ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
malakeh
فرشتگان حفيظ در امور دنيوي
ملائكه در خصوص انسان ها موظف و مامور به انجام دادن اموري هستند; يكي از آن ها حفظ انسان ها در جهات مختلف و شئون گوناگون است.
گروهي از فرشتگان مأمورند تا انسان ها را از مهلكه ها،بلا ها ،حوادث،خطرات و تهديدها براي حيات دنيوي حفظ كنند.البته نوع انسان ها بدين امر توجه ندارند مگر آنكه اهليّت فهم اين حقيقت را بيابند.اين گروه از فرشتگان "ملائك حََفَظه " ناميده مي شوند.
آنها در واقع از مظاهر اسم "حفيظ" خداوند هستند; چنان كه ملائكه قبض كننده روح از جلوه هاي اسم "قابض" حق و فرشتگان تصوير گرموجودات از تجلّي هاي اسم "مصور" خداوند سبحان اند.او با هر اسمش،در همه جهان هستي حضور و به همه جا احاطه دارد و در خصوص حفظ موجودات و از جمله انسان ها از بلايا و خطرات دنيوي،با اسم حفيظ خويش از طريق "ملائكه حفظه" حضور دارد.
آيات گوناگوني بر حفيظ بودن خداوند دلالت دارد:
1-و ربك علي كل شي ء حفيظ/سبأ21
2-ان ربي علي كل شي ء حفيظ/هود57
...
پس ملائكه حفظه فرشتگاني اند كه مظهر اسم "حفيظ" الهي بوده،داراي مراتب،آمر و مأمور و جناح هاي بسيار مي باشند.خداوند حفيظ،كساني را كه بايد حفظ كند،از طريق اين ملائكه حفظ مي كند و اوامر و مشيت هاي او در آنچه كه بايد حفظ شود،از طريق اين ملائكه صورت مي پذيرد.
اصل "حفظ" از خداوند متعال است و فرشتگان حفظ كننده،مجرا و اسباب و علل مياني اين وظيفه مهم اند.
آيا شما در اين حقيقت انديشيده ايد كه در عالم "حفظه" هاي نا پيدايي وجود دارد كه آدمي را از خطرات گوناگون دنيوي حفظ مي كند؟
آيا احساس كرده ايد كه گاهي در معرض خطر جدي قرار گرفته ايد و بدون آنكه متوجه شويد شخصي يا نيرويي شما را از آن خطر مصون داشته است؟!
با دقت و تامل در اين امور،در مي يابيد كه فرشتگان الهي به امر خداوند همواره آدمي را از تهديدها،حوادث و بلايا حفظ مي كنند. اين مسأله در خصوص كودكان كه در اوان طفوليت و در مقطع سني خاص،قابل درك است.
طفل كوچكي كه تازه راه افتاده و شيطنت و جنب و جوش دارد و پدر و مادر او نيز به دليل كارهاي گوناگون نوعاً از وي غافل اند،با چه نيروي مرموزي از اين همه خطرات حفظ مي شود و آسيبي نمي بيند؟اين نيرو همان فرشتگان حفظ كننده اند.
آيا هيچ انديشيده ايد كه برخي از انسان ها به دليل وضعيت شغلي شان در مكان هايي زندگي مي كنند كه حيوانات موذي و خطرناكي چون مار و عقرب وجود دارند،ولي در عين حال آنان كمترين آسيبي ازين ناحيه مي بينند!چه نيرويي با وجود اين خطرات بلاگرداني مي كند؟!
اگر خدا شناس باشيم در مي يابيم كه خداوند متعال از طريق "ملائكه حفظه" خود،آنها را ازين مصايب حفظ مي كند.
1-انعام/61:"و اوست كه بر بندگانش قاهر و ]غالب[است و نگهباناني بر شما مي فرستد تا هنگامي كه يكي از شما را مرگ فرا رسد،فرشتگان ما جانش بستانند،در حاليكه كوتاهي نمي كنند."
اين آيه به خوبي بيانگر اين حقيقت است كه فرشتگان حفظ كننده،به دستور و مشيت الهي حافظ انسان از تهديدات حيات دنيوي اند تا زماني كه هنگام مرگ فرا رسد كه در آن وقت مأموريت آنان به پايان مي رسد.
2-امير مؤمنان (ع )مي فرمايد:"احدي از مردم نيست مگر اينكه با او ملائكه اي است كه او را حفظ مي كنند،از اينكه پايش بلغزد ]و[درچاه ]بيفتد[،يا اينكه ديواري رويش بيايد و يا اينكه بدي به او برسد.پس هنگامي كه مرگ او فرا رسيد،ميان او و آنچه را به او ]از بدي ها و خطرات و حوادث[مي رسد،خالي مي كنند."
بر اين اساس تا زمان مرگ انسان،اين ملائكه به وظيفه خويش عمل مي كنند،اما پس از آن او را به حال خود واگذار كرده و مأموريتشان خاتمه مي يابد.
