کلهم به نظر من گیسهای نسوان را باید برید و لبهاشون رو باید دوخت و چشمهاشونم باید از حدقه درآورد که هر چی مفسدست آغازش از اینهاست، البته یه خرده که فکر می کنم می بینم که چشمهای خودمون رو باید شست و جور دیگر باید دید، حداقل اینجوری خین و خین ریزی نداره.
کلهم به نظر من گیسهای نسوان را باید برید و لبهاشون رو باید دوخت و چشمهاشونم باید از حدقه درآورد که هر چی مفسدست آغازش از اینهاست، البته یه خرده که فکر می کنم می بینم که چشمهای خودمون رو باید شست و جور دیگر باید دید، حداقل اینجوری خین و خین ریزی نداره.
چه جلادی دیااگو مرسی دادش خسرو حیف که من هم موهام کوتاه کردم .اخه فقط مونث خونه من هستم ومذکرهای خونه دوست ندارن من موهای بلند داشته باشم
بندری
gilas
zrnznn
دیااکو
garfild
قشنگن
خوشمان امد
نمایش یا پنهان متن
حیف گیس ندارم وگرنه میدادم همینجوریش کننماهی
دلشاد
sib
حیف که موهامو کوتاه کردم
kahkeshan
arash52
maryamlondon1
مرسی دادش خسرو حیف که من هم موهام کوتاه کردم .اخه فقط مونث خونه من هستم ومذکرهای خونه دوست ندارن من موهای بلند داشته باشم
shaparak64
دوست دارم برم ببافم
Kishe Mehr
نغمه
پری سا
mami
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→