₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دانشمند ناشناخته ایران درگذشت
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دانشمند ناشناخته ایران درگذشت

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

دانشمند ناشناخته ایران درگذشت

401 بازدید، 22 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

اگه فوتبالیست بود همه میشناختنش!!!
    اگه هنرپیشه بود همه میشناختیمش!!!
    تا به حال عکس این دانشمند جوان و نابغه کشور را دیده اید؟

تصویر در دسترس نیست
    جوانی که با همه درد ها و مشکلات جسمانی تا آخرین لحظات زندگی خود دست از کسب علم و دانش برنداشت و مدال های افتخار را یکی پس از دیگری به گردن آویخت.
    به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی دزفیل، محمد شیرعلی که از دانشجویان ممتاز دانشگاه صنعتی شریف و متولد سال ۱۳۶۵ بود دانشجوی نابغه دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف که دانشجوی نمونه کشوری سال ۸۶، دارنده رتبه اول جشنواره جوان خوارزمی در سال ۸۵ و پژوهشگر ممتاز انجمن رمز ایران بود. در طول دوره کارشناسی خود موفق به ارایه ۸۰ مقاله علمی در کنفرانس‌های بین‌المللی شد و ۱۳ مقاله چاپ شده در مجلات معتبر علمی پژوهشی داشت و یک اختراع ثبت شده نیز از خود به جا گذاشت.

او در سال ۱۳۸۵ به عنوان پژوهشگر جوان ممتاز انجمن رمز ایران در مقطع کارشناسی برگزیده شد و در دومین کنفرانس بین‌المللی ایکتا ۲۰۰۶ (ICTTA 2006) به عنوان جوان‌ترین محقق انتخاب شد و همچنین در یازهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن کامپیوتر ایران (CSICC2006) به عنوان جوان‌ترین محقق برگزیده شد. این دانشجوی فقید یک کتاب به عنوان «آموزش الگوریتم‌ها» تألیف کرد و همچنین ۲ بخش برای دایره المعارف Encyclopedia of Mobile Computing &commerce و کتاب Handbook of on secure Multimedia Distribution را نوشته است. زمینه‌های تحقیقاتی مورد علاقه وی نهان‌نگاری اطلاعات، برنامه‌نویسی تلفن همراه و سیستم‌های تفکیک کاربران انسانی از ماشین بود.

وی چندی پیش بر اثر ناراحتی ستون فقرات درگذشت.

14 سپاس: garfild، shaparak64، maryamlondon1، arash52، ماهی، gilas، بندری، علیرضا، دلشاد، levrone، بهونه، نغمه، ژنرال، mami

• garfild

1 سپاس: zrnznn

• shaparak64

بیچاره :2: چقدر ناشناخته :2:

• kahkeshan

بعد میگن فرار مغزها چرا!!!!!!!! :2:

• malakeh

:2:
    نمایش یا پنهان متناهل کجا بودن؟

• maryamlondon1

خیلی متاثر شدم خدا به مادرش صبر بده :2: یک سال از پسرم حسن .بزرگتره بیچاره مادرش چه ارزوهای برا او داشت :17:
    2 سپاس: zrnznn، نغمه

• ماهی

• carlos

فکر کنم سال 87 درگذشته
    2 سپاس: zrnznn، علیرضا

• gilas

خدایش بیامورزد :48:

• zrnznn

ممنون از همه دوستا که اومدن سر زدن :1:

• zrnznn

نقل قول: carlos
    فکر کنم سال 87 درگذشته

:2: واقعاً از دوستام معذرت میخوام من بعد از حرف داداش کارلوسم رفتیم یه چرخی زدم تو نت میبینم آره داداشیم راست میگه سال 87 فوت شد... :79: ولی خوب چیکار کنم برام جالب بود...مخصوصا اینکه ایشونم مهندس کامپوتر بود و یه سال از من کوچیکتره....ولی اون کجا و من کجا 314

نقل قول: malakeh
    اهل کجا بودن؟

فدات بشم هرچی گشتم جایی رو پیدا نکردم که نوشته باشه ایشون اهل کجا بوده.... :7:

2 سپاس: علیرضا، mz56mz

• بندری

خدا همه كساني رو كه در راه پيشرفت علمي ايران قدم بر مي دارند بيامرزه :2:

• دلشاد

نقل قول: zrnznn
    تا به حال عکس این دانشمند جوان و نابغه کشور را دیده اید؟

من میشناختم فکر کنم سال 85 / 86 از نزدیک دیده بودمش
    وی چندی پیش بر اثر ناراحتی ستون فقرات درگذشت.

خدا بیامرزدش :2:

• sotude

:79: خدا رحمتش كنه

• zrnznn

نقل قول: دلشاد
    من میشناختم فکر کنم سال 85 / 86 از نزدیک دیده بودمش

جدی میگی؟؟ خوشبحالت داداشی... :2: .شما میدونی کجایی بود؟ :1:
    خدا بیامرزدش

1 سپاس: دلشاد

• Life Dream

در یازهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن کامپیوتر ایران (CSICC2006) به عنوان جوان‌ترین محقق برگزیده شد. این دانشجوی فقید یک کتاب به عنوان «آموزش الگوریتم‌ها» تألیف کرد و همچنین ۲ بخش برای دایره المعارف Encyclopedia of Mobile Computing &commerce و کتاب Handbook of on secure Multimedia Distribution را نوشته است.

خداييش براي خودم متاسف شدم، سه سال از من كوچيكتر هم بوده ولي ببين چيكارا كرده، :89: واقعاً حيف شد كه اينقدر زود فوت كرد، ايشون ميتونستد به يكي از متخصصان واقعاً بزرگ كشورمون تبديل بشن، براي خودمون متاسفم كه چنين افرادي رو اينقدر راحت از دست ميديم و فقط زمان مرگشون از وجود چنيني عزيزاني باخبر ميشيم :44:

• دلشاد

جدی میگی؟؟ خوشبحالت داداشی... .شما میدونی کجایی بود؟

تو یه برنامه همایش نخبگان بود که در آموزشگاهی که من میرفتم اومده بود واقعا همه تو حیرت مونده بودن که با سن کوچکش ..... :44:

• نغمه

ممنون نجمه جان خدا رحمتش کنه :48:

نمایش یا پنهان متناین تاپیک رو کس دیگه ای نذاشته بود من اینو چند وقت پیش هم خوندم 403

• ژنرال

خدا بیامرزدش :46:

• zrnznn

نقل قول: نغمه
    این تاپیک رو کس دیگه ای نذاشته بود من اینو چند وقت پیش هم خوندم

نه ابجی یه جای دیگه خوندیبش.. :3:
    نمایش یا پنهان متنحالا اگر تکراریه شما صداشو در نیار......جبران میکنم :4: :50:

1 سپاس: نغمه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: