ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عروسی که با اتوبوس به کلیسا رفت
maryamlondon1
این عروس خانم 28 ساله ساکن لندن روز عروسی اش تصمیم گرفت مسافت خانه تا کلیسا را با یک اتوبوس عمومی طی کند و با این کار همه مسافران این اتوبوس را شوکه کرد. در حالی که همه عروس ها دوست دارند با کالاسکه های سفید به کلیسا رفته و لحظه های رومانتیکی خلق کنند خانم جنی کلوکو این فاصله را با وسیله نقلیه عمومی طی کرد.
او به همراه دو ساقدوش خود سوار بر اتوبوس در میان بهت و حیرت مسافران حاضر به کلیسا رفت. این دختر خانم خوش ذوق میگوید: دوست داشتم در روز عروسی ام کار متفاوتی انجام دهم. در اوکراین رسم بر این است که عروس مسافتی را پیاده طی کند تا کسانی که به مراسم دعوت نشده اند هم بتوانند او را ببینند. با الهام از این مسئله من تصمیم گرفتم این کار را انجام دهم.
او اضافه می کند جالب است که حتی یک نفر هم صندلی اش را به این عروس خانم تعارف نکرده است و او مجبور شده است همه راه را بایستد.
shaparak64
بهونه
sotude
فکر کن اگه اینجا باشه چه حرارتی تو قسمت آقایون بوجود میاد
ماهی
arash52
اينقدر كه به صورتشون آت و آشغال ميمالن
چقدر ساده بود صورت اين عروس
مگس
نخبه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
aac198000
اما اگر تو ایران میرفت تو اتوبوس تمام مردم
نمایش یا پنهان متن
(مرد...)دلشاد
انشالله عروسی گیل گیلی با ماشین شرکت واحد
بندری
پولش رو هم بگو
mami
Life Dream
خوب اينطوري هم يه جورايي رومانتيك شدن، انشالله كه خوشبخت بشن
گل گفتي آرش جان، متاسفانه اين روزا آرايش خانما براي عروسي خيلي غليظ شده، خداييش بدون آرايش زيباتر هستن، يا حد اقل يه آرايش ساده و مجلسي باشه، كلمه جادوگر خيلي مناسب بود
maryamlondon1
بهونه,
انشالله وتمام دختران دم بخت وزنای شوهر دار وندار
دارم به اين فكر مي كنم كه تو اين چندسال 90 درصد عروسهايي كه تو ايران ديدم بيشتر شكل جادوگر هستند تا عروس
خوب انجا کسی ازدواج نمیکنه خیلی به ندرت این اتفاق میاافته چندین سال با هم زندگی میکند وبچه دار میشن ولی ازدواج نمیکنند
هههههههه
سامان اقوالش هم گرانبها شده ..
اره مردای ایرانی با غیرتن
نه با مترو میگیریم
چقدر میشه دادش خسرو مرگ یکبار وشیون یکبار . ادم یک بار عروسی میکنه
خبر مخصوص خبر گزاری مریم لندن 1 امروز ازشون شکایت میکنم
موافقم
نغمه
مستانه
maryamlondon1
نه این باباشه
خیلییییییی