ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
شبکه ی ماهواره ای پرشین تون، اولین شبکه مختص کودکان پارسی زبان از چندی پیش پخش آزمایشی برنامه های خود را آغاز نمود. کیفیت این شبکه در فرکانس جدید نسببت به قبل افزایش یافته است که امیدواریم این شبکه بتواند شبکه ای متفاوت باشد.
این شبکه ، برای کودکان ایرانی یا کودکانی که خارج از کشور زندگی می کنند و دوست دارند با زبان فارسی بیگانه نشن شبکه خیلی خوبیه ...
نمایش یا پنهان متن
برای ماماناشونم خوبهپرشین تون در نظر داره سریال زیبای ناروتو رو دوبله و پخش کنه ... منتظرش باشید.
اطلاعاتی در مورد این سریال:
تاریخ اکران : ۴ اگوست ۲۰۰۷
ژانر : داستانی ، حادثه ای ، رزمی ، تا حدی کمدی
نقش های اصلی : اوزوماکی ناروتو ، هارونو ساکورا ، هیوگا نجی ، لی ، شیون ( Shion )
هدف و توضیح در مورد داستان :
اهریمنی که در گذشته تقریبا زمین را به ورطه نابودی کشانده بود , توسط کسی احیا شده است. جهت پیشگیری از نابودی مجدد زمین اهریمن باید مهرموم شود و این کار تنها از عهده دوشیزه ای مقدس به نام شیون , از کشور شیاطین بر می آید . کسی که دو نیروی توانمند دارد , یکی جهت مهرموم و دیگری پیش بینی مرگ انسانها . ماموریت کنونی ناروتو محافظت از شیون است ولی او پیش بینی مرگ ناروتو را می کند و تنها راه فرار از این کار دوری از شیون است که موجب بی محافظ ماندن او می شود. در این صورت اهریمن که هدفش کشتن شیون است , به مقصودش خواهد رسید .در نتیجه ناروتو پیش بینی مرگش را به چالش میگیرد.
موسیقی داستان : در این فیلم سعی شد که از موسیقی های هیجان انگیز استفاده شود که بسیار هم موفق بود . از نظر موسیقی متن و همچنین لیریک ، این فیلم نسبت به ۳ فیلم قبلی برتری محسوسی داشت.
وبلاگ رسمی شبکه پرشین تون شما را به دیدن این انیمیشن بسیار زیبا دعوت مینماید.
مشخصات شبکه تون:
فرکانس اصلی: On Hotbird Freq: 11317 SR:27500 POL: VER FEC: 3/4
On Hotbird Freq: 11642 SR:27500 POL:HOR FEC: 3/4
sotude
نمایش یا پنهان متن
ولی فکر میکنی با اینهمه کارتون به کارهامون برسیم
ماهی
من که همش یا راز بقا می بینم یا کارتون.البته نمی شینم همینطور که کارامو می کنم صداش تو گوشمه هر از گاهی گوشه چشمی به تلوزیون می اندازم
ولی واقعا برای بچه ها خوبه
sotude
ولی من کارتون نگا نمیکنم
بعضی از کارتونا هم که آدمو شیفته ی خودشون میکنن
بهونه
mati
بابای طفلک من از دست ما 2تا بچه ها 2تا تلوزیون خریده یکی خواهرم یکی هم مامان و بابا منم که با تلوزیون خیلی میونه ندارم
garfild
خیلی خوبه
خیلی دوست دارم
mami
mz56mz
حورا
دلشاد
maryamlondon1
والله بچه های من دیگه تلوزیون کم نگاه میکنن .همش پای انترنت یا پای بازیهای هزار ماشالله هر کدام یک دستگاهش داره یکی پلی استیشن 3 ودیگری ایکس بوکس360 ودیگری ایپود پی اس پی وغیررررررررررررررررره
ماهی
ایشالله زنده باشن و سلامت مامان مریم
ممنون از نظرات دوستان
بندری
maryamlondon1
پس اقا یاسین عربیشون فول شده .
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→