ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mojde
من زنم ايستاده بر بلنداي صبر
ايستاده بر قله هاي عشق
خودكودكانه محتاج محبتم و مادرانه محبت مينوشانم
قوي چون كوهم به انديشه و ضعيف است استخوانهايم
اما بارهايت را از شانه هايت برميدارم و كشان كشان بر دوش ميكشم كه خستگيهايت را در چشمان مردانه ات نبينم
من تشنه ام تشنه عشق تو اما سخاوتمندانه جان تو را از عشق سيراب ميكنم و پاره وجودت را لبريز از محبت ميسازم كه چنگ نزند نا اهلي بر دل تو و بر دل غنچه باغچه كوچكمان.
با لبخندت به عرش ميروم و خوشبختي را در آغوش ميكشم و نميتوانم ببينم حتي خار و خاشاكي در پايت .
من عشقم من ريشه ام من ريشه ام
من زنم
مهد دردم ,اوج عزت,من زنم
بوی گل ,بوی گلاب ,عطر تنم
من زلالم, مامن حجب وحیا
از حریر سرخ غم پیراهنم
مادرم ,گهواره ای از جنس عشق
مرد گشته کودکم در دامنم
گاه در بازار سنتهای شوم
میرود بر باد حس بودنم
تیر غیرت خورده بر پرواز من
قلب خونین,بال رنگین, این منم؟
چشم من دریایی و دریای من
چون وبالی کهنه شد بر گردنم
گه سکوتم در پس دیوارها
گاه باروتم و آتش می زنم
من نمی خواهم که از جور زمان
در درون خویش تنها بشکنم
روز جهانی زن هر ساله در ۸ مارس برگزار میشود. این روز، روز بزرگِ برپایی جشنهایی برای زنان در کل جهان است. بسته به مناطق مختلف، تمرکز جشن روی بزرگداشت، قدردانی، ارائهٔ عشق به زن و برگزاری جشنی برای دستاوردهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی زنان است.
این روز در ابتدا به عنوان یک رویداد سیاسی سوسیالیستی آغاز شد، اما بعدها در فرهنگ بسیاری از کشورها آمیخته شد (در درجه اول اروپای شرقی، روسیه و شوروی سابق). روز جهانی زن در بسیاری از مناطق رنگ و بوی سیاسی خود را از دست داده و تبدیل به مناسبتی برای مردان شده تا عشق خود را به زنان بیان کنند (چیزی شبیه به روز مادر و روز ولنتاین). با این حال در مناطقی دیگر (مانند استرالیا)، اصل سیاسی و زمینه حقوق بشری که توسط سازمان ملل متحد تعیین شده، با قدرت اجرا میشود و آگاهی سیاسی و اجتماعیِ امیدوار کنندهای از مبارزات زنان در سراسر جهان به ارمغان میآورد. سازمان ملل هم از سال ۱۹۷۷ این روز را به عنوان «روز حقوق زنان و صلح بینالمللی» به رسمیت میشناسد.
گیاه حساس (یا حساسه یا درخت گل ابریشم)، نمادی از جشن روز زن در کشورهای ایتالیا و روسیه است.
در هشتم مارس ۱۸۵۷، زنان کارگر کارگاههای پارچهبافی و لباسدوزی در نیویورک آمریکا به خیابانها ریختند و خواهان افزایش دستمزد، کاهش ساعات کار و بهبود شرایط بسیار نامناسب کار شدند. این تظاهرات با حمله پلیس و کتکزدن زنان برهم خورد.
سال ۱۹۰۷ در دورهای که مبارزات زنان برای تأمین حقوق سیاسی و اجتماعی اوج گرفته بود، به مناسبت پنجاهمین سالگشت تظاهرات نیویورک در هشتم مارس، زنان دست به تظاهرات زدند.
ایده انتخاب روزی از سال بهعنوان «روز زن» نخستین بار در جریان مبارزه زنان نیویورک با شعار «حق رای برای زنان» مطرح شد. دو هزار زن تظاهر کننده در ۲۳ فوریه ۱۹۰۹ پیشنهاد کردند که هر سال در روز یکشنبه آخر فوریه، یک تظاهرات سراسری در آمریکا به مناسبت «روز زن» برگزار شود.
