₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » يك دقيقه با خدا تنها باشيم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » يك دقيقه با خدا تنها باشيم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

يك دقيقه با خدا تنها باشيم

1507 بازدید، 15 پست، نویسنده: mami

• mami

سلامي چو بوي خوش آشنايي

خيلي ساده وروان مي پرسم
    اگر الان به شما بگويند كه اين لحظه وقت اجابت دعاست براي خوددر سال جديد چه دعايي مي كنيد

نمایش یا پنهان متنناگفته نماند كه فقط براي شخص خودتان دعا كنيد:58:

اين از دعاي من
    خداي مهربونم

كمكم كن تا امسال آدم ساده اي بشم و بياموزم كه هنگام شادماني هم تو را ياد كنم

13 سپاس: دلشاد، shaparak64، mz56mz، هاچو هاچو، حورا، نغمه، ژنرال، zrnznn، Ahora Quien، malakeh، ماهی، arash52، mojde

• gilas

نقل قول: mami
    اگر الان به شما بگويند كه اين لحظه وقت اجابت دعاست براي خوددر سال جديد چه دعايي مي كنيد

خدا جونم نزار تو رو فراموش کنم :48:

6 سپاس: mz56mz، نغمه، zrnznn، malakeh، ماهی، mami

• دلشاد

خداوندا سایه پدر و مادرم را ازم نگیر :48:
    8 سپاس: shaparak64، mz56mz، نغمه، zrnznn، malakeh، ماهی، gilas، mami

• mz56mz

ازم راضى باش و منو ببخش :48:

6 سپاس: نغمه، zrnznn، malakeh، ماهی، gilas، mami

• shaparak64

خدا جونم شاید بنده ی خوبی برای تو نبودم اما در حق بنده هات بدی نکردم، همین اندک خوب بودنمو ازم نگیر و خودمو خانواده م رو غرق در شادی و سلامتی و خوشبختی کن، ازمون غافل نشو و به حال خودمون رهامون نکن :48:
    نمایش یا پنهان متندر ضمن خدا جون زیاد درس نخوندم ، امسال امتحانای آسون بگیر پیلیز! تستی و اوپن بوک هم باشه که چه بهتر :74::48:
    نمایش یا پنهان متننگید چه پر توقع :4: اگه نده که باید به یه چیزایی شک کنم ...

8 سپاس: هاچو هاچو، mz56mz، نغمه، zrnznn، malakeh، ماهی، gilas، mami

• نغمه

من هم اول شکر میکنم خدا رو بعد هم دعا میکنم که به سلامتی بتونم دوباره برگردم پیش خانواده ام :48:
    نمایش یا پنهان متنآخه خیلی دلتنگم 671

6 سپاس: shaparak64، zrnznn، malakeh، ماهی، gilas، mami

• ژنرال

سلامتی، زندگی باعزت و عاقبت به خیری، خواسته های قلبی من از خداست.

همین رو برای خانوادم و همه عزیزان و دوستانم از خدا خواهانم.

8 سپاس: shaparak64، zrnznn، malakeh، هاچو هاچو، ماهی، gilas، mami، نغمه

• baron jon

برای خودم و خانواده ام شادی و سلامتی رو تو این سال جدید آرزو می کنم .
    :46:

8 سپاس: zrnznn، malakeh، هاچو هاچو، ماهی، gilas، mami، نغمه، ژنرال

• zrnznn

خدایا خواسته هام زیادن خودت میدونی...فقط مهمترینشونو الان میگم اونم این که447 همیشه یادم باشه که تو هم هستی 447
    7 سپاس: malakeh، هاچو هاچو، ماهی، gilas، mami، نغمه، ژنرال

• هاچو هاچو

نمایش یا پنهان متنخدایا منو ببخش خودت میدونی چقدر ازت دور شدم ولی تو هیچ وقت تنهام نذاشتی
    کمک کن دوباره شاد باشم و سالم از زندگیم لذت ببرم ازون لذتا که تو میخوای نه منه حقیر
    اونطور باشم که تو میخوای نه اونطور که خودم میخوام خدایا یه ذزه ازون عظمتت بهم بچشون که خیلی باهاش حال میکنم نذار یه لحظه دستمو از شما و اهل بیت جدا کنم و در آخر همه اینارو تو یک دعا برات خلاصه میکنم خدا اینو اجابت کن کافییه

اللهم عجل لولیک الفرج

6 سپاس: ماهی، gilas، mami، نغمه، malakeh، ژنرال

• ماهی

بدون فکر، اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که نامه ای که منتظرشم بیاد..اما زمونه یادم داده برای بدست آوردن هیچ چیز حریص نباشم چون معلوم نیست در نهایت بدست آوردن اون چیز به صلاحم هست یا نه...برا همین اصلاح می کنم..هر طور صلاح می دونی .فقط منو به آرامش برسون..اگر این آرامش در رفتن هست کمکم کن برم..671
    خدای من خودت می دونی بد جوری دلم گرفته 783

7 سپاس: gilas، mami، نغمه، shaparak64، هاچو هاچو، malakeh، ژنرال

• خرزوخان

بهش ميگم خدايا خدايا تا انقلاب ... ببخشيد جو گرفت منو . بهش ميگم خدايا سلامتي بده بهم و كمك كن دستم رو جلوي نامرد دراز نكنم
    5 سپاس: gilas، mami، نغمه، هاچو هاچو، malakeh

• arash52

اولا اميدوارم وقت كنيم گاهي حتي براي يك دقيقه هم كه شده با خدا خلوت كنيم ، با خدا نشد با وجدانمون نشد بريم جلوي آينه با خودمون خلوت كنيم .
    از خدا ميخوام في المجلس دستم رو نمكدار كنه :46:

4 سپاس: mami، نغمه، هاچو هاچو، malakeh

• mojde

مسلما اول سلامتي خونوادم و بعد آرامش و آسايش روح و جسم مادي و معنوي
    3 سپاس: mami، هاچو هاچو، malakeh

• malakeh

يك دقيقه با خدا تنها باشيم
    فقط براي خودمان دعا كنيم

مامي جون...اينجا كه همه هستند 806

نمایش یا پنهان متنخداي مهربونم.بهم سلامتي و آرامش بده تا بتونم با توكل به تو به خواسته هام برسم.
    خداجونم...گشايشي براي گره هاي زندگي همه ما :79: :48: اللهم عجل لوليك الفرج***

1 سپاس: نغمه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: