یک زن 35 ساله به نام آن کوران وسوسه عجیب و غریبی به خوردن روزنامه های محلی دارد. وی می گوید تنها روزنامه است که با عطر و طعم مناسبی که دارد می تواند هوسم را برانگیزد.
خانم کوران گفت: من قبل از بیرون رفتن از منزل ابتدا تکه های روزنامه را شروع به خرد کردن می کنم به گونه ای که توجه همه جلب می شود، سپس تکه های روزنامه ی خرد شده را برای تنقلات بین روزم با خودم حمل می کنم.
این خانم هزینه زیادی برای تعطیلات آخر هفته برای خرید روزنامه صرف می کند تا مواد خوراکی لازم را داشته باشد.
خوب حتمن یه چیزی کم داره که به روزنامه خوری افتاده .... حالا باید دید ویتامینه ، ماده معدنیه خلاصه یه جای کارش میلنگه حالا این که خوبه و پریودیکه بعضیها ادیکشن های عجیب تر دارن مثل اعتیاد به خوردن خاک یا خوردن مواد فاسد و یا اعتیاد به بوی بنزین و تو اوج نکبتیش به بخار متصاعده از wc ها
یک زن 35 ساله به نام آن کوران وسوسه عجیب و غریبی به خوردن روزنامه های محلی دارد. وی می گوید تنها روزنامه است که با عطر و طعم مناسبی که دارد می تواند هوسم را برانگیزد.
بگو خودت به دررررررک.. اون بچه ی بیگناه توو شکمت..
garfild
خانم کوران گفت: من قبل از بیرون رفتن از منزل ابتدا تکه های روزنامه را شروع به خرد کردن می کنم به گونه ای که توجه همه جلب می شود، سپس تکه های روزنامه ی خرد شده را برای تنقلات بین روزم با خودم حمل می کنم.
این خانم هزینه زیادی برای تعطیلات آخر هفته برای خرید روزنامه صرف می کند تا مواد خوراکی لازم را داشته باشد.
chenzo
دلشاد
ماهی
Ahora Quien
ولی جدییییییی من از بوی روزنامه تازه خوشم میاد ... ولی نه اینکه بخورمش
نغمه
ali41
حالا این که خوبه و پریودیکه
Aramesh
بگو خودت به دررررررک..
arash52
malakeh
bijjan
shaparak64
هاچو هاچو
gilas
ژنرال
mami
farzane
خیلی جالب بودا مقسی
mati
نخبه
خدا رو شکر من ویار میار نداشتم هوس چیز خاصی نمیکنم هر چی خوراکی تو خونه باشه میخورم هر چی نباشه هوس نمیکنم فقط الان دوست دارم همش هندونه بخورم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→