مي گن گوگوش بازم ازدواج كرده حالا اون كه خيلي مهم نيست حدس بزنيد با كي ؟
با شما
با اون
با اين
نه بابام جان باااااااااااااااا
نمایش یا پنهان متنهومن خلعت بري
صحت و سقمش به گردن سايت خبري
======================= دلشاد: خبرکامل شد.
گوگوش برای هفتمین بار عروس میشود!+عکس
▧ تصویر در دسترس نیست
خبرهای منتشره حاکی از این است که گوگوش… و هومن خلعتبری بعد از گذشت یک دوره نامزدی با یکدیگر ازدواج میکنند!
هومن خلعتبری در برنامه تلوزیونی آکادمی موسیقی گوگوش به عنوان داور مسابقه گوگوش و بابک سعیدی را همراهی می کند. گوگوش درباره این ازدواج میگوید: من طالب مردی هستم که چشم به ثروتم نداشته باشد و من را به خاطر ثروت دوست نداشته باشد. خوشبختانه هومن من را به خاطر ثروت نمیخواهد. من عشق را دوست دارم و همسرم باید تا آخر عمر به این عشق متقابل لطمه نزند هومن خلعتبری نیز نظر خود در مورد گوگوش را اینگونه بیان کرده است : گوگوش دختر رویاها و عشق زندگی من است. البته هنوز مراسم رسمی این ازدواج برگزار نگردیده و این دو زوج عاشق وقت مشخصی را برای مراسم عروسی خود اعلام نکرده اند.
مامی عزیزم...مطلبت خیلی کوتاهه.می تونی اون رو توی دیوار انجمن بگذاری یا مطلبی بهش اضافه کنی تا بسته نشه.نیم ساعت دیگه باز می مونه که بتونی عکس اضافه کنی یا مطلب رو طولانی کنی عزیزم...
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mami
مي گن گوگوش بازم ازدواج كرده حالا اون كه خيلي مهم نيست حدس بزنيد با كي ؟
با شما
با اون
با اين
نه بابام جان باااااااااااااااا
نمایش یا پنهان متن
هومن خلعت بريصحت و سقمش به گردن سايت خبري
=======================
دلشاد: خبرکامل شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
خبرهای منتشره حاکی از این است که گوگوش… و هومن خلعتبری بعد از گذشت یک دوره نامزدی با یکدیگر ازدواج میکنند!
هومن خلعتبری در برنامه تلوزیونی آکادمی موسیقی گوگوش به عنوان داور مسابقه گوگوش و بابک سعیدی را همراهی می کند.
گوگوش درباره این ازدواج میگوید: من طالب مردی هستم که چشم به ثروتم نداشته باشد و من را به خاطر ثروت دوست نداشته باشد. خوشبختانه هومن من را به خاطر ثروت نمیخواهد. من عشق را دوست دارم و همسرم باید تا آخر عمر به این عشق متقابل لطمه نزند
هومن خلعتبری نیز نظر خود در مورد گوگوش را اینگونه بیان کرده است : گوگوش دختر رویاها و عشق زندگی من است.
البته هنوز مراسم رسمی این ازدواج برگزار نگردیده و این دو زوج عاشق وقت مشخصی را برای مراسم عروسی خود اعلام نکرده اند.
دلشاد
دوست عزیز خبر را برات کامل و بخش تابیک را عوض کردم
لطفا هیچ موقع با مطالب کوتاه تابیک نزن چون امکان داره حذف بشه
ماهی
ممنون از همکاری شما
ماهی
بچه مثبت
ایشالا خوشبخت بشن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mami
ماهی,