با آرزوی خوشبختی برای همه ی عروس و دومادهایی که این روزا زندگی تشکیل می دن، این دو تا ترانه که در واقع واسونک شیرازی هست رو تقدیم می کنم به دوستان گلم.. دوستان عزیزم ! این روزا سرم شلوغه و نمی تونم به تاپیکهاتون سر بزنم..عیدی هاتون باشه بعدا بهتون می دم انشالله پیشاپیش سال نو رو به همه ی بوفیلندی های عزیزم تبریک می گم.. یادمون باشه وقت تحویل سال دستامونو بگیریم بالا و برای خوشبختی همه ی عروس خانوم هایی که با هزار دل امید پاشونو به خونه ی بخت می گذارند دعا کنیم
کی به حجله ، کی به حجله شازده داماد با زنش کی بگرده دور حجله : خواهرهای کوچیکترش
اومدیم حجله ببندیم ، نیومدیم صیدش کنیم آتیش بنداز تو سماور تا چایی میل بکنیم
یار مبارک بادا ، ایشالا مبارک بادا
----------------------------
جنگه جنگه ساز ميادو از بالاي شيراز مياد شازده دوماد غم مخور که نومزادت با ناز مياد يه حمومي من بسازم چل ستون چل پنجره شازده دوماد توش بشينه با يراق و سلسله
عروس داره مياد با صد ناز و ادا دوماد ميخواد واسش کنه جونشو فدا گل بريزين روي سر عروس خانوم عروس و دومادو داديم دست خدا امشب شب شادي شب رقص و شوره امشب شب شادي شب رقص و شوره
حالا دل تو دل عروس خانوم نمونده دوماد براش قصه عشقو خونده دوماد واسش حلقه عشق آورده عروسو رو تخت طلا نشونده حالا دل تو دل عروس خانوم نمونده دل تو دل عروس خانوم نمونده
ابر اومد بارون گرفتو آب اومد ناودون گرفت سوريابادا مبارک کار ما انجوم گرفت اين طرف تخت طلاو اون طرف تخت طلا عروس خانوم روش نشسته ميکنه شکر خدا
--------------------
جينگ جينگ ساز میادو از بالاي شيراز میاد سوريا گوييد مبارک بادا ايشالا مبارک بادا
آقوي سبا جونه صبا از ما به چند از ما به يک یک ماه تيز کنم ريز کنم پيش بيبيم ببرم او نخوره من چه کار کنم
اسب آورديم تو حياط عروس خانم شد سوار خير بيبيني ننه ي عروس اي گل از خونت در آد
در خونه ي عروس خانم آب رکني رد ميشه چوب بياريد پل ببنديد عروس خانم رد بشه
ای جونوم جینگه جینگه ساز میاد از بالوی شیراز میاد شازده دوماد غم نخور تا نفست بالا بیاد آی حمومی آی حمومی آب حموم تازه کن تا بیارن عروس خانوم پشت دستش داغ بکن یه حمومی سیت بسازم چل ستون چل پنجره پدری ازت درارم تا ابد یادت نره آفتابه لوله طلا کاکوی عروس برده خلا بسه دیگه بیشتر ادامه بدم خون و خونریزی میشه شوخی کردم من عاشق واسونکای شیرازیم تازه با اینکه خانوما بیشتر میخونن ولی منم اگه حضور داشته باشم کمکشون میکنم مثلا یه بار وقتی داشتن میخوندن منم باهاشون میخوندم ولی چیزی که اونا میخوندن رو نمیخوندم داشتم باهاشون میخوندم بادکنک بادش کنین وقتی پوکید یادش کنید که یه دفعه متوجه شدن آبروم رفت
ماهی
دوستان عزیزم ! این روزا سرم شلوغه و نمی تونم به تاپیکهاتون سر بزنم..عیدی هاتون باشه بعدا بهتون می دم انشالله
یادمون باشه وقت تحویل سال دستامونو بگیریم بالا و برای خوشبختی همه ی عروس خانوم هایی که با هزار دل امید پاشونو به خونه ی بخت می گذارند دعا کنیم
جينگ جينگ ساز میادو از بالاي شيراز میاد
شازده دوماد غم مخور که نامزدت با ناز میاد
▧ تصویر در دسترس نیست
آی حمومی ، آی حمومی
آب حموم تازه کن
شازده داماد میره حموم ، شربتش آماده کن
کی به حجله ، کی به حجله
شازده داماد با زنش
کی بگرده دور حجله : خواهرهای کوچیکترش
اومدیم حجله ببندیم ، نیومدیم صیدش کنیم
آتیش بنداز تو سماور تا چایی میل بکنیم
----------------------------
جنگه جنگه ساز ميادو
از بالاي شيراز مياد
شازده دوماد غم مخور که
نومزادت با ناز مياد
يه حمومي من بسازم
چل ستون چل پنجره
شازده دوماد توش بشينه
با يراق و سلسله
عروس داره مياد با صد ناز و ادا
دوماد ميخواد واسش کنه جونشو فدا
گل بريزين روي سر عروس خانوم
عروس و دومادو داديم دست خدا
امشب شب شادي
شب رقص و شوره
امشب شب شادي
شب رقص و شوره
حالا دل تو دل عروس خانوم نمونده
دوماد براش قصه عشقو خونده
دوماد واسش حلقه عشق آورده
عروسو رو تخت طلا نشونده
حالا دل تو دل عروس خانوم نمونده
دل تو دل عروس خانوم نمونده
ابر اومد بارون گرفتو
آب اومد ناودون گرفت
سوريابادا مبارک
کار ما انجوم گرفت
اين طرف تخت طلاو
اون طرف تخت طلا
عروس خانوم روش نشسته
ميکنه شکر خدا
--------------------
جينگ جينگ ساز میادو از بالاي شيراز میاد
سوريا گوييد مبارک بادا ايشالا مبارک بادا
آقوي سبا جونه صبا از ما به چند از ما به يک
یک ماه تيز کنم ريز کنم پيش بيبيم ببرم او نخوره من چه کار کنم
اسب آورديم تو حياط عروس خانم شد سوار
خير بيبيني ننه ي عروس اي گل از خونت در آد
در خونه ي عروس خانم آب رکني رد ميشه
چوب بياريد پل ببنديد عروس خانم رد بشه
دانلود واسونک 1
دانلود واسونک 2
من رفتم خیلی کار دارم..
ماهی
levrone
مرسی
MAJID ART
ماهی
مرسی
یعنی هیچ چیز دیگه ی این تاپیک، غیر از سوراخ دماغ آیشواریارای نظر شما رو جلب نکرد؟
ماهی
مرسی
یعنی هیچ چیز دیگه ی این تاپیک، غیر از سوراخ دماغ آیشواریارای نظر شما رو جلب نکرد؟
خوش اومدی مجید جان
garfild
zrnznn
الاهی آمین
وای چه علوسی.....
حورا
نخبه
ان شالله که همه عروس و دومادها خوشبخت بشن و یه زندگی خوب رو اغاز کنن که پر از محبت باشه.. بعد هم یه فندق خوشمل مثل فندق من بیارن
levrone
arash52
خوشبخت بشن اون دوتا گلوووو
دلشاد
hadi04
جینگه جینگه ساز میاد از بالوی شیراز میاد شازده دوماد غم نخور تا نفست بالا بیاد
آی حمومی آی حمومی آب حموم تازه کن تا بیارن عروس خانوم پشت دستش داغ بکن
یه حمومی سیت بسازم چل ستون چل پنجره پدری ازت درارم تا ابد یادت نره
آفتابه لوله طلا کاکوی عروس برده خلا
شوخی کردم من عاشق واسونکای شیرازیم تازه با اینکه خانوما بیشتر میخونن ولی منم اگه حضور داشته باشم کمکشون میکنم
مثلا یه بار وقتی داشتن میخوندن منم باهاشون میخوندم ولی چیزی که اونا میخوندن رو نمیخوندم داشتم باهاشون میخوندم بادکنک بادش کنین وقتی پوکید یادش کنید که یه دفعه متوجه شدن آبروم رفت
هاچو هاچو
راستی ای خانومه دومادش پس کو؟!!اگر نیست که من ...
maryamlondon1
وای مردم از خنده
sib
gilas
نغمه
نمایش یا پنهان متن
hadi04,
ژنرال
خیلی قشنگه آهنگش
انشالا داداشت خوشبخت بشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→