در صورت ازدواج حتمأ مهریه را بیشتر از 110 سکه طلا بگیرید. می گید چرا؟
نیره اخوان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی امروز (سهشنبه) در جریان بررسی لایحه حمایت از خانواده پیشنهادی را در مورد مهریه مطرح کرد که بر اساس آن مهریه تا سقف ۱۱۰ سکه بهار آزادی طرح جدید مشمول ماده ۲ قانون محکومیتهای مالی میشود و چنانچه مهریه بالاتر از آن باشد، شرط تمکن زوج موردنظر خواهد بود. به گزارش فارس بر اساس ماده ۲ قانون محکومیتهای مالی کسانی که برای پرداخت ۱۱۰ سکه اقدام نکنند، راهی زندان میشوند؛ بر این اساس و با توجه به پیشنهاد اخوان افرادی که مهریه آنها تا سقف ۱۱۰ سکه تعیین شود، در صورت عدم توانایی پرداخت به زندان میروند ولی افرادی که مهریه آنها بالای ۱۱۰ سکه باشد، با توجه به تمکن مالی در خصوص آنها تصمیمگیری میشود. در نهایت وکلای ملت با ۱۱۰ رای موافق، ۳۰ رای مخالف و ۲۵ رای ممتنع موافقت خود را با این پیشنهاد اعلام کردند.
می دونید چی شد؟ یعنی اگه مهریه زیر 110 سکه باشه خانم می تونه شما رو زندان بندازه ولی اگه بالای 110 تا باشه می شید مفلس فی امان الله. آخ چه تو پوزیی خوردند اونایی که با اندازه تاریخ تولدشون مهریه کردند.
ایها الاستاد مسئلتن : تو مملکتی که دوام قانون به کوتاهی عمر مگس هم بعید به نظر نمیرسه این که فرمودید ریسک نیست؟! اگه بعدن بگن عدم پرداخت مهر بالای 110 سکه ، اعدام با اعمال شاقه اونوقت چی ؟
سلام و سپاس . همسرم دیروز این خبر و تو این سایت خونده بود و شب حسابی سرحال بود . همش میگفت 500 تا از سکه هات پرید ، 500 تا از سکه هات پرید ... تا گفت همچین مطلبی و تو سایت خوندم بهش گفتم همچین تاپیکی کار هیچ کس نیست جزء آقایون دیاکو و هاچو هاچو . میبینم که حدسم درست بوده . باور بفرمائید آقایون و خدا زده . احتیاجی به زدن با مهریه نیست . خداتو زندگی آدم روزی و نیاره که پای مهریه و غیره وسط بیاد . در حالت صلح اگه همسرم روزی یکبار بهم بگه مامانم فدات بشه من کل مهریه مو بی خیال میشم ... . از شوخی که بگذریم مهریه لازمه و یه امر ضرروری هست که زوجین باید در زمان عقد به مقدار و نوعش دقت کافی داشته باشن . مهریه برای خانمها لازم و برای آقایون یه نوع بدهی هست . روشی که باهاش میتونن از همسرانشون بخاطر زحماتشون تشکر کنن . ولی نه خانمها زیاده روی کنن نه آقایون چشما و گوشاشون و ببندن و خودشون و تو چاه بندازن چون از آینده هیچ کس خبردار نیست . مهریه درزمان عقد هیچ ارزشی برای طرفین نداره ولی وقتی زندگی به اولین پستی و بلندی میرسه وسیله ای میشه که میتونه همه چیز و بسازه یا به هم بریزه ... با اجازتون دیگه از منبر میام پائین ...
بهش گفتم همچین تاپیکی کار هیچ کس نیست جزء آقایون دیاکو و هاچو هاچو
آره میبینی سهیلا خانوم شورشو در آوردن این دو تا نمایش یا پنهان متن به من چه آخه نظراتتون همیشه از روی حساب و میانه روی و دور از قرض بوده قابل توجه خانومای دیگه
با سلام خدمت دوستان ، لطفا آقایون زیاد کیف نکن ... معنی این قانون اینه که فقط تا 110 سکه می تونی مرد رو زندانی کنی و برای بقیه اش می تونی از اموال یا حقوقش توقیف کنی ... نه اینکه بقیه مهریه مالید ... پس زیاد خوشحال نباشید .. اگه پول دارید همون 110 سکه رو بدید تا از زندان بیایید بیرون
آخ که چه تو پوز اونایی خورده که خبر دقیق رو نشنیدن
نقل قول: mamas-ali
معنی این قانون اینه که فقط تا 110 سکه می تونی مرد رو زندانی کنی و برای بقیه اش می تونی از اموال یا حقوقش توقیف کنی
بذارید معنی دقیقش رو من بگم یعنی تا 110 سکه کیفریه که بدون قید و شرط باید پرداخت بشه مثل چک، و مابقیش میشه حقوقی مثل یه رسید. یعنی یه قول دوستمون اگه 110 سکه رو پرداخت کنی دیگه زندون نمی ری و بقیشم طرف باید کفش آهنی بپوشه و 7-8 سال رختخوابشو پهن کنه در دادگاه شاید و البته شاید بتونه کاری کنه، و خدا وکیلی برا راحت شدن از دست بعضی از زنهای ناسازگار 88 میلیون تومن هیچی نیست.
نقل قول: soheyla
در حالت صلح اگه همسرم روزی یکبار بهم بگه مامانم فدات بشه من کل مهریه مو بی خیال میشم ...
دیااکو
نیره اخوان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی امروز (سهشنبه) در جریان بررسی لایحه حمایت از خانواده پیشنهادی را در مورد مهریه مطرح کرد که بر اساس آن مهریه تا سقف ۱۱۰ سکه بهار آزادی طرح جدید مشمول ماده ۲ قانون محکومیتهای مالی میشود و چنانچه مهریه بالاتر از آن باشد، شرط تمکن زوج موردنظر خواهد بود.
به گزارش فارس بر اساس ماده ۲ قانون محکومیتهای مالی کسانی که برای پرداخت ۱۱۰ سکه اقدام نکنند، راهی زندان میشوند؛ بر این اساس و با توجه به پیشنهاد اخوان افرادی که مهریه آنها تا سقف ۱۱۰ سکه تعیین شود، در صورت عدم توانایی پرداخت به زندان میروند ولی افرادی که مهریه آنها بالای ۱۱۰ سکه باشد، با توجه به تمکن مالی در خصوص آنها تصمیمگیری میشود.
در نهایت وکلای ملت با ۱۱۰ رای موافق، ۳۰ رای مخالف و ۲۵ رای ممتنع موافقت خود را با این پیشنهاد اعلام کردند.
می دونید چی شد؟ یعنی اگه مهریه زیر 110 سکه باشه خانم می تونه شما رو زندان بندازه ولی اگه بالای 110 تا باشه می شید مفلس فی امان الله.
آخ چه تو پوزیی خوردند اونایی که با اندازه تاریخ تولدشون مهریه کردند.
gilas
sotude
دلشاد
garfild
arash52
ali41
تو مملکتی که دوام قانون به کوتاهی عمر مگس هم بعید به نظر نمیرسه این که فرمودید ریسک نیست؟!
farzane
هاچو هاچو
shaparak64
آخ که چه تو پوز اونایی خورده که خبر دقیق رو نشنیدن
منظور تعدادیه که مرد موظف به پرداختش میشه
نمایش یا پنهان متن
mami
يعني مي خواي بگي پوز من خورده نه ديگه گفتي ديگه گفتي يادت باشه:
soheyla
همسرم دیروز این خبر و تو این سایت خونده بود و شب حسابی سرحال بود . همش میگفت 500 تا از سکه هات پرید ، 500 تا از سکه هات پرید ...
تا گفت همچین مطلبی و تو سایت خوندم بهش گفتم همچین تاپیکی کار هیچ کس نیست جزء آقایون دیاکو و هاچو هاچو
میبینم که حدسم درست بوده
باور بفرمائید آقایون و خدا زده . احتیاجی به زدن با مهریه نیست .
خداتو زندگی آدم روزی و نیاره که پای مهریه و غیره وسط بیاد
در حالت صلح اگه همسرم روزی یکبار بهم بگه مامانم فدات بشه من کل مهریه مو بی خیال میشم ...
از شوخی که بگذریم مهریه لازمه و یه امر ضرروری هست که زوجین باید در زمان عقد به مقدار و نوعش دقت کافی داشته باشن .
مهریه برای خانمها لازم و برای آقایون یه نوع بدهی هست . روشی که باهاش میتونن از همسرانشون بخاطر زحماتشون تشکر کنن . ولی نه خانمها زیاده روی کنن نه آقایون چشما و گوشاشون و ببندن و خودشون و تو چاه بندازن چون از آینده هیچ کس خبردار نیست .
مهریه درزمان عقد هیچ ارزشی برای طرفین نداره ولی وقتی زندگی به اولین پستی و بلندی میرسه وسیله ای میشه که میتونه همه چیز و بسازه یا به هم بریزه ...
با اجازتون دیگه از منبر میام پائین ...
هاچو هاچو
آره میبینی سهیلا خانوم شورشو در آوردن این دو تا
نمایش یا پنهان متن
نظراتتون همیشه از روی حساب و میانه روی و دور از قرض بوده
shaparak64
خودشیرین
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
راست میدگی
shaparak64
تو هم که همیشه کج میدگی
mamas-ali
دیااکو
بذارید معنی دقیقش رو من بگم یعنی تا 110 سکه کیفریه که بدون قید و شرط باید پرداخت بشه مثل چک، و مابقیش میشه حقوقی مثل یه رسید. یعنی یه قول دوستمون اگه 110 سکه رو پرداخت کنی دیگه زندون نمی ری و بقیشم طرف باید کفش آهنی بپوشه و 7-8 سال رختخوابشو پهن کنه در دادگاه شاید و البته شاید بتونه کاری کنه، و خدا وکیلی برا راحت شدن از دست بعضی از زنهای ناسازگار 88 میلیون تومن هیچی نیست.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→