₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » پیامبری همیشه در همین نزدیکی ست...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » پیامبری همیشه در همین نزدیکی ست...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

پیامبری همیشه در همین نزدیکی ست...

320 بازدید، 14 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

روزی حضرت سلیمان مورچه ای را در پای کوهی دید که مشغول جابجا کردن خاک های پایین کوه بود. از او پرسید: چرا این همه سختی را متحمل می شوی؟ مورچه گفت: معشوقم به من گفته اگر این کوه را جابجا کنی به وصال من خواهی رسید و من به عشق وصال او می خواهم این کوه را جابجا کنم. حضرت سلیمان فرمود: تو اگر عمر نوح هم داشته باشی نمی توانی این کار را انجام بدهی. مورچه گفت: تمام سعی ام را می کنم... حضرت سلیمان که بسیار از همت و پشت کار مورچه خوشش آمده بود برای او کوه را جابجا کرد. مورچه رو به آسمان کرد و گفت: خدایی را شکر می گویم که در راه عشق، پیامبری را به خدمت موری در می آ ورد...

تمام سعی مان را بکنیم، پیامبری همیشه در همین نزدیکی ست...
    رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
    اُدعُوا اللهَ وَ اَنتم مُوقِنونَ بِالاِجابَهِ وَاعلَموا اَنَّ اللهَ لا یَستَجِیبُ دُعاءَ مِن قَلبِ غافِلٍ لاه؛
    خدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بی خبر نمی پذیرد.

تصویر در دسترس نیست

• garfild

نقل قول: ماهی
    پیامبری همیشه در همین نزدیکی ست...

:1:
    مرسی ....بسیار زیبا بود :46:

• malakeh

خدایی را شکر می گویم که در راه عشق، پیامبری را به خدمت موری در می آ ورد...

قدرت عشق و خواستن :24:

• mojde

ممنون عالي بود :8:

• maryamlondon1

مرسی ماهی جون جالب بود :11:

نمایش یا پنهان متنعکسه از داستان زیباتره :10:

1 سپاس: ماهی

• gilas

خیلی زیبا بود :65:

• دلشاد

مرسی ماهی قرمزی خیلی زیبا بود

• sib

مرسی ماهی گلی :8:

• farzane

مرسی ماهی جونم عالی بود گل گلی مهربون و دوست داشتنی :11: :6: :8:

• The one

پیامبری همیشه در همین نزدیکی ست..

طرفای ما که پیدا نمیشه همشونو خدا فرستاد خاور میانه!! :4:

ولی بی شوخی عالی بود عزیز دلم خواهر صبورم.. :72: از ته دلم دعا می کنم که زیباترین احساس رو در زندگیت علاوه بر حس مادری تجربه کنی.. و مطمئنم که با این قلب مهربونت به اوج سعادت همدمی میرسی زیبای من :8: :90: :8:

• baron jon

مرسی ماهی جان خیلی قشنگ بود
    :90:

• ali41

اُدعُوا اللهَ وَ اَنتم مُوقِنونَ بِالاِجابَهِ وَاعلَموا اَنَّ اللهَ لا یَستَجِیبُ دُعاءَ مِن قَلبِ غافِلٍ لاه؛

رَبِّ مَنْ ذَا الَّذي دَعاكَ فَلَمْ تُجِبْهُ، وَمَنْ ذَا الَّذي سَأَلَكَ فَلَمْ تُعْطِهِ، وَمَنْ ذَا الَّذي ناجاكَ فَخَيَّبْتَهُ، أَوْ تَقَرَّبَ إِلَيْكَ فَأَبْعَدْتَهُ

مرسی ماهی خانوم :46:
    صادق آل محمد (ع) هم تایید میفرمایند : كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى كنم كه خداوند دعايش را مستجاب كند. (كافى، ج2، ص62، ح11)
    هرچند امام صادق در جایی دیگر میفرمایند از دعاهای کوچک هم دریغ نکنید زیرا انها نیز بدست برآورده کننده همان حاجتهای بزرگ مستجاب خواهند شد.
    رسول خدا (ص) همچنین میفرمایند : دعا كردن را در هنگام رقّت قلب غنيمت شمريد، كه رقت قلب، رحمت است.(بحارالأنوار، ج93، ص347، ح14)

و امام حسین (ع) میفرماید : عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند.

و حدیثی عجیب از امام رضا (ع) در فقه الرضا : خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق شنيدن دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صدايى است كه دوست دارم آن را بشنوم» و در اجابت دعاى منافق عجله مى كند و مى گويد: صدايى است كه از شنيدنش بدم مى آيد.

نمایش یا پنهان متنشرمنده من چون به دعا خیلی اعتقاد دارم زیاد نوشتم :46:

• bijjan

ماهی جون من معشوقم گفته 500000000000000000000000 تومن باید تو حساب بانکیم باشه میشه سلیمونو بش بگی بیاد کارش دارم
    نمایش یا پنهان متن ممنون خیلی قشنگ بود

• hadi04

خيلي زيبا بود واقعا زيبا بود ممنون :46:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: