₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » واسه خودتون ميگم چيكار كنين كه تو عيد چاق نشين
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » واسه خودتون ميگم چيكار كنين كه تو عيد چاق نشين

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

واسه خودتون ميگم چيكار كنين كه تو عيد چاق نشين

250 بازدید، 10 پست، نویسنده: mojde

• mojde

تصویر در دسترس نیست

به دلیل عادات نادرست زندگی به ویژه الگوهای نامناسب تغذیه ای در نوروز، شیوع چاقی و اضافه وزن پس ازتعطیلات سال نو افزایش می یابد.

مصطفی گرجی، استاد یار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: بسیاری از بیماری های مزمن و غیر واگیر همانند بیماری های قلبی و عروقی، دیابت، بیماری های کلیوی، و سکته های مغزی و قلبی و با چاقی و اضافه وزن در ارتباط هستند.

وی با بیان اینکه در ایام تعطیلات نو باید مراقب چاقی و اضافه وزن بود، تصریح کرد: به دلیل عادات نادرست زندگی به ویژه الگوهای نامناسب تغذیه ای در نوروز، شیوع چاقی و اضافه وزن پس از تعطیلات سال نو افزایش می یابد.

گرجی تاکید کرد: داشتن سه وعده غذایی مناسب، مصرف کم غذا در مهمانی ها و مسافرت ها، استفاده از غذاهای کم کالری، آرام غذا خوردن، مصرف کافی میوه ها و سبزی ها در ایام تعطیلات و استفاده از میان وعده ها سبک و کم حجم در طول روز، از جمله راههای پیشگیری از چاقی و اضافه وزن درایام نوروز است.

وی با اشاره به اینکه ورزش منظم روزانه و پیاده روی پس از صرف غذا نیز از چاقی و اضافه وزن جلوگیری می کند یاد آور شد: نباید در ایام نوروز در رژیم غذایی تغییر خاص داد و در واقع پس از تعطیلات باید همان وزن قبلی را داشته باشید.

گرجی گفت: استفاده مناسب از هرم غذایی نیز می تواند کمک خوبی پیشگیری از چاقی و اضافه وزن بکند.

وی یاد آورشد: میوه ها، سبزی ها، حبوبات، غلات، لبنیات، مرغ، ماهی و گوشت بدون چربی عناصر تشکیل دهنده هرم غذایی هستند.

گرجی خاطر نشان کرد: برای پیشگیری از چاقی واضافه وزن درایام نوروز، همچنین باید از مصرف غذاهای آماده به اصطلاح فست فودها، غذاهای پرچرب و بسیار شیرین نیز پرهیز کرد.

واسه خودتون گفتم خدايي مواظب سايز دور كمرمون بايد باشيم :4:

4 سپاس: farzane، ژنرال، دلشاد، gilas

• farzane

:4:
    میسی میسی مژده جونم 786 1189

1 سپاس: mojde

• 1 سپاس: mojde

• دلشاد

مرسی مژده جون ولی من میخوام چاق شم :10:

• zrnznn

مرسی مژده جون چشم مواظبم.... :85: :42:

• sotude

ممنون مژده جان :8: من كه مواظبم :4:

• بندری

واسه من كه خيلي واجبه . تازه ده كيلو كم كردم و ديگه بايد 16 كيلو ديگه هم كم كنم و از شانس بد ما اين رژيمم خورده به عيد . دلم شده كباب . ولي از يه نظر خيلي برام خوب شده اونم اينكه اندامم داره بهتر ميشه :1:

• gilas

چشم خاله جووونم مواظبم :5:

• نغمه

من هم که همینجوری دو کیلو کم کردم 607 منم مزازب هستم مژده جونم ممنون 271
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: