در 27 فوریه، در شهر چانگشا، استان هونان، یک دختر 24 ساله تصمیم به خودکشی از پنجره طبقه 32 ساختمانی را کرد. 3 ساعت بعد از این ماجرا ، پلیس متوجه شد و سعی در متقاعد کردن دختر کرد، اما نتوانستند.به همین علت آنها تصمیم گرفتند برای نجاتش به زور اقدام کنند.
یکی از افسران پلیس با استفاده از یک طناب گره خورده ای پای راست دختر در یک انتها، و یکی دیگر پای چپش را محکم در دست گرفت. سپس افسر پلیس سوم خود را از بالکن به بالای پنجره رساند برای نگه داشتن بازوی دختر . سپس با تلاش، چهار تا پنج پلیس با خیال راحت دختر با خیال راحت و سالم به اتاق برگشت و هیچ آسیبی به او نرسید.
پلیس پس از نجات او علت را ازش جویا شدند دختر گفت او امیدی به خانواده اش ندارد چرا که او تا به حال هیچ دوست پسر و شغلی، ندارد.
دختر بی ملاحظه ای بوده ، تکلیفو ما رو باید روشن میکرد تا ما بدونیم چه کامنتی بزاریم من هر چی فکر کردم فرق بین دوست پسر با شغلو نتونستم بفهمم نمایش یا پنهان متنخدا کنه بعد از نجات یه سر بخودش بزنه ببینه بی پوله یا بی عشق
دختر بیچاره من حاضرم طی یک عملیات انسان دوستانه این مشکلشو رفع کنم
نقل قول: shaparak64
فقط آپارتمان 32 طبقه از کجا بیارم؟
نمایش یا پنهان متنبا چهار طبقه هم کارت را میفته ها بازم اگه نشد بای خودم کارتو راه میندازم منظورم این نبود که میکشمت منظورم این بود که خودم میشم کارت بابت عشق هم مثل همیشه
دختر بیچاره من حاضرم طی یک عملیات انسان دوستانه این مشکلشو رفع کنم
نقل قول: shaparak64
فقط آپارتمان 32 طبقه از کجا بیارم؟
با چهار طبقه هم کارت را میفته ها بازم اگه نشد بیا خودم کارتو راه میندازم نمایش یا پنهان متنمنظورم این نبود که میکشمت منظورم این بود که خودم میشم کارت بابت عشق هم مثل همیشه
garfild
در 27 فوریه، در شهر چانگشا، استان هونان، یک دختر 24 ساله تصمیم به خودکشی از پنجره طبقه 32 ساختمانی را کرد. 3 ساعت بعد از این ماجرا ، پلیس متوجه شد و سعی در متقاعد کردن دختر کرد، اما نتوانستند.به همین علت آنها تصمیم گرفتند برای نجاتش به زور اقدام کنند.
یکی از افسران پلیس با استفاده از یک طناب گره خورده ای پای راست دختر در یک انتها، و یکی دیگر پای چپش را محکم در دست گرفت. سپس افسر پلیس سوم خود را از بالکن به بالای پنجره رساند برای نگه داشتن بازوی دختر . سپس با تلاش، چهار تا پنج پلیس با خیال راحت دختر با خیال راحت و سالم به اتاق برگشت و هیچ آسیبی به او نرسید.
پلیس پس از نجات او علت را ازش جویا شدند دختر گفت او امیدی به خانواده اش ندارد چرا که او تا به حال هیچ دوست پسر و شغلی، ندارد.
chenzo
خدا مشکلات همه جونارو حل کنه
دلشاد
arash52
ماهی
نمی دونم چرا خنده م گرفت
ببخشید
Ahora Quien
ali41
من هر چی فکر کردم فرق بین دوست پسر با شغلو نتونستم بفهمم
نمایش یا پنهان متن
خدا کنه بعد از نجات یه سر بخودش بزنه ببینه بی پوله یا بی عشقfarzane