ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ژنرال
اصالتاً که رگ و ریشه مون برمیگرده به منطقه ای بین آبگرم قزوین و آوج (در واقع قزوین پُشتش به ماس!
خودم متولد قم هستم.
بزرگ شده تهران و در حال حاضر هم ساکن کرج
علیرضا
maryamlondon1
وای خدا بگم چکارت نکنه مردم از خنده
پس میشی ایت الله محسن میرزا ملقب به ژنرال دامت برکاته
پری سا
شهر خوب من شهر بجنورد
عمارت مفخم مربوط به دوره قاجار
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
آتشكده یا كلیسای اسپاخو منسوب به دوره ساسانی▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
پری سا
اقا امین ساکنین اصلی بجنورد ترک هستند که خانواده ما هم از اقوام ترک بجنورده . برای همین اسم این محل به ترکی بش قارداش یعنی پنچ برادر است
بر اساس داستان تاريخي که در بين مردم شهر جريان دارد. در زمان قديم پنج برادر در شهر بجنورد زندگي مي کردند که به دليل مخالفت با ظلم و ستم حکمران تحت تعقيب ماموران بودند. اين پنج برادر فرار کردند و ماموران آنها را تا اين مکان تعقيب کردند. پنج برادر از خدا کمک خواستد،بعد پنج سوراخ در کوه ايجاد شد که برادران به آنها پناه بردند و از سوراخ ها آب جاري شد. تا سالهای قبل و پيش از خشکسالي شديد تعداد چشمه ها پنج عدد بود که همه آنها آب داشتند.
الان فقط یک چشمه هست که ان هم متاسفانه داره خشک میشه اب این چشمه خیلی عالیه
SaMaN TaJ
کرمانشاه
▧ تصویر در دسترس نیست
طاق و سان
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→