₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بماند براي فردا.....
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

بماند براي فردا.....

258 بازدید، 11 پست، نویسنده: mojde

• mojde

می گویند هر چه که در این دنیا به دست می آوری نتیجه لیاقت توست و حاصل زحماتت.

در حالی که به این شکل نیست. آدمها بر اساس لیاقتشان نیست که به هر که و هر چه می خواهند می رسند. در این مساله مهم٬ علتهای متعددی وجود دارد.

آدمهای بسیار بسیار خوبی را می شناسم که دنیا و در واقع سرنوشت با آنها بازیهای ناشایستی را انجام داده است.

آدمهای خوبی که همه وجودشان پر است از خوبی.کسانی که مانند فرشته ها پاکند و بی ریا. آدمهایی که به هیچ عنوان معنای بدی را درک نمی کنند٬ اما با کسانی زندگی می کنند که ...

بگذریم. امروز دلم پر است از مردان نامردی که اطراف دوستانمان را گرفته اند. دلم گرفته از زنان نازنی که هر چه سرشان می آید از دست خودشان است. دلم گرفته از محبتهای بی اندازه ای که حکم وظیفه را پیدا کرده.

ما آدمها بسیار عجیبیم. آن قدر که گاهی خودمان هم خودمان را نمی شناسیم و به آیینه که میرسیم می گوییم: داداش بزن کنار بذار باد بیاد!

گاهی حتی ظاهرمان را هم فراموش میکنیم. آن قدر به هم بدی میکنیم که در روحمان دیگر جایی برای خوب بودن و شادی نمی گذاریم. ما آدمها بسیار عجیبیم. در تنگنا بودن همسر٬ عشق٬ رفیق٬ والدینمان را می بینیم اما هر شب به راحتی سر بر بالین می گذاریم.

ما آدمها از وضعیت فعلمیان ناراضی هستیم اما باز هم مانند اسکارلت مشکلاتمان را پشت گوش می اندازیم و می گوییم: حالا فردا به آن فکر میکنم.

تصویر در دسترس نیست

• malakeh

نقل قول: mojde
    در تنگنا بودن همسر٬ عشق٬ رفیق٬ والدینمان را می بینیم اما هر شب به راحتی سر بر بالین می گذاریم.

چقدر مهربوني مژده جونم :11: :8:

• gilas

اوهوم خاله جوووونم خیلی خیلی عجیبیم :2:

• ماهی

می گویند هر چه که در این دنیا به دست می آوری نتیجه لیاقت توست و حاصل زحماتت.

مژده جون ! آدمهایی که این حرفو می زنن هنوز دنیا حالشونو نگرفته.به محض اینکه بگیره اونها هم دم از لیاقت نمی زنند. :1:

• farzane

وااااااااااای مژده جونم 671 واقعا عالی بود همینه....... خاله جون مهربونم :11: :6:

• zrnznn

زیبا و قابل تامل بود....مرسی خواهر خوبم 533

• دلشاد

مرسی مژده جون زیبا بود

• نغمه

در حالی که به این شکل نیست. آدمها بر اساس لیاقتشان نیست که به هر که و هر چه می خواهند می رسند. در این مساله مهم٬ علتهای متعددی وجود دارد.

863 قطع به یقین همینطوره!

آدمهای بسیار بسیار خوبی را می شناسم که دنیا و در واقع سرنوشت با آنها بازیهای ناشایستی را انجام داده است.

دقیقا مژده جونم منم خیلی ها رو میشناسم370
    826

• garfild

مرسی
    در تنگنا بودن همسر٬ عشق٬ رفیق٬ والدینمان را می بینیم اما هر شب به راحتی سر بر بالین می گذاریم.

:2:

• حورا

خیلی زیبا و با معنی بود مژده جون.....م :6:

• هاچو هاچو

بماند برای فردا میخونم :56:
    نمایش یا پنهان متنشوخی کردم،زیبا بود 826

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: