دوستانی که محبت کردن و گفتن که شیرینی چائی رو با قاشق امتحان میکنند ،میخواستم بدونم شما شوری و بی نمکی سوپ رو هم با قاشق امتحان میکنید و بقیّه رو سر میکشید و یا با دست میخورید و یا تا آخرش با قاشق میخورید ؟ اگر کلّ چائی رو با قاشق مینوشید بگید که اینکار رو میکنید ...
آخه مگه خود آزاری دارم که چای خوش طعم و شیرنم رو تمامش رو با قاشق چای خوری بخورم
مثلا اگه نگن قاشق چای خوری باید بگن چای هم زنی شما خودت میگی مثلا آقا این قاشق چای هم زنی چنده یا مامان یه قاشق چای هم زنی بده به من یا آقا روی میز من قاشق چای هم زنی نیست لطفا برام بیارین یا اینااااااااااااااااااا نه دیگه
برای همین میگن مثل بقیه قاشق ها که کاربردشون خوردن غذا بوسیله اونهاس بهش میگن قاشق چای خوری
دوستانی که محبت کردن و گفتن که شیرینی چائی رو با قاشق امتحان میکنند ،میخواستم بدونم شما شوری و بی نمکی سوپ رو هم با قاشق امتحان میکنید و بقیّه رو سر میکشید و یا با دست میخورید و یا تا آخرش با قاشق میخورید ؟
منم میخواستم به بچه ها همینو بگم حالا به نظر من به خاطر این میگن قاشق چایخوری که همه ی چیزای دیگه رو هم با کلمه "خوری" مشخص میکنن! غذا خوری، سوپ خوری! حالا نیست که شریت خوری رو همینجوری میخورن یا مثلا با قاشق مربا خوری فقط مربا میخورن
koorosh kabir
واقعاً چرا ؟ آخه چرا؟ چرا باهاش چائی نمیخورید ؟
نخبه
واقعاً چرا ؟ آخه چرا؟ چرا باهاش چائی نمیخورید ؟
شما اصلا خودش رو ناراحت نکن برای قلبت خوب نیست چون خواهر من این کارو میکنه
mojde
gilas
mz56mz
maryamlondon1
zrnznn
ولی روم نمیشه بگمممممم
koorosh kabir
اگر کلّ چائی رو با قاشق مینوشید بگید که اینکار رو میکنید ...
نغمه
مثلا اگه نگن قاشق چای خوری باید بگن چای هم زنی شما خودت میگی مثلا آقا این قاشق چای هم زنی چنده یا مامان یه قاشق چای هم زنی بده به من یا آقا روی میز من قاشق چای هم زنی نیست لطفا برام بیارین یا اینااااااااااااااااااا نه دیگه
برای همین میگن مثل بقیه قاشق ها که کاربردشون خوردن غذا بوسیله اونهاس بهش میگن قاشق چای خوری
دلشاد
نخبه
برای اینکه روی تو رو کم کنیم همین فردا این کارو میکنیم
mami
آقا اجازه ببخشید ما از طرف همه از شما معذرت میخواییم
نمایش یا پنهان متن
بچه که زدن ندارهshaparak64
حالا به نظر من
حالا نیست که شریت خوری رو همینجوری میخورن
هاچو هاچو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→