ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
يك دقيقه با خدا تنها باشيم
mami
نمایش یا پنهان متن
ناگفته نماند كه فقط براي شخص خودتان دعا كنيداين از دعاي من
خداي مهربونم
كمكم كن تا امسال آدم ساده اي بشم و بياموزم كه هنگام شادماني هم تو را ياد كنم
gilas
خدا جونم نزار تو رو فراموش کنم
دلشاد
mz56mz
ازم راضى باش و منو ببخش
shaparak64
نمایش یا پنهان متن
در ضمن خدا جون زیاد درس نخوندم ، امسال امتحانای آسون بگیر پیلیز! تستی و اوپن بوک هم باشه که چه بهترنمایش یا پنهان متن
نگید چه پر توقعنغمه
نمایش یا پنهان متن
آخه خیلی دلتنگمژنرال
همین رو برای خانوادم و همه عزیزان و دوستانم از خدا خواهانم.
baron jon
zrnznn
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
خدایا منو ببخش خودت میدونی چقدر ازت دور شدم ولی تو هیچ وقت تنهام نذاشتیکمک کن دوباره شاد باشم و سالم از زندگیم لذت ببرم ازون لذتا که تو میخوای نه منه حقیر
اونطور باشم که تو میخوای نه اونطور که خودم میخوام خدایا یه ذزه ازون عظمتت بهم بچشون که خیلی باهاش حال میکنم نذار یه لحظه دستمو از شما و اهل بیت جدا کنم و در آخر همه اینارو تو یک دعا برات خلاصه میکنم خدا اینو اجابت کن کافییه
اللهم عجل لولیک الفرج
ماهی
خدای من خودت می دونی بد جوری دلم گرفته
خرزوخان
arash52
از خدا ميخوام في المجلس دستم رو نمكدار كنه
mojde
malakeh
فقط براي خودمان دعا كنيم
مامي جون...اينجا كه همه هستند
نمایش یا پنهان متن
خداي مهربونم.بهم سلامتي و آرامش بده تا بتونم با توكل به تو به خواسته هام برسم.خداجونم...گشايشي براي گره هاي زندگي همه ما
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→