₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » شيرازيا
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

شيرازيا

2319 بازدید، 20 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

شیرازیه ده تا پیتزا رسونُ کشته بود
    بهش گفتن چرا اینکارُ کردی؟
    گفت چون شیراز تا حالا قاتل سریالی نداشته
    گفتن حالا این همه آدم! چرا پیتزا رسونا رو انتخاب کردی؟
    گفت آخه بقیه خودشون نمیان دم در

آیا می دانید چرا مجسمه طاووس را ورودی شهر شیراز قرار داده اند ؟
    چون طاووس در طول سال کمتر از صد متر راه می رود و با وجود زیبایی ظاهر ، تنبل ترين پرنده دنیاست !

هی داره صدام میکنه میگه پُشو بیو.
    عامو هم پُشَم هم بیام
    خو من پُ میشم، تو بیو

اگر حس کار کردن در شما پیش آمد صبر کنید تا این حس کاذب از بین برود

شیرازیه قطع نخاع میشه
    یک هفته بعد علائمش آشکار میشه

وُی آقُ نَمشُد تخمُی هندونه هم مث طالبی یی جُ بود ایجور پخش و پَرَ نبود. حال ندارم یکی یکی جمشون کنم

نارنگی میوه شیرازی هاست ..... نه نیاز به شستشو دارد و نه نیاز به چاقو ...!

چاه مکن بهر کســـــــــــی، خستــــــــه میشی :: ضرب المثـــــــل شــــــــــیرازی:4:

• farzane

247 من شیرازو شیرازی هارو دوست دارما 241 4تا جارو یعنی خیلی دوست دارم شمال شیراز اصفهان همدان 1189 :100:

• Ahora Quien

جالب بود مرسیی :10:

• zrnznn

نقل قول: کوروش فسقلی
    عامو هم پُشَم هم بیام

اگر حس کار کردن در شما پیش آمد صبر کنید تا این حس کاذب از بین برود

وُی آقُ نَمشُد تخمُی هندونه هم مث طالبی یی جُ بود ایجور پخش و پَرَ نبود. حال ندارم یکی یکی جمشون کنم

وای من چقدر خندیدم.... :23:

• ali41

آره جالبه من گذشته از دوستان شیرازی این سایت یه دوست بسیار خوب شیرازی دارم که همین مشخصات رو داره :4: یه جورایی باید برای انجام خیلی از کارا به جرثقیل متوسل بشیم :4: و کلا بی خیال و کم غصه تشریف دارن :4: به تلنگری هم هوای گردش و تفریح به سرش میزنه و اولویت براش تفریحه :4: و البته خیلی خوش زبون و دوست داشتنیه و من واقعا دوسش دارم ..... مردم مهربونی هستند و همین که اهل اغراق در غصه خوردن نیستن خودش یه امتیازه :4:

• maryamlondon1

یک دوست شیرازی داشتم منشی مطب دکتر بود .هروقت میرفتیم دکتر من بی نوبت رد میکرد خیلی دوستش داشتم دختر نازنینی بود از بندر عباس به شیراز برگشت بعد از مدتی زن برادرش دیدم سیاه پوش بود گفت خدا بده نده چرا سیاه پوشیدی گفت زن دادشم فلانی تو شیراز با ماشین تصادف کرد وفوت کردن خیلی متاثر شدم یک دختر 5 ساله داشت :2: حالا هروقت اسم شیراز میاد یاد او میاافتم ..انجا هم چند تا دوست شیرازی دارم البته ادمهای زرنگی هستن :15:

• Kishe Mehr

من خیلی از شهزهای ایران رو گشتم ولی تنها جاییکه دیدم که توی نونوایی صندلی واسه راحتی مشتری ها گذاشتن اینجاست :4: اما جالبترش اینه که همینطور که روی صندلی نشستن تا نوبتشون بشه تا یک نفر میره جلو بلند نمیشن برن صندلی جلویی ، در عوض با یک حرکت غیرقابل پیشبینی باسن مبارکشون رو روی صندلی میکشن جلوتر :4:

• ژنرال

:95:

شیراز و شیرازی هارو خیلی دوست دارم :46:

اونجوری که من شیرازو دوس دارم، کمتر کسی دوست داره!

