₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » اجازه دارم سرمو بکوبم به میز؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » اجازه دارم سرمو بکوبم به میز؟
1 2

بدون عکس

اجازه دارم سرمو بکوبم به میز؟

691 بازدید، 30 پست، نویسنده: بچه مثبت

• levrone

نقل قول: بچه مثبت
    نیمه اول بازی ملوان- سپاهان عجب بازی‌ای بود! برم که نیمه دوم شروع شد

دم ملوانیا گرم بازی سه هیچ باخته رو مساوی کردن.

هر چقدر زمین و زمان دارن به پرویز حال میدن اصن انگار نه انگار.
    اومدم حرفمو پس بگیرم!

1 سپاس: بچه مثبت

• بچه مثبت

نقل قول: levrone
    اومدم حرفمو پس بگیرم!
    تو اصفهان 2-0 جلو بودیم 2-3 باختیم! امروزم که 0-3 عقب افتادیم و در پایان 3-4!
    میخواستم سرم رو بکوبم اما گفتم ارزش نداره :4:
    نیمه اول سه تا گل پشت سر هم خوردیم که تو تاش رجب زاده( بازیکن قرضی سپاهان در ملوان) توپ لو داده بود همون نیمه اول تعویض شد و ملوان 3 تا گل زد! در کل باخت حق ملوان نبود!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: ژنرال، levrone

• mami

کوبیدن سر به میز

آقا امین اگه شما اینو :101:میز فرض کنید الان این منم :101:

1 سپاس: بچه مثبت

• maryamlondon1

این چه حرفیه آبجی جون

چرا تعجب کردی امین مگه من شاگرد تو ام :23: خودم وقتی کالج میرم همین برنامه را دارم :2:

کالج که میرم بعد از دوساعت معلم درس میده مریم خانم هی سرش به علامت اوکی اوکی تکون میده یعنی اها من فهمیدم معلم هم خوشحال میشه وقتی میاد یک سوال از مریم خانم میپرسه .. که اونو قت مریم جواب میده ساری مس کثوم ای دونت اندرستن :9:
    :4: که اونوقت مسز کثوم سرش به تیبل یا چیر یا وایت بورد میزنه یا .... :23:
    نمایش یا پنهان متنراستش من از درس گرامر خیلی متنفرم ومومری استیک ( مموری کارت SD ) مغزم فول شده :2:

5 سپاس: نخبه، بچه مثبت، کوروش فسقلی، shaparak64، نغمه

• shaparak64

من نکته ی خاصی تو تاپیک نیافیدم :4:
    برای منم چند دفعه ای پیش اومده 391
    با اینکه آدم صبوری هستم و درجه تحملم بالاست ، اما گاهی بـــــــــــــــد حرصم درمیاد 391
    معمولا هم با کسایی این مسئله پیش میاد که نمیتونم چیزی بهشون بگم ، یعنی تنها چاره همون گـوبیدن سر خودم به دیواره :4:
    یکیش از دست مامان بزرگمه 314:4: بنده خدا سنش بالائه و سواد و اینا هم نداره ، مامان اینا برای اینکه راحت بتونه باهامون در تماس باشه ، شماره ی خونمونو زدن تو تلفنش و اون هم همیشه با زدن دکمه ی تکرار ( ردیال) زنگ میزنه خونمون :5:
    حالا امان از وقتی که مامان خونه نباشه 314 زنگ میزنه، میگیم نیستش ، میگه باشه خدافظ :4: ولی 5 دقیقه نشده دوباره زنگ میزنه میگه مامان اومد؟ 368 بنده خدا گذر زمان رو متوجه نمیشه 362 ولی یه عمه ای از ما سرویس میکنه تا مامان برگرده و بهش زنگ بزنه :83: درحدی که من و داداشم دیگه جوابشو نمیدیم :4: حالا بدترش زمانیه که جواب نمیدیم :23:
    پشت سر هم زنگ میزنه :83: یعنی یه جوری که ما خودمون با تلفن کار داشته باشیم ، بیچاره میشیم :83: چون اصلا خط آزاد نمیشه :83:

