₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » آموزش فراری دادن میهمان های نوروزی (طنز جالب)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » آموزش فراری دادن میهمان های نوروزی (طنز جالب)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

آموزش فراری دادن میهمان های نوروزی (طنز جالب)

312 بازدید، 9 پست، نویسنده: garfild

• garfild

تصویر در دسترس نیست

در هنگام ورود میهمان نگران نباشید. خونسردی خود را حفظ کنید. اتفاق خاصی نیفتاده است!! این شتری است که گهگاه به هر خانه ای ممکن است سر بزند!!

در مرحله اول شرمنده کردن میهمان یا ایجاد این حس در آن ها که گویا بد موقع مزاحم شده اند می تواند بسیار مفید باشد .مثلا بگوییم : اع اتفاقا” پیش پای شما ما هم می خواستیم بریم بیرون فلان جا !! ولی اشکالی نداره حالا بعدا” میریم!! حالا بفرمایین توو!! دم در بده! 444

می توانیم به بهانه ی این که قراراست به زودی میهمانی برایمان بیاید که بسیار رودر بایستی داریم باهاش و این که خانه کثیف است ، جارو برقی را روشن نموده و بیفتیم به جون منزل! 281

نکته مهم آن است بیشتر نیروی خود را در جاهایی متمرکز کنیم که میهمان ها نشسته اند! (جارو کردن زیر میهمان ها فراموش نشود!!) 286

قرار دادن پسته و فندق های در بسته در آجیل به میزان قابل توجهی از خسارت وارده به صاحب خانه کم خواهد نمود.در صورت اعتراض نمودن میهمان ها که چرا این پسته ها همه در بسته اند می توانیم بگوویم مثلا هشت به بعد باز می کنند!!! 245

با توجه با این که خیار میوه ای ست خوش خوراک سعی کنید فراموش کنید نمک بیارید! 403

داشتن بچه هایی چموش و سر تق !! که از سرو کول میهمان ها بالا بروند تا حدود زیادی از استقامت و مقاومت میهمان ها کم خواهد نمود. 203

سعی کنید در مقابل میهمان ها اوج بهداشت را رعایت کنید تا از بودن در منزل شما نهایت لذت را ببرند.

اوج بهداشت:

آروغ زدن با صدای بلند! 489

داخل بردن دست به درون بینی تا حد امکان ! (سعی کنید انگشت در داخل بینی چرخش داشته باشد!) 248

پاک کردن مواد زائد بینی با آستین ! 453

کردن دست درون دهان به منظور خارج کردن مواد زائد دهان و دندان! تا عمق مری و نای !! :86:

در صورتی که این اقدامات را انجام دادید و میهمان ها از روو نرفتند 452 و برای شام یا نهار ماندند دیگر نه از دست ما و نه از دست شما هیچ کاری ساخته نیست.پا شید دست کنید تو جیب مبارک و از بیروون سفارش غذا بدهید!!؟

362

4 سپاس: دلشاد، mz56mz، zrnznn، gilas

• 1 سپاس: garfild

• mz56mz

با حال بود عمو جان
    ولى من بيرونشون نميكنم مهمون رو دوست دارم 1153 369

1 سپاس: garfild

• نغمه

:93:

والا ما در حسرت مهمونیم بیاد قدمش رو چشم 369

• maryamlondon1

نقل قول: نغمه
    والا ما در حسرت مهمونیم بیاد قدمش رو چشم

ما هم در حسرت مهمونیم :44:

• zrnznn

مهمونی رفتنو مهمون اومدن برای ادم...به نظر من خیلی لذت بخشه....مخصوصا اگر عیدی هم بدن و بدیم :93:

• یواش

:8: مهمون حبیب خداست!!!به نظر من اگه مهمون میاد باید دوستاشم بیاره تا دور همی یه نیمرو بوخوریم!!! :13: دیگه نیازی به دست تو جیب کردنم نیست :48:

• نخبه

مهمون خوبه ولی من از مهمونی که بدون اطلاع بیاد خونه ادم خوشم نمیاد حتی شده یک ساعت قبل از اومدن زنگ بزنن مهمون سر زده واسه کوکب خانومه نه ماها:4:

• gilas

مهمون زنگ بزنه بگه میاد هیــــــــــچ مجلی نداره :10:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: