مدتی پیش واسه خواهرم خواستگاری پیدا شده بود. خواهرم بهم گفت میخوام بسنجمش تا از میزان و حد علاقه اش به خودمو بدونم و ببینم چقدر واقعا منو میخواد. انصافا هم پسره، کیس خوبی بود. گفتم اگه با این امتحانش این موقعیت رو از دست بدی چی؟ گفت مسئله ی یک روز و دو روز نیست، مسئله ی یک عمر زندگیه. اولش هیچ جوابی به پسره نداد. مدتی که گذشت بهش جواب منفی داد. البته این پسره از اقواممون بود و از خواهرم سالها شناخت داشت ( حتی اگر به مقدار اندکی ).. اون پسره هم زود گذاشت و رفت دنبال دختر دیگه ای و با دختره نامزد شدن! بعد که خواهرم دلیل این کارش رو به گوش پسره رسونده بود پسره گفته بود خاک بر سر من!
جمله ای رو قبلا شنیده بودم مضمونش اینه ، اگه به یکی علاقه داشتی و به یک نفر دیگه فکر کردی، عاشق نفر اول نبودی بلکه داشتی ادای عاشقا رو در میاوردی! اگه عاشق نفر اول بودی به نفر دوم فکر نمی کردی. حتی اگه به نفر دوم فکر کرد و عاشقشم شد ، مثل دفعه ی قبل به نفر سوم هم فکر خواهد کرد!
نمیذارید برم بخوابم ها! دیره! صبح باید برم سر کار!!
ایول، بسیار عالی بود کیش جان، حرفی توش نیست، کار خوبی کرده دختره و کار نسنجیده ای کرده پسره، چه جالب بود برای خودم اینی که گفتی و زمانش! مسلما اگه دونفر همدیگه رو بخوان هرگز نمیتونن همدیگرو ترک کنن کاکو! اگه دو قدم دورتر بشه بازم مثه آهن و آهنربا بهش جذب میشه و برمیگرده سمتش! بابا نمیشه ترک کرد طرف رووووووووووو
نمایش یا پنهان متنالبته خوب بود اینم میگفتی که وقتی خواهرت گفته نه، به چه بهونه ای گفته!! چون این مهمه واسه نظر دادن چه ربطی به عشق داره؟ خب اون پسر به عنوان یه کیس مناس برای ازدواج به خواهرت فکر کرده و پا پیش گذاشته، عاشقش که نبوده، خب پس عاشق نبوده که بخواد پای عشقش بمونه، ( عشقی که اگر هم وجود میداشت، از یه نگاه میشد عشق یه طرفه) این موندن و انتظار بیهوده برای چی؟؟ وقتی از دختر " نه " شنیده، یعنی نه! یعنی نمیخواد. پس دلیلی برای تعلل نداشته ، و خوب کرده که رفته
نقل قول: Kishe Mehr
بعد که خواهرم دلیل این کارش رو به گوش پسره رسونده بود پسره گفته بود خاک بر سر من!
این دیگه از شعور کم اون بنده خدا بوده کار خواهرتم اشتباه بوده ، چون یه جورایی زشته به کسی که الان ازدواج کرده ، بفهمونی که بهش چشم داشتی ، چشم اون پسره هم برمیگرده سمت خواهرت نمایش یا پنهان متنالبته این نظر شخصی منه، قصد جسارتی هم نیست
نمیذارید برم بخوابم ها! دیره! صبح باید برم سر کار!! 242
همش تقصقیر این شاپری و هاچوئه
نقل قول: Galexy
مسلما اگه دونفر همدیگه رو بخوان هرگز نمیتونن همدیگرو ترک کنن کاکو! اگه دو قدم دورتر بشه بازم مثه آهن و آهنربا بهش جذب میشه و برمیگرده سمتش!
بابا نمیشه ترک کرد طرف رووووووووووو 362
موافقم خیلی زیبا بیان فرمودیه اوستاد.. مرسی بابت نظر کاکو
نقل قول: shaparak64
البته خوب بود اینم میگفتی که وقتی خواهرت گفته نه، به چه بهونه ای گفته!! چون این مهمه واسه نظر دادن
خب اره حق با توئه. دیشب چون حالم چندان سر جاش نبید چیزایی رو نگفتم که البته فکر میکردم لزومی نداره ولی مثل اینکه لزوم داشته. ببین اون پسره دو سه تا کیس رو انتخاب کرده بوده و یکیش هم خواهر من! یعنی اگه خواهر من نشد بره سراغ یکی دیگه! پس حق داشته که از میزان علاقه ی اون به خود اگاه بشه!