نمایش یا پنهان متنخدایی این مامان بزرگ من انقدر حرص میده :23: یه بخش عمده ی این سرکوبانندگی های من و مامانم از دست اونه :4: خدا حفظش کنه :8:

7 سپاس: maryamlondon1، نخبه، ماهی، ژنرال، بچه مثبت، کوروش فسقلی، بندری

• ژنرال

آره زیاد پیش اومده متاسفانه ... :38:

نقل قول: arash52
    بچه مثبت,

چي تدريس مي كني ؟ :4:

اینارو تدریس میکنه:

آمار مهندسی
    تئوری احتمال و کاربردهای آن
    تحلیل سیستمها
    برنامه ریزی تولید

:4: :4: :4:

2 سپاس: بچه مثبت، shaparak64

• ماهی

هر روز صبح که می خوام از خواب ناز ، ساعت 5 و نیم بیدار شم ، :2: می خوام سرمو بکوبم به دیوار :101: :4:
    باور کنید بعضی روزا گریه می کنم :83: همیشه فکر می کردم وقتی بزرگ شم این مشکلم حل میشه ولی هر چی بزرگ میشم هیچ فایده ای نداره :83:

4 سپاس: کوروش فسقلی، بچه مثبت، نخبه، shaparak64

• KuRoSh

نقل قول: ماهی
    همیشه فکر می کردم وقتی بزرگ شم این مشکلم حل میشه ولی هر چی بزرگ میشم هیچ فایده ای نداره

اینا نمایان گره اینه که هنوز بزرگ نشدی و بچه ای :4: :8: آخی ماهی کوچولوووووووو :23:

3 سپاس: ماهی، بچه مثبت، shaparak64

• بندری

من برام زياد پيش اومده .
    تو اسفند ماه رفته بودم از اداره ثبت سند خونه مو بگيرم . اداره ثبت خيلي شلوغ بود مردك ابلهي كه كار من به اون ربطي نداشت گيرداده بود كه برو كد پستي بيار و اگه كد پستي رو نياري نمي تونيم سند برات صادر كنيم حالا خونه ما هم كه كد پستي نداشت بايد چكار مي كردم مجبور شدم برم اداره پست . نزديك ظهر بود عجله اي رفتم اداره پست تو راه پليس دوربين گذاشته بود و سرعتم رو توي شهر 92 تا ثبت كرده منو نگه داشت و 90هزار تومن جريمه و 5 نمره منفي بهم داد . خلاصه بعد از هر زحمتي و كلي ضرر رفتيم كد پستي رو گرفتيم ميگه اشكالي نداره نمي خواد كد پستي بياري . منو ميگي اينقدر كفري شده بودم كه از عصبانيت و داغ جريمه بخاطر اين آدم مي خواستم خودمو بكوبم به ميز نه اينكه تنها سرم . ( هنوز هم جريمه ام رو پرداخت نكردم ) :101:

4 سپاس: ماهی، نخبه، بچه مثبت، shaparak64

• ماهی

:101: :101: :101: :101:
    اومدم داکیومنتی رو از قفسه مربوطه بردارم
    خانوم منشی ازم رسید گرفتن و گفتن دستور جدیده 248
    کارم رو انجام دادم 1127
    رفتم داکیومنت رو پس بدم
    می گم حالا رسید رو به من برگردونید لطفا 863
    داکیومنت ها رو می گیرند می برند می گذارن سر جاش.در رو هم قفل می کنند ومی فرمایند الان کار دارم :4: :14: بعدا رسید رو پس می دم 866
    کجای دنیا چنین رفتاری با آدم می شه آخه؟ :4:
    جالب اینجاست که اگه هر اتفاقی برای اون داکیومنت ها بیفته می بردت تا چوبه ی دار
    816 816
    چقدر خسته هستم.. حوصله ی دعوا ندارم387

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: