چشم ماهی جون باور کن تو برنامه ام بوده.....ولی چند وقته واقعا فرصت یه خواب بدون استرس رو هم نداشتم.....در اولین فرصت برا کار های سایت سرو سامون دادن به تاپیک های غذا بیار بوفی ببرهرو تو برنامه دارم....دعا کن این استرس من کم بشه و ارامش داشته باشم
zrnznn, قربون چشمات بشم نجمه جون دستت درد نکنه. خودم خیلی وقتا میام اینجا و از بعضی دستورا استفاده می کنم همین چند روز پیش مافین خانوم ستوده رو درست کردم. خودم چند تا دستور مافین دارم ولی این خیلی نرم میشه. به هر حال اینجوری قابل استفاده تره. حالا اگر نتونستی همه رو اضافه کنی اشکالی نداره ولی هر پست جدیدی که گذاشته نیشه همین جا اضافه ش کنی بعد از یه مدت یه آرشیو حسابی خواهیم داشت. اگر وقت داشتم خودم کمک می کردم ولی باور کن نمیرسم..
خودم انجام میدم تو فکر نباش.... استادم هم جدیدا تا چیزی میشه میگه برم سری بزنم بوف بوفیتون ببینم چی درست کنم نمایش یا پنهان متن(گفته بود به آشپزی علاقه داره...منم اینجا رو بهش نشون دادم )
zrnznn
باور کن تو برنامه ام بوده.....ولی چند وقته واقعا فرصت یه خواب بدون استرس رو هم نداشتم.....در اولین فرصت برا کار های سایت سرو سامون دادن به تاپیک های غذا بیار بوفی ببرهرو تو برنامه دارم....دعا کن این استرس من کم بشه و ارامش داشته باشم
ماهی
قربون چشمات بشم نجمه جون
دستت درد نکنه. خودم خیلی وقتا میام اینجا و از بعضی دستورا استفاده می کنم همین چند روز پیش مافین خانوم ستوده رو درست کردم. خودم چند تا دستور مافین دارم ولی این خیلی نرم میشه.
به هر حال اینجوری قابل استفاده تره. حالا اگر نتونستی همه رو اضافه کنی اشکالی نداره ولی هر پست جدیدی که گذاشته نیشه همین جا اضافه ش کنی بعد از یه مدت یه آرشیو حسابی خواهیم داشت. اگر وقت داشتم خودم کمک می کردم ولی باور کن نمیرسم..
zrnznn
استادم هم جدیدا تا چیزی میشه میگه برم سری بزنم بوف بوفیتون ببینم چی درست کنم
نمایش یا پنهان متن
(گفته بود به آشپزی علاقه داره...منم اینجا رو بهش نشون دادم