در سال ۱۹۱۰، «دومین کنفرانس زنان سوسیالیست» که کلارا زتکین از رهبران آن بود، به مسئله تعیین «روز بینالمللی زن» پرداخت. زنان سوسیالیست اتریشی قبلا روز «اول ماه مه» را پیشنهاد کرده بودند. اما اول ماه مه، جایگاه و مفهومی داشت که میتوانست اهمیت و جایگاه مبارزه مشخص بر سر مسئله زن را تحتالشعاع قرار دهد. زنان سوسیالیست آلمان، روز ۱۹ مارس را پیشنهاد کردند. مناسبت این روز، مبارزات انقلابی در سال ۱۸۴۸ علیه رژیم پادشاهی پروس بود که به عقبنشینی لفظی حکومت در نوزدهم مارس همان سال، منجمله در مورد مطالبات زنان، انجامید. «دومین کنفرانس زنان سوسیالیست» تاریخ برگزاری نخستین مراسم «روز زن» را ۱۹ مارس ۱۹۱۱ تعیین کرد. تصمیمگیری قطعی برای تعیین «روز جهانی زن» به بعد موکول شد.
دیااکو
اغلب اوقات
من تا حالا این مورد رو تو خانمها ندیدم، سکوت واژهای غریبست برا خانمها
این رو خیلی قبول دارم، من خودم گرچه آوازه آزادیخواهیم برا زنان گوش فلک رو کر کرده ولی وقتی در موقعیت قرار می گیرم چیزی رو که به غلط اسمش رو غیرت گذاشتیم از عمق وجودم بیرون می زنه و باعث میشه مانع حق طبیعی خانمهای اطرافم بشم، چیز عجیبیه و رفته تو رگ و خونمون
mojde
دياكو
ژنرال
با احترام به نظر دیااکو، به نظر من بین غیرت و تعصب کور، تفاوت وجود داره.
garfild
مبارک باشه
gilas
نمایش یا پنهان متن
خاله پیش دستی کردیا 2تا تاپیک خوشمل آماده کردمدلشاد
مرسی مژده جون
دیااکو
مطمئنأ فرق داره. غیرت یه خصوصیت مردانه نیست، غیرت یعنی احساس و عشق طرفت فقط برا خودت باشه، ولی نحوه بروز این غیرت خیلی متفاوته و در غیرت مردانه اغلب به جای اینکه مرد بیاد و رفتار و کردار و احساس خودش رو طوری قرار بده که زن رو شیفته خودش کنه به طوری که زن به دنبال ارضاء نیازهاش در شخص دیگه ای باشه میاد و زن رو در رابطه و نحوه پوشش و... محدود می کنه تا زن نتونه احساسش رو به کس دیگه ای بیان کنه، به نظر شما راه حل دوم که اکثرأ در ما مردهای ایرانی غیرت نامیده میشه زن رو آتش زیر خاکستر نمی کنه؟
پس تعریف من از غیرت این نیست که تار موی طرفم رو کسی نبینه، تعریف من اینه که با ریختن عشق و احساس به پای فرد مورد نظرت اون رو از عاطفه سیراب کنی تا به دنبال رفع عطش به هر گندابی متوسل نشه.
sotude
نغمه
▧ تصویر در دسترس نیست
mami
ممنون روز شما و بقيه خانم ها هم مبارك
ايستاده بر قله هاي عشق
خانم مژده من نگران شما هستم از ايستادن زياد يه وقت پاهات واريس نگيره ما چه بايستيم چه بشينيم چه دراز بكشيم زنيم و قدرت مند
به افتخار همه ي خانم هاي گوگولي مگولي سايت
carlos
سوزن ، آمپول زن ، پنبه زن ، بیل زن ، جر زن ، زیراب زن ،
و بقیه زنها مبارک !
maryamlondon1
سوزن ، آمپول زن ، پنبه زن ، بیل زن ، جر زن ، زیراب زن ،
و بقیه زنها مبارک !
روز زن مبارک
mojde
mati
malakeh
مرسي مژده جون
نخبه
ali41
هاچو هاچو
Aramesh
خانوماي گل بوف بوفي روزتون مبارك
مررررسی عزیزم..
من هم تبریک میگم به شما بانوی نازنین و دوستداشتنی و بقیه خانمهای عزیز..
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→