ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
پیامبری همیشه در همین نزدیکی ست...
ماهی
تمام سعی مان را بکنیم، پیامبری همیشه در همین نزدیکی ست...
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
اُدعُوا اللهَ وَ اَنتم مُوقِنونَ بِالاِجابَهِ وَاعلَموا اَنَّ اللهَ لا یَستَجِیبُ دُعاءَ مِن قَلبِ غافِلٍ لاه؛
خدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بی خبر نمی پذیرد.
garfild
مرسی ....بسیار زیبا بود
malakeh
قدرت عشق و خواستن
mojde
maryamlondon1
نمایش یا پنهان متن
عکسه از داستان زیباترهgilas
دلشاد
sib
farzane
The one
طرفای ما که پیدا نمیشه همشونو خدا فرستاد خاور میانه!!
ولی بی شوخی عالی بود عزیز دلم خواهر صبورم..
baron jon
ali41
مرسی ماهی خانوم
صادق آل محمد (ع) هم تایید میفرمایند : كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى كنم كه خداوند دعايش را مستجاب كند. (كافى، ج2، ص62، ح11)
هرچند امام صادق در جایی دیگر میفرمایند از دعاهای کوچک هم دریغ نکنید زیرا انها نیز بدست برآورده کننده همان حاجتهای بزرگ مستجاب خواهند شد.
رسول خدا (ص) همچنین میفرمایند : دعا كردن را در هنگام رقّت قلب غنيمت شمريد، كه رقت قلب، رحمت است.(بحارالأنوار، ج93، ص347، ح14)
و امام حسین (ع) میفرماید : عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند.
و حدیثی عجیب از امام رضا (ع) در فقه الرضا : خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق شنيدن دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صدايى است كه دوست دارم آن را بشنوم» و در اجابت دعاى منافق عجله مى كند و مى گويد: صدايى است كه از شنيدنش بدم مى آيد.
نمایش یا پنهان متن
شرمنده من چون به دعا خیلی اعتقاد دارم زیاد نوشتمbijjan
نمایش یا پنهان متن
ممنون خیلی قشنگ بودhadi04
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→