ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
zrnznn
انتظار دارید جمله بالا از چه کسی باشد ؟ کسی به غیر از باب هوپ هنرمندی که تا آخرین لحظات زندگی هم دیگران را به خنده وا میداشت .
وودی آلن درباره او گفته : باب هوپ کمدینی است که بیشترین تاثیر را روی من گذاشت .
او در سال ۱۹۹۸ از سوی ملکه الیزابت دوم نشان شوالیه افتخاری را دریافت کرد .
در سال ۱۹۹۷ بیل کلینتون او را ” سرباز افتخاری ” نامید . ( بدلیل اجرای برنامه برای سربازان در حین جنگ برای بیش از پنجاه سال )
او دو بار جایزه اسکار افتخاری دریافت کرد .
او عمری ۱۰۰ ساله از خدا گرفت و هیچ گاه هم دست از کار نکشید شعار او تنها یک چیز بود :
” من بازنشته نمی شوم تا آن که جنازه ام را از صحنه بیرون ببرند ”
او در طول زندگی خود کتاب های نیز منتشر کرد در سال ۱۹۹۰ او کتابی برگرفته از زندگی خود نگاشت با نام ” شلیک نکنید ، فقط منم “ .
هوپ همیشه می گفت : ” تماشاگران بهترین دوستان من هستند و هیچکس از صحبت کردن با بهترین دوستانش خسته نمی شود. ”
باب هوپ چنان بداهه پرداز و مسلط بود که برای ۱۴ دوره متوالی اجرای مراسم اسکار را به تنهایی بر عهده داشت.
باب هوپ : “ آدم وقتی میفهمد دارد پیر میشود که هزینه شمعها ، از قیمت کیک بیشتر شود “
باب هوپ : ” اگر در قلبتون مهربونی و خیرخواهی ندارید ، بدترین نوع مشکل قلبی رو دارید ”
وقتی همسر باب هوپ در آخرین لحظات زندگی از او پرسید که تمایل دارد کجا دفنش کند باب هوپ گفت :
” غافلگیرم کن ! ”
garfild
ماهی
” غافلگیرم کن ! ”
منظورش چی بوده؟
ممنون جملاتش قشنگ بود
kahkeshan
malakeh
sotude
دلشاد
gilas
mojde
mojde
حورا
mz56mz
نغمه
هاچو جون کجایی
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نتیجه سکوتت ( که من نمیدونم برای چی بود؟!!) با این تاپیک چی شد اونوقت؟هاچو هاچو
یعنی تو با مردنت منو غافلگیر کن
mati
zrnznn
shaparak64
منظورش از غافلگیر کردن ، یه چیزی مثل این بود که ما به کسی که میخوایم براش هدیه بگیریم بگیم برات چی بخرم! ولی خیلیا میگن خودت بگیر، سلیقه خودت باشه
Ahora Quien
نمایش یا پنهان متن
mahsa joon
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→