بلوغ ، دوران سختی برای دختران است كه ممكن است با سرعت سپری شده و یا به آرامی طی شود.اما در هر شكلی باشد با استرس همراه است.
▧ تصویر در دسترس نیست
این دختر میگوید سینه های وی باعث خراب شدن زندگی اش شده است اما او مجبور است برای كاهش سایز آنها باید 4 سال صبر كند. الی جی كاك 17 ساله با مشكل سینه هایی كه هركدام 6.5 كیلو وزن دارد مواجه است.
او میگوید علاوه بر بزرگی بیش از حد به دلیل سنگینی این عضو بدنش دچار كمر درد شده است و پزشكان گفته اند برای رهایی از این وضعیت باید 4 سال دیگر صبر كند تا بتواند عمل جراحی انجام دهد رشد سینه های وی از 12 سالگی به صورت غیر طبیعی آغاز شده است و از 13 سالگی دچار كمر درد شده است. حتی داروهای هورمونی كمكی به توقف رشد سینه های وی نكرده است.
بندری
▧ تصویر در دسترس نیست
این دختر میگوید سینه های وی باعث خراب شدن زندگی اش شده است اما او مجبور است برای كاهش سایز آنها باید 4 سال صبر كند. الی جی كاك 17 ساله با مشكل سینه هایی كه هركدام 6.5 كیلو وزن دارد مواجه است.
او میگوید علاوه بر بزرگی بیش از حد به دلیل سنگینی این عضو بدنش دچار كمر درد شده است و پزشكان گفته اند برای رهایی از این وضعیت باید 4 سال دیگر صبر كند تا بتواند عمل جراحی انجام دهد رشد سینه های وی از 12 سالگی به صورت غیر طبیعی آغاز شده است و از 13 سالگی دچار كمر درد شده است. حتی داروهای هورمونی كمكی به توقف رشد سینه های وی نكرده است.
يكي پيدا نميشنه به داد اين بنده خدا برسه
garfild
بهونه
هاچو هاچو
کیلو چند؟
دلشاد
magmag206
gilas
maryamlondon1
levrone
خیلی دلم میخواد یه جوری کمکش کنم ...
shaparak64
بنده خدا صورتت میمونه اونجا ، خفه میشیا
یواش
sotude
arash52
خیلی دلم میخواد یه جوری کمکش کنم ...
ميخواد كوچيكتر بشه بهروزجان نه بزرگتر
ژنرال
جمعاً میشه 13 کیلو
خدا شفاش بده
بی تربیت منحرف
بهروز میخواد کمکش کنه!
اونی که تو میگی یه جور ورزشه که اوضاعو بدتر میکنه
ماهی
حالا کاش ولش کنن ببینیم آخرش چی میشه
carlos
mati
دیااکو
میشه به جای لحاف تشک ازش استفاده کرد و بری تو خواب زمستونی.
پری سا
می خواستم یک حرفی بگم بی خیال
levrone
اگه مرگ حقه من میخوام لای سینه هاش فنا شم ...
اونی که تو میگی یه جور ورزشه که اوضاعو بدتر میکنه
خوب میدونی که هدف خدمته محسن جان!
من میمیرم واسه خدمت به خلق!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→