این دیگه از شعور کم اون بنده خدا بوده کار خواهرتم اشتباه بوده ، چون یه جورایی زشته به کسی که الان ازدواج کرده ، بفهمونی که بهش چشم داشتی ، چشم اون پسره هم برمیگرده سمت خواهرت
خواهرم مستقیما به پسره نگفته، بلکه مامان پسره بعد از اینکه نامزدی پسرشو کرده بوده از عمه ام علت رو جویا میشه و بدین ترتیب به گوش پسره میرسه وگرنه خواهرم اونقدرا میفهمه که این کار رو انجام نده
البته این نظر شخصی منه، قصد جسارتی هم نیست
خواهش میشه و کار خوبی کردی که نظر شخصیتونو گفتید... اگرم جسارتی بود بعدا با مهدی یره حساب میکردیم
نقل قول: هاچو هاچو
مجی جون به نظرم مساله خیلی ساده ای بوده،خب اون آقا پسر یک پیشنهاد داده و به قول شاپری عاشق نشده بوده شاید و وقتی جواب رد شنیده رفته سراغ یکی دیگه
مجتبی جون این ضرب المثل داشته باش تا بعد بهت بگم ( کبوتر با کبوتر ، باز با باز) (الطیور علی اشکالها تقع ) خوب عزیز مادر زیاد جوش نزن ابی که ریخته شد واین داستان بهانه پیش نیست به قول بچه ها ربطی نداره
خب اره حق با توئه. دیشب چون حالم چندان سر جاش نبید چیزایی رو نگفتم که البته فکر میکردم لزومی نداره ولی مثل اینکه لزوم داشته. ببین اون پسره دو سه تا کیس رو انتخاب کرده بوده و یکیش هم خواهر من! یعنی اگه خواهر من نشد بره سراغ یکی دیگه! پس حق داشته که از میزان علاقه ی اون به خود اگاه بشه!
آره گلم حق که داشته، اما خب اگه کسی ازدواج به شیوه ی سنتی رو میخواد، یعنی اینکه انتخاب نکنی و منتظر باشی که انتخاب بشی، پس نمیشه این روش رو استفاده کنه، چون معنایی نداره
نقل قول: Kishe Mehr
خواهرم مستقیما به پسره نگفته، بلکه مامان پسره بعد از اینکه نامزدی پسرشو کرده بوده از عمه ام علت رو جویا میشه و بدین ترتیب به گوش پسره میرسه وگرنه خواهرم اونقدرا میفهمه که این کار رو انجام نده
داداش گلی منظورم به خواهرت نبوده ولی گفتم به طور کلی صحیح نبوده
Kishe Mehr
بعد که خواهرم دلیل این کارش رو به گوش پسره رسونده بود پسره گفته بود خاک بر سر من!
جمله ای رو قبلا شنیده بودم مضمونش اینه ، اگه به یکی علاقه داشتی و به یک نفر دیگه فکر کردی، عاشق نفر اول نبودی بلکه داشتی ادای عاشقا رو در میاوردی! اگه عاشق نفر اول بودی به نفر دوم فکر نمی کردی. حتی اگه به نفر دوم فکر کرد و عاشقشم شد ، مثل دفعه ی قبل به نفر سوم هم فکر خواهد کرد!
نظر شما چیه؟
Galexy
نمیذارید برم بخوابم ها! دیره! صبح باید برم سر کار!!
مسلما اگه دونفر همدیگه رو بخوان هرگز نمیتونن همدیگرو ترک کنن کاکو! اگه دو قدم دورتر بشه بازم مثه آهن و آهنربا بهش جذب میشه و برمیگرده سمتش!
بابا نمیشه ترک کرد طرف رووووووووووو
shaparak64
نمایش یا پنهان متن
البته خوب بود اینم میگفتی که وقتی خواهرت گفته نه، به چه بهونه ای گفته!! چون این مهمه واسه نظر دادنچه ربطی به عشق داره؟ خب اون پسر به عنوان یه کیس مناس برای ازدواج به خواهرت فکر کرده و پا پیش گذاشته، عاشقش که نبوده، خب پس عاشق نبوده که بخواد پای عشقش بمونه، ( عشقی که اگر هم وجود میداشت، از یه نگاه میشد عشق یه طرفه)
این موندن و انتظار بیهوده برای چی؟؟ وقتی از دختر " نه " شنیده، یعنی نه! یعنی نمیخواد. پس دلیلی برای تعلل نداشته ، و خوب کرده که رفته
این دیگه از شعور کم اون بنده خدا بوده
نمایش یا پنهان متن
البته این نظر شخصی منه، قصد جسارتی هم نیستهاچو هاچو
gilas
خوب اگه اینطوره هر کی میاد خواستگاری یه نه بشنوه باید تا آخر عمر پشت در خونه دختره رختخواب پهن کنه
بی ربط بود
arash52
نمایش یا پنهان متن
عشق و محبت مثل انرژی میمونه (لطفا با Monkey اشتباه نشه
gilas
آقا جون از تاپ من بیا پایین الان میشکنه
دلشاد
Kishe Mehr
همش تقصقیر این شاپری و هاچوئه
بابا نمیشه ترک کرد طرف رووووووووووو 362
موافقم خیلی
خواهش میشه و کار خوبی کردی که نظر شخصیتونو گفتید... اگرم جسارتی بود بعدا با مهدی یره حساب میکردیم
جوابتو در پاسخ به پست خواهرت شاپلی دادم
Kishe Mehr
خوشمزه
احیانا جمله ای بدین مضمون تا حالا شنیدین که میگه پاشنه ی در رو از جاش در اورده؟
تبارک الله احسن الخالقین یا الکربلایی
maryamlondon1
مجتبی جون این ضرب المثل داشته باش تا بعد بهت بگم ( کبوتر با کبوتر ، باز با باز) (الطیور علی اشکالها تقع ) خوب عزیز مادر زیاد جوش نزن ابی که ریخته شد واین داستان بهانه پیش نیست به قول بچه ها ربطی نداره
shaparak64
آره گلم حق که داشته، اما خب اگه کسی ازدواج به شیوه ی سنتی رو میخواد، یعنی اینکه انتخاب نکنی و منتظر باشی که انتخاب بشی، پس نمیشه این روش رو استفاده کنه، چون معنایی نداره
داداش گلی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→