش یا پنهان متن
arash52
شما بايد اينطوري بخوني عضو ، پِيَش رفته . يعني دلت رو كه آوردي اينجا پي بوفي و دوستان رفته . عضو هم دله نه د..ل
shaparak64
ولی خدایی اون کجا و این کجاااااااااااااا
ali41
من فقط یه تعریف جدید از مدیریت دادم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→