• shaparak64

:23: مرسی باحال بود :23:

• ماهی

:23: :23: :23: :23:
    نقل قول: farzane
    من شیرازو شیرازی هارو دوست دارما

نقل قول: ژنرال
    شیراز و شیرازی هارو خیلی دوست دارم

ممنون دوستای خوبم ..شیرازیها هم شما رو دوس دارند :24:

حالا هی مسخره کنید...بابا به خدا تقصیر هوای اینجاست.من خودم وقتی تهران بودم تفاوت حال و احوالمو وقتی می اومدم شیراز حس می کردم...الان داره یواش یواش فصلش میرسه :4: نوک انگشتای دست و پام کم کم جون نداره..تو یاردیبهشت دیگه آخر ول شدن روی هرجای ممکنی میشه :23:

• نغمه

:83:

واقعا لهجه شیرینی دارن خودشون هم خیلی باصفان
    863 826

• mz56mz

داشتيم كاكو 370
    نارنگی میوه شیرازی هاست ..... نه نیاز به شستشو دارد و نه نیاز به چاقو .

موز هم همينطور :9:

• hadi04

خیلی دوست دارم در مورد تاپیکت نظر بدم ولی حیف که حوصلم نمیشه :4:

• KuRoSh

من شیرازو شیرازی هارو دوست دارما

منم همین طور :9:
    تا جارو یعنی خیلی دوست دارم شمال شیراز اصفهان همدان
    منم دو جا رو رو ندیدم همدان و اصفهان
    نقل قول: ali41
    آره جالبه من گذشته از دوستان شیرازی این سایت یه دوست بسیار خوب شیرازی دارم که همین مشخصات رو داره یه جورایی باید برای انجام خیلی از کارا به جرثقیل متوسل بشیم و کلا بی خیال و کم غصه تشریف دارن به تلنگری هم هوای گردش و تفریح به سرش میزنه و اولویت براش تفریحه و البته خیلی خوش زبون و دوست داشتنیه و من واقعا دوسش دارم ..... مردم مهربونی هستند و همین که اهل اغراق در غصه خوردن نیستن خودش یه امتیازه

همین طوره که میگی علی جان آدم های مهربونی هستند
    یک دوست شیرازی داشتم منشی مطب دکتر بود .هروقت میرفتیم دکتر من بی نوبت رد میکرد خیلی دوستش داشتم دختر نازنینی بود از بندر عباس به شیراز برگشت بعد از مدتی زن برادرش دیدم سیاه پوش بود گفت خدا بده نده چرا سیاه پوشیدی گفت زن دادشم فلانی تو شیراز با ماشین تصادف کرد وفوت کردن خیلی متاثر شدم یک دختر 5 ساله داشت حالا هروقت اسم شیراز میاد یاد او میاافتم ..انجا هم چند تا دوست شیرازی دارم البته ادمهای زرنگی هستن
    روحش شاد مامی:49:
    نقل قول: Kishe Mehr
    من خیلی از شهزهای ایران رو گشتم ولی تنها جاییکه دیدم که توی نونوایی صندلی واسه راحتی مشتری ها گذاشتن اینجاست اما جالبترش اینه که همینطور که روی صندلی نشستن تا نوبتشون بشه تا یک نفر میره جلو بلند نمیشن برن صندلی جلویی ، در عوض با یک حرکت غیرقابل پیشبینی باسن مبارکشون رو روی صندلی میکشن جلوتر

:4: با اون حرکت هم به خودشون خیلی فشار میارن سعید :4:
    نقل قول: ژنرال
    اونجوری که من شیرازو دوس دارم، کمتر کسی دوست داره!

منم همین طور:9:
    نقل قول: ماهی
    حالا هی مسخره کنید...بابا به خدا تقصیر هوای اینجاست.من خودم وقتی تهران بودم تفاوت حال و احوالمو وقتی می اومدم شیراز حس می کردم...الان داره یواش یواش فصلش میرسه نوک انگشتای دست و پام کم کم جون نداره..تو یاردیبهشت دیگه آخر ول شدن روی هرجای ممکنی میشه

:4:پس از حالا پیش واز برید دیگه برای اردیبهشت آماده بشید :4:
    نقل قول: نغمه
    واقعا لهجه شیرینی دارن خودشون هم خیلی باصفان

همین طوره که میگی نغمه جان یدونه خاطزه از همین لهجه دارم:4:
    نقل قول: mz56mz
    موز هم همينطور

همین که کاکو گفت :8:
    نقل قول: hadi04
    خیلی دوست دارم در مورد تاپیکت نظر بدم ولی حیف که حوصلم نمیشه

حوصله نداری یا نمی خوای حرف بزنی سکوت اختیار کردی:4:

• hadi04