3-امام صادق (ع) مي فرمايد :"و حقيقت آن است كه خداوند به واسطه رأفت و لطفش،]فرشتگاني را[موكل بندگان خويش كرده است ]تا بدين طريق[متمردين از شياطين و حشرات موذي زميني و آفات فراواني را-از جاييكه انسانها نمي بينند-به اذن خداوند بر مي گردانند تا اينكه امر خداوند عز و جل بيايد]مبني بر اينكه ديگر امر حفظ دنبال نشود[".
در اين روايت به اين نكته اشاره شده كه فرشتگان حفظ كننده،آدمي را از خطرات متمردين شياطين-كه كارشان طغيان گري است-حفظ مي كنند.
نمایش یا پنهان متن
ملائكه نوري و شياطين همچون جن ناري اند؛و ازين رو اگر نور حافظ انسان گشت،به دليل غالبيت و قاهريتش بر نار موجب مي شود موجودات ناري-و از جمله شيطان و انصارش-نتوانند به انسان نزديك شوند.اگر ما مؤمن باشيم ،حقيقت ما نيز از نور است،و به دليل نزديكي ما با حقيقت خويش(روح كه از نور است)از خطرات شياطين ايمن خواهيم بود،اگر اراده و عمل كنيم و از خداي نوري به سوي خداي نوري برگرديم،راه نفوذ شياطين مسدود مي شود.هر چه در اين بازگشت جدي تر باشيم،راه يافتن ،لطمه زدن،اغواگري و گمراه ساختن كمتر خواهد بود تا جاييكه به بارگاه مخلصان راه مي يابيم/در كتاب منبع نوشته شده بار مي يابيم/و راه شيطان به كل بر انسان بسته مي شود.
نمایش یا پنهان متن
منبع كتاب "ملائكه"-استاد محمد شجاعي-تنظيم و نگارش محمد كاشفيbaron jon
ماهی
mami
خدا حفظشون كنه
ژنرال
zrnznn
دلشاد
garfild
malakeh
مرسي بارون جون فرشته
منم همينطور
و شما را نيز فرشته!
garfild,
مرسي به تاپيكم اومدين فرشته ها
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
میگم ملکه خانوم شما از کی حفاظت میکنین؟Life Dream
مرسي آبجي ملكه برفي فرشته، آخه روي پيشونيت نوشته
مطلب جالبي بود، يكم در موردشون خونده بودم ولي اين كاملتر بود، مرسي
نمایش یا پنهان متن
تشكرنمایش یا پنهان متن
مرسينمایش یا پنهان متن
آفريننمایش یا پنهان متن
mojde
حورا
باور کنید من حضور فرشته هارو حس میکنم .بارها قبل از رخ دادن اتفاق کمکم میکنن
ممنون از مطلب به این خوبی
EVANESCENCE
malakeh
مرسی فرشته خانم
نمایش یا پنهان متن
میگم ملکه خانوم شما از کی حفاظت میکنین؟
واقعاً دستشون درد نکنه
نمایش یا پنهان متن
هیچکی
مرسی داداش مازیار..نوشته هات یادگار
خواهش می کنم مازیار جان،من خلاصه ش کردم.ازین هم کاملتر بود.تقریباً نصف یک فصل رو سلکت کردم.
کتاب کامل و زیبایی بود.
نمایش یا پنهان متن
منم موتوشکرمنمایش یا پنهان متن
خواهش میشه،من مرسیآفرين
نمایش یا پنهان متن
براوونمایش یا پنهان متن
چه خوب.معلومه خیلی مهم و عزیزین مژده جونم که انقدر هواتونو دارن
فرشته مهربون
باور کنید من حضور فرشته هارو حس میکنم .بارها قبل از رخ دادن اتفاق کمکم میکنن
ممنون از مطلب به این خوبی
متشکرم حورا جان.
من و ماهی جون و مژده جونم حس می کنیم.چه حس خوبیه نه؟
خوشحالم خوشتون اومد
قربونت برم عزیزم
نمایش یا پنهان متن
کجایی عزیزم؟دلم تنگ شده برات پرستو جونmaryamlondon1
حورا
خوشحالم خوشتون اومد فرشته خانوم
عالیه خوبه حس مشترک داریم
راستی ملکه جون خوبین شما؟
malakeh
متشکرم مریم جون
اوهوم
قربونت برم من.خوبم ممنون.شما خوبی؟
shaparak64
یه فرشته
malakeh
یه فرشته نه! کمه! چند تا میخوام
جان
امير مؤمنان (ع )مي فرمايد:"احدي از مردم نيست مگر اينكه با او ملائكه اي است كه او را حفظ مي كنند،از اينكه پايش بلغزد ]و[درچاه ]بيفتد[،يا اينكه ديواري رويش بيايد و يا اينكه بدي به او برسد.پس هنگامي كه مرگ او فرا رسيد،ميان او و آنچه را به او ]از بدي ها و خطرات و حوادث[مي رسد،خالي مي كنند."
شاپری جون مسلمه که شما هم فرشته محافظ/مطمئن نیستم یکی یا چند نفر/دارید.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→