₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » @ساكت ترين مكان جهان@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » @ساكت ترين مكان جهان@

بدون عکس

@ساكت ترين مكان جهان@

1645 بازدید، 13 پست، نویسنده: arash52

• arash52

اگرچه سكوت هميشه با ارزش تصور شده اما اتاقي در آمريكا وجود دارد كه به دليل سكوت بسيار بالاي آن تنها براي زمان كوتاهي قابل تحمل است.

تصویر در دسترس نیست

ايسنا: طولاني‌ترين زماني كه انسان مي‌تواند در «اتاق بدون پژواك» كتابخانه اورفيلد در جنوب مینیاپولیس دوام بياورد، تنها 45 دقيقه است.

اين اتاق تا 99.99 درصد جاذب صدا بوده و ركورد گينس را براي ساكت‌ترين مكان جهان در اختيار دارد؛ اما اقامت طولاني در آن در برخي موارد فرد را دچار اوهام مي‌كند. اين اتاق خاصيت فوق سكوت خود را از طريق مثلثهاي صوتي پشم شيشه، ديوارهاي دو طرفه عايق‌دار فلزي و سيمان بدست آورده است.

به گفته سازندگان، در زمان حضور در اين اتاق بدون پژواك، به قدري سكوت وجود دارد كه گوش‌ها با آن سازگار شده و مي‌توان صداهايي مانند ضربان قلب و حتي شش‌ها و معده را شنيد.

جهت‌يابي در اين اتاق تاريك ناممكن بوده، از اين رو بايد در آن روي يك صندلي نشست.

اين اتاق توسط شركت‌هاي بسياري در آمريكا مانند ناسا كاربرد داشته كه از آن براي آزمايش فضانوردان استفاده مي‌كنند. در اين آزمايشات فرد درون محفظه پر از آب معلق مانده تا مدت زمان سلامت ذهني آنها قبل از دچار توهم و خيال شدن سنجيده شود.

همچنين سازندگان محصولات براي سنجش صداي محصولات خود و همچنين تعيين كيفيت صوتي از اين اتاق بهره مي‌برند.

براي مثال شركت موتورسازي هارلي ديويدسون از اين اتاق براي كم صدا كردن موتورهاي خود استفاه مي‌كند. (عين ايران خودرو و سايپا :4:)

8 سپاس: دلشاد، یواش، mami، garfild، zrnznn، gilas، نخبه، ماهی

• دلشاد

منم از این اطاقها میخوام :4:
    1 سپاس: arash52

• mami

• garfild

• arash52

نقل قول: دلشاد
    منم از این اطاقها میخوام

جون ميده واسه خواب نه مطالعه :4:

• zrnznn

من اگر برم اینجا همون لحظه اول توهم میزنم....برا خوابم نمیخوامش :2:
    ولی اطلاعات جالبی بود ممنون داداش :46:

• gilas

به امتحانش می ارزه 890

• بندری

• sotude

وااي گاهي كه بعضي ها مخ آدم رو ميخورن :4: خوبه بري تو اون اتاق و به آرامش برسي وااي چه شود؟ :3:

• arash52

نقل قول: sotude
    خوبه بري تو اون اتاق و به آرامش برسي

اتفاقا دلم خيلي براش تنگ شده . چندوقته تاپيك نزده :4:

1 سپاس: sotude

• نخبه

این اتاق رو بدن به من که بعدا فندق رو بزارم اونجا بخابه:4:

• arash52

نقل قول: نخبه
    این اتاق رو بدن به من که بعدا فندق رو بزارم اونجا بخابه

فكر كنم بيشتر باب طبع مامان فندق باشه كه بگيره بخوابه :4:

• ماهی

نقل قول: arash52
    براي مثال شركت موتورسازي هارلي ديويدسون از اين اتاق براي كم صدا كردن موتورهاي خود استفاه مي‌كند.

چه جالب :110:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: