کودکی کجایی که یادت بخیر چه ذوق و شوقی داشتیم وقتی کسی بهمون عیدی میداد و چه حالی میکردیم وقتی میفهمیدیم از بچه های دور و برمون بیشتر عیدی جمع کردیم
زود، تند، سریع بگید چقدر جمع کردید؟ غیر نقدی هم چیزی بهتون رسید؟ نرخ عیدی تو شهرتون امسال چقدر بوده؟(کمترین و بیشترین) چه برنامه ای برای عیدی هاتون دارید؟
اونایی هم که عیدی دادن بگن چقدر دادن؟ عیدی دادن هم لذت داره؟ خلاصه هر چه میخواهد دل تنگت بگو! (در مورد عیدی دادن و گرفتن)
راستی 100 بوفی هم بوف بوفی عیدی داده بود
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
امین یه چی میگی ها بوس هم زورکی بهمون میدن چه برسه عیدی یادش بخیر بچه که بودیم به اسم این که بچه ایم بهمون عیدی می دادن الان دیگه خرس گنده شدیم کسی بهمون عیدی نمی ده که
اون گزینه آخری من می دونم برای کیه بگم چقدر بهم عیدی میدید راستی امین نمی خوای عیدی بدی
مرسی کلی خواهیم خندید من 2 تا بلیز خوشگل یه شال خوشگل مامانم هم قبل عید اتو مو خرید برام ، گفت عیدیت از طرف من فقط نمیدونم چرا خودشم استفاده میکنه ازش 115 هزار تومن هم از 4 نفر آخه هیچ جا نرفتم سرم کلاهی بس گشاد رفت امسال برای دوستامم عیدی گرفتم یه 10 هزار تومنی هم دادم به آریو گل باقالی عمه
اونی که بالای 500 تومن گرفته بیا توضیح بده که از چه روشی استفاده کردی واسه این همه عیدی و اینم بگو که 500 تومن گرفتی، در برابر چه فشاری به بابات اومده واسه عیدی دادن به بچه مچه های اونایی که بهت عیدی دادن
شاپلی منظورت از بلیز چیه با بیل بریزه یا روغن بلیزه یا
نقل قول: shaparak64
اونی که بالای 500 تومن گرفته بیا توضیح بده که از چه روشی استفاده کردی واسه این همه عیدی و اینم بگو که 500 تومن گرفتی، در برابر چه فشاری به بابات اومده واسه عیدی دادن به بچه مچه های اونایی که بهت عیدی دادن
من همش 50 تومن از بابام گرفتم اونم میخوام برم لباس بخرم ولی حوصلشو ندارم بووووووووق تومن هم به خواهرزادم دادم فقط هم خونه عمم رفتم که شست تومن بهم عیدی دادی تعجب نکنین املای شست رو درست نوشتم چون ازین شستا بود
آهان راستی گفتی چیکار میکنم با عیدی هام شاید منم مثل یواش، برم خواستگاری ، اما بواش نمیرما، تند میرم اوااا حواسم نبود من باید سنگین رنگین بشینم اونا بیان خواستگاری لباسامو که میفروشم ، با پولش میرم خارج با 115 هزار تومنم هم میرم یه ماشین بهتر میخرم مسخره بازی بسه من چون خیلی ولخرجم مثل همیشه پولمو در راه ولخرجی خرج میکنم
شاپلی منظورت از بلیز چیه با بیل بریزه یا روغن بلیزه یا
کوفت خنگولک خان بولیز یا بلیز با بولیظ یا بولیذ یا لباس یعنی پوشاکی که بر تن میپوشانند تا دچار پوشیدندگی نقاطی از بدن شویم نمایش یا پنهان متن چه تعریف جامع و کاملی ارائه دادما
نقل قول: کوروش فسقلی
من می دونم کیه شاپلی ولی نمی گم تا از فضولی بترکی
نگووووووو 1% فکر کن من بترکم
نقل قول: هاچو هاچو
فقط هم خونه عمم رفتم که شست تومن بهم عیدی دادی تعجب نکنین املای شست رو درست نوشتم چون ازین شستا بود
یادش بخیر اون قدیما! یکی از فامیلامون سه تا بچه داشت! و ما دوتا بودیم! مجموع عیدی هایی که بابام به اونا میداد، بهمون بر میگشت! یعنی اگه بابام به هرکدوم دوهزار تومن میداد، من و برادرم نفری سه هزار تومن میگرفتیم! یه سال به بابام گفتم نفری سه هزار تومن بهشون عیدی بده! به این ترتیب اونا مجبور شدن نفری 5هزار تومن به ما دادن و ما هزار تومن سود کردیم البته شانس آوردیم که اونا نفری 4هزارتومن بهمون ندادن و نقشمون رو نقشه بر آب نکردن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت
کودکی کجایی که یادت بخیر
چه ذوق و شوقی داشتیم وقتی کسی بهمون عیدی میداد و چه حالی میکردیم وقتی میفهمیدیم از بچه های دور و برمون بیشتر عیدی جمع کردیم
زود، تند، سریع بگید چقدر جمع کردید؟
غیر نقدی هم چیزی بهتون رسید؟
نرخ عیدی تو شهرتون امسال چقدر بوده؟(کمترین و بیشترین)
چه برنامه ای برای عیدی هاتون دارید؟
اونایی هم که عیدی دادن بگن چقدر دادن؟ عیدی دادن هم لذت داره؟
خلاصه هر چه میخواهد دل تنگت بگو! (در مورد عیدی دادن و گرفتن)
راستی 100 بوفی هم بوف بوفی عیدی داده بود
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
یواش
بهونه
نمیشه مبلغش غیر باور یه خورده
نه
فقط عیدی بگیریم
به اون مرحله نرسیدم که عیدی بدم فعلا دست بگیر داریم
sib
KuRoSh
بوس هم زورکی بهمون میدن چه برسه عیدی
یادش بخیر بچه که بودیم به اسم این که بچه ایم بهمون عیدی می دادن الان دیگه خرس گنده شدیم کسی بهمون عیدی نمی ده که
اون گزینه آخری من می دونم برای کیه بگم
راستی امین نمی خوای عیدی بدی
shaparak64
من 2 تا بلیز خوشگل
برای دوستامم عیدی گرفتم
اونی که بالای 500 تومن گرفته
chenzo
KuRoSh
شاپلی منظورت از بلیز چیه
با بیل بریزه یا روغن بلیزه یا
من می دونم کیه شاپلی ولی نمی گم تا از فضولی بترکی
هاچو هاچو
بووووووووق تومن هم به خواهرزادم دادم
فقط هم خونه عمم رفتم که شست تومن بهم عیدی دادی تعجب نکنین املای شست رو درست نوشتم چون ازین شستا بود
shaparak64
شاید منم مثل یواش، برم خواستگاری ، اما بواش نمیرما، تند میرم
اوااا حواسم نبود
لباسامو که میفروشم ، با پولش میرم خارج
با 115 هزار تومنم هم میرم یه ماشین بهتر میخرم
من چون خیلی ولخرجم
shaparak64
با بیل بریزه یا روغن بلیزه یا
کوفت
نمایش یا پنهان متن
نغمه
عیدی نازنین من خرج شد در چه راهیش رو نپرسید که عمرا بگم
ژنرال
به نیت سال 1391
gilas
یعنی واقعا بگم
shaparak64
بدو بگو
میخوام سال دیگه موفق تر باشم
نمایش یا پنهان متن
یکی نیست بگه خب پاشو برو عید دیدنی ، تا عیدی هم بدن بهتبچه مثبت
البته شانس آوردیم که اونا نفری 4هزارتومن بهمون ندادن و نقشمون رو نقشه بر آب نکردن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بهونه
از روش پاچه خواری
منظورت بلوز دیگه
zrnznn
چقدر شما باحالید؟؟؟؟
چه چیزایی به ذهنتون خطور میکنه
KuRoSh
منظورت از لباس همون لباشه دیگه که نقطه ها ش رو خوردی
من فکر کردم پا می کنند تا دچار پا درد نشیم /
اونی که میگی کلاه که باعث پوشیدگی سر میشه