₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » someone like you
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

someone like you

312 بازدید، 12 پست، نویسنده: پری سا

• پری سا

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

الهام بخش ادل برای نوشتن ترانه someone like you و البوم 21 کی بود البومی که ادل را به شهرت جهانی رسونداین البوم در ۲۱ ژانویه ۲۰۱۱ منتشر شدو طولانی‌ترین مدت صدرنشینی در جدول پرفروش‌ترین آلبوم‌های موسیقی در بریتانیا را در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت کرد.
    آدل در ۵۴ اُمین مراسم جایزه گرمی که در سال ۲۰۱۲ برگزار شد، برندهٔ ۶ جایزه شد که جایزه‌های «آلبوم سال»، «ضبط سال» و «ترانهٔ سال» از جمله آن بود.
    به این ترتیب، آدل دومین زن تاریخ است که توانسته در یک شب، تعداد ۶ جایزهٔ گرمی را برنده شود. همچنین او در سال ۲۰۰۹ برندهٔ جایزهٔ «بهترین هنرمند جدید» از همین مراسم شده بود.و او سومین هنرمندی است که موفق شده در طول دوران هنریش، ۴ جایزهٔ بزرگ مراسم گرمی را برنده شود.

مردی که قلب آدل را شکسته بود و عشق او الهام بخش آهنگهای آخرین آلبوم آدل بود، یک عکاس با نام الکس استوراکalex sturrock بود.
    ادل با الهام گرفتن از شکست عشقی و جدایی ناراحت کننده خود اشعار آهنگهای آلبوم "۲۱" را سروده . آدل همیشه سعی داشت که هویت این عشق را پنهان نگه دارد و اصلا" قبول نمی کرد که نام او را فاش کند.

اما عشق ازدست رفته او کسی نیست جز یک عکاس ۳۱ ساله که از تابستان سال ۲۰۰۸ تا بهار ۲۰۰۹ با این خواننده مشهور در ارتباط بوده است. بنا به گفته منابع خبری ، آدل که در حال حاضر ۲۳ ساله است ،در تور کنسرتهای خود در آمریکا ، الکس را به عنوان یک عکاس رسمی استخدام کرد.
    یکی از نزدیکان او گفت:"او یک مرد کاملا" معمولی است . آنها همیشه با هم می خندیدند ، تنقلات می خوردند و این واقعیت را که آدل در حال تبدیل شدن به یک ستاره جهانی است را فراموش می کردند.
    ظاهرا" آدل و الکس در ماه آوریل ۲۰۰۹ یعنی مدت کوتاهی قبل از اینکه آدل نوشتن آلبوم " ۲۱" را آغاز کند ، از هم جدا شدند.

خیلی کنجکاو بودم بدونم ادل این ترانه را برای کی خونده :4:

10 سپاس: maryamlondon1، نغمه، gilas، arash52، zrnznn، دلشاد، بچه مثبت، یواش، Ahora Quien، بندری

• پری سا

نقل قول: نغمه
    نغمه

خواهش میکنم نغمه جان :46:

مامان مریم عزیز خیلی ممنون :8: :11:

• garfild

1 سپاس: پری سا

• gilas

خوبه این شکست عقشی براش مفید بوده :4:

• Mahboob