انگار همین دیروز بود که مستانه با محمد عزیز زحمتش رو کشیدن و به مناسیت دو سالگی سایت آماده نمایش کردن یک ماه پیش بود که یه نگاهی انداختم تو کامپیوترم من خیلی از آریشو هایی قدیمی رو دارم فکر کنم بیش از 100 تا تاپیک باشه از بچه های خیلی قدیمی سایت تا حالا چند وقت پیش می خواستم حالی ازش بپرسم ولی وقت نشد
دقیقا نمی دونم چی به چیه البته یه چیزایی بگی نگی فهمیدم همه چیو یاد آوری خاطرات چه خوب و چه بد خیلی خوبه خاطرات خوب و بایدادامه داد و از خاطرات بد درس گرفت خدا باعث وبانی یاد آوری خاطرات را حفظ کنه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
امین جان عزیز شرمنده من اینترنتم قطع شد، الان که وصلیده دیدم هنوز کاربریم تو سایته!!! من که اینجا بودم! کی اونجا بود؟؟؟ (چرا اینجوریه؟؟؟ ) خلاصه!!!! قضیه پیچیدس امین جان من بعنوان یه کارگردان مولف ازت به کپی رایت شکایت کردم
KuRoSh
یک ماه پیش بود که یه نگاهی انداختم تو کامپیوترم من خیلی از آریشو هایی قدیمی رو دارم فکر کنم بیش از 100 تا تاپیک باشه از بچه های خیلی قدیمی سایت تا حالا
چند وقت پیش می خواستم حالی ازش بپرسم ولی وقت نشد
SaMaN TaJ
بچه ها چه بزرگ شدین............
مژده شوماخر فقط...............
maryamlondon1
مژده که اون طبقه بالاست که
علیرضا
mati
مرسی کار جالبی بود
Life Dream
چرا نت منو دستكاري كردي مامان مريم
مستانه
چه حال و هوایی داشتیم اون روزا
دلم برای محمد خیلی تنگ شده
درواقع تمام این کار زحمت محمد عزیزم بود
واقعاً ممنون امین جان
نمایش یا پنهان متن
یه لحظه احساس کردم مُردم و اومدم سر قبر خودمmami
یاد آوری خاطرات چه خوب و چه بد خیلی خوبه خاطرات خوب و بایدادامه داد و از خاطرات بد درس گرفت خدا باعث وبانی یاد آوری خاطرات را حفظ کنه
Galexy
نمایش یا پنهان متن
کاش از من هم سوال میکردیبچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Galexy
امین جان عزیز شرمنده من اینترنتم قطع شد، الان که وصلیده دیدم هنوز کاربریم تو سایته!!!
خلاصه!!!!
قضیه پیچیدس امین جان
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→