ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بی بی قصه های مجید درگذشت
mz56mz
مادر بزرگ قصه های مجید در 89 سالگی بر اثر بیماری و كهولت سن امروز در نجف آباد اصفهان درگذشت.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، پروین دخت یزدانیان، در نجف آباد به دنیا آمد و دارای مدرك تحصیلی ششم ابتدایی بود.
وی دارای 12 فرزند ، 25 نوه و 5 نتیجه است كه از میان این تعداد فرزند کیومرث و منوچهر پوراحمد کارگردان و نویسنده سینما و تلویزیون شناخته شده هستند.
حضور یزدانیان مقابل دوربین از سال 1370 با مجموعه «قصه های مجید» آغاز شد و ایفای نقشش در سینما از سال 1371 با «صبح روز بعد» و «شرم» که هر سه به کارگردانی پسرش بود ادامه یافت.
وی در فعالیت کوتاه مدت خود در سینما ، حضور در فیلمهای «نان و شعر» (1372)، «خواهران غریب»(1374) و «شب یلدا»(1379) را به کارگردانی فرزندش کیومرث پوراحمد و ایفای نقش در فیلم مهریه بی بی(1373) ساخته اصغر هاشمی تجربه کرد.
دلشاد
نغمه
واقعا دوست داشتنی بود خیلی از کار و رفتارهاش شبیه به مامان بزرگ خدا بیامرزم بود
Galexy
خدا بیامرزه همه هنرمندان رو، چه زنده چه مرده
هاچو هاچو
هاچو هاچو
خیلی ممنونم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
sib
Galexy
maryamlondon1
خدا قوت به زنای قدیم
zrnznn
ای فدات.....داداشی........ای خدااااا(من الان شکلکی برا اینجا پیدا نکردم)
عمو ممنونم
خدا بیامرزدش...چقدر من اینقصه های مجیدو دوست داشتم...مجید کپی داداش دومیم بود اون موقع از نظر شکل و قیافه...
........همه رفتن یه روزم نوبت ما میشه........
Life Dream
garfild
واقعا ناراحت شدم
از وقتی شنیدم همش دوست دارم گریه کنم.بزور جلو خودم گرفتم
خدا رحمتش کنه
حورا
shaparak64
روحش شاد
زن دوست داشتنی بود
بندری
mami
gilas
روحش شاد
ژنرال
خیلی دوست دارم این سریالو.
از اون کاراس که بعید میدونم مثلش ساخته بشه...
ماهی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→