به خواهرم گفتم روزت مبارک، گفت خسته نباشید!!!! میذاشتی سال دیگه می گفتی البته سال دیگه چند روز زودتر بگو گفت کسی نبود به منو دوستام تبریک بگه ما چند تا دختر، بهم دیگه تبریک گفتیم
میگم حالا این روز زن با روز مادر چه فرقی فوکوله؟ میدونم که همش بازی این خانوماست که یه روز بیشتر خوش به حالشون بشه
حالا هر چیه ما که هدیه نمی خریم واسه کسی، مبارک همه ی خانوما و دخترا و جنس مونث باشه
نقل قول: The one
The Pussycat Dolls - I Don't Need a Man
به این خانوم محترمه بگید یه توک پا زنگ اخر وایسه کارش دارم میخوام که صد سال سیاه نخوای
نقل قول: دیااکو
شما باید نماز شکر بخونید.
برای بعضیا هم باید نماز وحشت خوند
مرسی گلو بابت تاپیک، ایشالله در تاپیک غیرفمنیزمی جبران کنیم
آره میگم چرا کف پام میخاره نگو یه حوری له شده بود زیرش
چون مادری و مشمول له کردن بهشت میشی عیب نداره له کن ولی عزیزم زیر پات سیب گندیده ی حوا بوده حالا یه موقع ور نداری بخوریش بپا مسبب نزول انسانیت از عرش به فرش نشی
یادش بخیر اگه اشتباه نکنم این عکسه رو با همین مضمون پارسال گذاشته بودن توی سایت و منو آبجی ترگلی و خاله شیرین چقدر به اون خانومه ( ردیف بالا نفر سوم از چپ ) که بهش فشار اومده و داره به خودش می پیچه چقدر خندیدیم
یادش بخیر اگه اشتباه نکنم این عکسه رو با همین مضمون پارسال گذاشته بودن توی سایت و منو آبجی ترگلی و خاله شیرین چقدر به اون خانومه ( ردیف بالا نفر سوم از چپ ) که بهش فشار اومده و داره به خودش می پیچه چقدر خندیدیم
داشتم پست بچه ها رو میخوندم که بیام همینو بگم که پارسال علیرضا این عکسو گذاشته بود و من و شما و ترگل داشتیم تجزیه تحلیلش میکردیم که من گفتم نفر سوم از سمت چپ بالا دستشویی داره
روز زن بر همه عزیزان مبارککککککککککککککک نخ سوزن خواهری هیفا
چون مادری و مشمول له کردن بهشت میشی عیب نداره له کن ولی عزیزم زیر پات سیب گندیده ی حوا بوده حالا یه موقع ور نداری بخوریش بپا مسبب نزول انسانیت از عرش به فرش نشی
بهش فشار اومده و داره به خودش می پیچه چقدر خندیدیم
نقل قول: نخبه
اشتم پست بچه ها رو میخوندم که بیام همینو بگم که پارسال علیرضا این عکسو گذاشته بود و من و شما و ترگل داشتیم تجزیه تحلیلش میکردیم که من گفتم نفر سوم از سمت چپ بالا دستشویی داره
اره واقعا .. یه دوست دارم همیشه تو عکسها این مدلی ژست می ګیره
آره دیګه اون درخت سیب که نباید بی مصرف بمونه اون بالا..فقط اګه ګذرت به اونجا افتاد یادت باشه اول با شیر و عسل بشوریش که میکروبی نباشه الان خیلی کار دارم نمیتونم مزه بریزم ساری بیمزه شد یهو
maryamlondon1
نغمه
Kishe Mehr
میگم حالا این روز زن با روز مادر چه فرقی فوکوله؟
حالا هر چیه ما که هدیه نمی خریم واسه کسی، مبارک همه ی خانوما و دخترا و جنس مونث باشه
به این خانوم محترمه بگید یه توک پا زنگ اخر وایسه کارش دارم
برای بعضیا هم باید نماز وحشت خوند
مرسی گلو بابت تاپیک، ایشالله در تاپیک غیرفمنیزمی جبران کنیم
ali41
چون مادری و مشمول له کردن بهشت میشی عیب نداره له کن
Kishe Mehr
malakeh
نخبه
داشتم پست بچه ها رو میخوندم که بیام همینو بگم که پارسال علیرضا این عکسو گذاشته بود و من و شما و ترگل داشتیم تجزیه تحلیلش میکردیم که من گفتم نفر سوم از سمت چپ بالا دستشویی داره
روز زن بر همه عزیزان مبارککککککککککککککک نخ سوزن خواهری هیفا
The one
Ahora Quien,
نق
lمرسی خواهرای خوب و نازم
این خواهر نیست یه سری خواهران ارزشی به اسم عروسکهای ګربه این
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستاین آهنګشونم خیلی معروفه ..
Pussy Cat Dolls- Buttons
The one
malakeh,
نخبه,
قربونتون برم خواهرای نازم
The one
The one
خواهلی سیلینم
چقدر این نخ سوزن باحاله اختراع کیه
ali41
The one
الان خیلی کار دارم نمیتونم مزه بریزم ساری بیمزه شد یهو