سلام و سپاس . وقتی داشتم متن و میخوندم واقعاً همچین حالتی داشتم ... جلوی ضررو از هرکجا بگیری منفعته . همین حالا تصمیم گرفتم که تا عمر دارم بچه نیارم . طاقتش و اصلاً ندارم که با بچه و شیطونیاش سر کنم . مخصوصاً اینکه سرکار بری و این وضعیت و هم تحمل کنی . همسرم میگه اگه روزی بچه دار بشیم میدونم چه بلائی سرش میاری . تا بخواد حرفی بزنه با یه ضربه ی حرفه ای چسبوندیش به دیوار . یا اینکه طفلک و از پنجره پرتش میکنی بیرون . آخه برعکس همسرم من خیلی خشنم . البته بخاطر زحمتی که برای ارسال این مطلب کشیدید حتماً سیوش میکنم و برای خواهرزاده هام میخونم تا نهایت استفاده رو از این مطلب مفیدببرن و مسائلی که ماماناشون و خوشحال میکنه رو خوبه خوب یاد بگیرن و عملیشون کنن ....
سهیلا جان ممنونم ازت درسته بچه بیشتر مشکلاتی که بالا گفته شده رو داره شایدم بیشتر شیطنت هاش اذیت هاش بی خوابی هاش همه و همه ولی به نظر من همه ی این مشکلات و خستگی ها با یه لبخنده خوشگل کوچولوهامون از بین میره وقتی میگن مامان دوستت دارم مثل اینکه دنیا رو به ما دادن همه چی از یادمون میره
ماهی, ممنون ماهی جونم ولی جدا منم با همه ی اینایی که گفتی درگیرم گاهی واقعا کم میارم پسر من الانم بدون غصه و شعر نمی خوابه گاهی اینقدر قصه میگم که خودم خوابم میبره
sotude
malakeh,
roze sorkh,
ممنون از همه ی دوستان گلم
soheyla
سلام و سپاس
وقتی داشتم متن و میخوندم واقعاً همچین حالتی داشتم ...
جلوی ضررو از هرکجا بگیری منفعته
همین حالا تصمیم گرفتم که تا عمر دارم بچه نیارم .
طاقتش و اصلاً ندارم که با بچه و شیطونیاش سر کنم . مخصوصاً اینکه سرکار بری و این وضعیت و هم تحمل کنی .
همسرم میگه اگه روزی بچه دار بشیم میدونم چه بلائی سرش میاری . تا بخواد حرفی بزنه با یه ضربه ی حرفه ای چسبوندیش به دیوار
آخه برعکس همسرم
البته بخاطر زحمتی که برای ارسال این مطلب کشیدید حتماً سیوش میکنم و برای خواهرزاده هام میخونم تا نهایت استفاده رو از این مطلب مفیدببرن و مسائلی که ماماناشون و خوشحال میکنه رو خوبه خوب یاد بگیرن و عملیشون کنن ....
sotude
سهیلا جان ممنونم ازت
نمایش یا پنهان متن
قربون کوچولوهای عزیزمونmaryamlondon1
فدای خندهات برم
ماهی
هنوزم که هنوزه چهار بار از اتاقش می آد بیرون هی الکی یه چیزی می پرسه 60 بار شب به خیر می گه.
وای که چقدر سر این موضوع منو کچل کرده.تازه لحن صدام وقتی ادای شخصیت ها رو در می آوردم نباید تغییر می کرد وگرنه از اول
معلومه پسر من خیلی کار بلد بوده
farzane
sotude
ممنون ماهی جونم
farzane,
ممنون فرزانه جونم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→