₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » خودروی پرنده

بدون عکس

خودروی پرنده

1720 بازدید، 13 پست، نویسنده: یواش

• یواش

خودروی پرنده سرانجام ساخته شد. :72:
    مثل این که وسایل نقلیه تخیلی فیلم های جیمزباند کم کم وارد خیابان ها می شوند و سازندگان فیلم های علمی– تخیلی باید به دنبال خیالات جدیدتری باشند.
    جدیدترین آنها خوردویی است که قابلیت تبدیل به هواپیمای دونفره را دارد یا به عبارتی مبدل ترافوگیا، هواپیمایی با قابلیت حمل دو سرنشین است که با فشار یک دکمه تبدیل به خودرو می شود. این مدل قرار است ماه آینده پرواز کند و تا یک سال دیگر در نمایشگاه ها جای بگیرد

تصویر در دسترس نیست

کارل دیتریج، رییس ترافوگیا، شرکت سازنده این خودرو می گوید:«این خودرو مانند یک مبدل کوچک است. این اولین طرح کامل واقعی است که در آن بال ها به طور خودکار جمع می شوند و تمام قطعات در یک خودرو جای گرفته اند. فقط کافیست بال ها باز شوند؛ به همین دلیل تغییر حالت از پرواز به رانندگی 15 ثانیه بیشتر طول نمی کشد.»

او در مورد اقتصادی بودن این خودروی پرنده دلایل بسیاری دارد. خودروی جدید قرار است امکان تعاملات درون شهری سریع تری را فراهم کند، در یک گاراژ معمولی جا شود (که به معنای حذف هزینه آشیانه هواپیماست) و با سوخت بنزین بدون سرب کار کند.

این مدل مبدل که در کارگاه کوچک ترافوگیا واقع در ووبرن ماساچوست به دست گروهی از مهندسان جوان تازه کار ام.آی.تی و ناسا ساخته شده، موتوری به قدرت یکصد اسب بخار دارد که هم چرخ ها و هم پروانه هواپیما را به حرکت درمی آورد. درست است که این خودروی پرنده می تواند با بال های باز و پروانه ای گردانش از هر فرودگاهی بلند شود، اما نمی تواند از روی جاده ها بلند شود قیمت این خودرو 279 هزار دلار در حدود قیمت یک خودروی فراری است.

ایا شما هم در کودکی ارزوی ماشین پرنده را داشته اید؟ :7: 344

8 سپاس: N.e.D.a، بهونه، بچه مثبت، دلشاد، mami، gilas، نغمه، ماهی

• N.e.D.a

1 سپاس: یواش

• بهونه

زیاد خوشم نیومد از قیافش :4:

• zrnznn

نقل قول: یواش
    با فشار یک دکمه تبدیل به خودرو می شود.

:93: دوست دارم امتحان کنم

• بچه مثبت

یک خودرویی هم چندروز پیش رونمایی شد که به چرخ‌بال (بالگرد، هلی کوپتر!) تبدیل میشد!
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• دلشاد

مرسی جالب و باحال بود

• gilas

ههههههههه :4:

• mami

• magmag206

هنوز مونده تا به قیافش برسن
    الان فقط رو کارایی

• یواش

نقل قول: بهونه
    زیاد خوشم نیومد از قیافش

برا تو میگم که رو یه ماشین که دوست داری واز نظر قیافه ته تهشه کار کنند اگر هم خوشت نیومد میگم بندازنش لای دستگاه پرس. حالاخوبه؟ :3: 245
    نقل قول: engineerboy
    هنوز مونده تا به قیافش برسن
    الان فقط رو کارایی

ممنون از اطلاعاتت :72:

1 سپاس: بهونه

• shaparak64

:83: باحاله 1244
    برای این ترافیک احمقانه خوبه :4: البته تصادف های هوایی هم دیدنی خواهد بود :83:

2 سپاس: نغمه، یواش

• ماهی

وقتی توی ترافیک گیر می کنم آرزو دارم دو تا بال بیان منو نجات بدن :1:
    ظاهرا طراح این ماشین هم آرزوش مثل من بوده :4:

• یواش

نقل قول: ماهی
    وقتی توی ترافیک گیر می کنم آرزو دارم دو تا بال بیان منو نجات بدن

همه اینجورین ولی فکر کنم بعد از اینکه از این ماشین پرنده ها زیاد بشه ترافیک هوایی زیاد میشه بعد دیگه نمیتونی ارزو چیزه دیگه ای بکنی اون وقت چی؟ :2: باید بسوزی و بسازی!! 368

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: