ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
aac198000
نغمه
فکر کنم خوب شد که از رونق افتاده این عکسها که خیلی
ممنون
ژنرال
دلشاد
لطفا قسمت زنونه شم نشون بدید
gilas
mz56mz
بعدش هم يه هندونه خنك وااااااااااااااااااااو
▧ تصویر در دسترس نیست
carlos
موافقم
بریم ؟
ماهی
نمایش یا پنهان متن
mati
چند سال پیش داییم که بعد از چندین سال اومده بود ایران اولین جایی که خواست ببریمش حموم سنتی بود کلی گشتیم واسش یه حموم مرتب پیدا کردیم که پشیمون نشه از خواستش خلاصه رفت اما وقتی اومد بیرون نشناختیم مثل لبو سرخ بود
دیااکو
قائمش کافتاد مردی خام بود
شوخ شیخ آورد تا بازوی او
جمع کرد آن جمله پیش روی او
شیخ را گفتا بگو، ای پاک جان
تا جوانمردی چه باشد در جهان؟
شیخ گفتا شوخ پنهان کردنست
پیش چشم خلق ناآوردنست
این جوابی بود بر بالای او
قائم افتاد آن زمان بر پای او
یه حموم هست تو باب همایون که هر چند وقت یه بار می رم، یه دلاک داره که یه پوست ازت برمی داره، هر وقت می رم اونجا و دلاک چرکهای لوله شده رو میاره رو بازو و شونه که ببینی و موقع انعام دادن سر کیسه رو شل کنی یاد این شعر سعدی میفتم (شوخ به معنی چرکهای لوله شده که موقع کیسه کشی ایجاد میشه)
آدم وقتی یه بار می ره زیر دست این دلاکها تازه میفهمه تمیزی چیه، لامصبا یک کیلو شوخ لوله شده می ریزند جلو روت، آدم از اینکه این همه شوخ داره خجالت می کشه، ولی وقتی بیرون میای همه منافذت تنفس می کنه (قابل توجه منحرفین منظور از منافذ، منافذ پوستیه)
arash52
ديگه نرفتم تا سال 73 كه دوران خدمت بود
الانم اگه تميز باشه به اتفاق محسن و عمومحمود و كارلوس ميريم
راستي يه حموم خوب تو سيمتري اول احمدآباد ميلان نميدونم چندم
ولي فكر كنم ميلان رضا 11 يا رضا 9 بود كه اونجا هم چندبار با اقوام رفتيم
ماهی
چه جالب ..یه خاله دارم که ایران نیست.راهنمایی بودم یه بار اومد و هوس حمام عمومی کرد..تازه گفت باید برام کاهو ترشی هم بیارین توی حمام.خلاصه مامانم اینا دور از جون مثل خولها بساط بردند حمام..یادمه تموم مدت همین حالتی بودم
دستمو به هیچ چی جز وسالیم نزدم بعدشم دیگه گفتم این چه غلطی بود دور از جون خودم کردم.تازه اون حمام از این عکسا همچین تمیز تر هم بود...
هاچو هاچو
ولي فكر كنم ميلان رضا 11 يا رضا 9 بود كه اونجا هم چندبار با اقوام رفتيم
جدیدا رد نشدم از اونجا علی باید بهتر بدونه،ولی یکم بالاترش تو خیابون کوهسنگی یکی هست بریم اونجا یره
mami
zrnznn
garfild
من بچه بودم چندباری بردن منو خیلی خوشم اومد
mojde
یواش
بعدش هم يه هندونه خنك وااااااااااااااااااااو
تازه اگه هندونش مثل تصویر قرمز باشه
shaparak64
اه خالکوبیه رو دسته یارو رو
دیااکو,
منم دلم خواست برم