دوستای گلم سلام روز خوش این تاپیک که البته هر چی نگاه انداختم
جایی به جز بخش دانستنیها پیدا نکردم که قرارش بدم ، مربوط به آشنایی با کشور جمهوری
چک به مرکزیت پراگ (prague) که در واقع پایتختش محسوب میشه هست . از اونجا که در مسابقه عکاسی گفتم که عکسای دیگه رو به صورت تاپیک میذارم تصمیم گرفتم که سفرنامه باشه تا کاربرد بیشتری داشته باشه عکسهای زیبا رو هم میذارم سر فرصت براتون
چک با کشورهای لهستان، آلمان، اتریش و اسلواکی همسایه است. پراگ، پایتخت چک، یکی از مقاصد مهم توریستی اروپا است.
پراگ جاذبه های بصری فراوانی داره از لحاظ بافت شهر و همین مسئله هم
باعث شده که هالیوود از این شهر برای تولید فیلمهاش استفاده زیادی بکنه
خوب حالا بریم سراغ عکسهایی که گرفتم و توضیحاتشون تا بیشتر با این کشور آشنا بشین
پل چارلز (charles bridge) معروفترین پل پراگ که (شهر پراگ بر دوسوی رودخانه ولتاوا قرار دارد پل های زیادی داره) از بین 50 پلی که روی این رودخانه قرار داره معروفترینش پل چارلز هست که حدود 30 تا مجسمه سنگی روش قرار داره که مربوط به حضرت عیسی هست و روی هر مجسمه یک آیه از انجیل نوشته شده
قصر پراگ بنای عظیم تاریخی است که در اطلاعات کتاب گینس به عنوان بزرگترین قصر دنیا ثبت شده است . واقعا معماری عجیب و زیبایی داره و خیلی بزرگه به حدی که من هر کار کردم جز نمای دور نتونستم توی کادر عکسم جا بدمش این عکس هم که گذاشتم تازه نمای روبرو هست
حالا بریم به محلی به اسم old town square میدان شهر قدیم من اینجا رو خیلی دوست داشتم اینجا چند تا بنای تاریخی جذاب هست که معمولا به همین دلیل شلوغ تر هست و یه جورای فضای گرم و صمیمی داشت
مهمترین بنا ساعت نجومی هست که بر روی یک برج نصب شده هم خوده ساعت جالبه هم برجی که میتونید برین بالای اون و تمام شهر رو ببینید و عکسای خوشگل بگیرین این عکس ساعت و برجش بعدی عکس از نمای میدان هست که از بالای برج گرفتم
برفراز برج که میتونید بعد از خرید بلیط یا با آسانسور یا پیاده که خسته میشید برید من با آسانسور رفتم و پیاده برگشتم چندتا پله اولش داره که خیلی باریکه ولی بعدش دیگه شیب هست راحت میتونید بیاید پایین و نمای کلی شهر رو ببینید
اینم چندتا عکس از بالای برج که آثار تاریخی دیگه در میدان قدیم شهر رو به نمایش میگذاره
امیدوارم لذت برده باشید و حتما سفرکنید به این کشور زیبا من خیلی عکس دارم و اینایی که اینجا توضیح دادم و گذاشتم خیلی کلی و دیگه اصلی ترین ها بود تقریبا چون حجم تاپیک زیاد میشد دیگه صرف نظر کردم
راستی سوغات چک کریستال هست و یه سری چیزای دیگه که به دردتون نمیخوره جیزه این کشور به نسبت کشورهای دیگه اروپا به نسبت ارزونتره و واحد پولش کرون میباشد یه عکس هم از برند کریستال معروف میذارم که اگه رفتید اطراف میدان قدیم پیداش میکنید
عکسهای زیبایی گرفتی توضیحاتت هم خوب بود.. در مورد سوغاتی هم واقعا کریستالهای چک زیبا و ظریف هستن.. خیلی جالبه که میتونی عین طلا تو ایران معامله کنی یعنی یه ظرف کریستال مارک چک رو میتونی بعد از سالها مصرف به قیمت روز ببری و بفروشی تا حالا این کارو نکردم ولی مغازه دار موقع خرید اینو بهم گفت..
جدی چه جالب منم نمیدونستم ایران کلی کریستال دارم برم بدم عوضشون کنم
اره بده جدیداش رو بگیر.. کریستال بوهمیا که اینجوری گفتن بهم.. یه بارم یکی از شکلات خوری های مامی شکست و فقط پایه اش سالم موند پایه اش رو خریدن ازمون که یه پولی هم گذاشتیم روش و یکی دیگه خریدیم.. معاملس دیگه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ممنون فسقل جان جای شما سبز خیلی خوش گذشت ایشالا زوده زود خودت بری و لذت ببری اینم تقدیم اختیار داری کوفت چیه؟ این هم برای شما میتونی بدی به مامانت یا نگه داری به همسر آینده تقدیم کنی نمایش یا پنهان متن ▧ تصویر در دسترس نیست
maryamlondon1,
ممنون مامان مریم عزیز از تشریف فرماییتون حالا من تصویری بردمتون سفر ولی واقعا دیدنیهاش بیش از این هست ایشالا حتما اولین فرصت با خانواده برین
نغمه
جایی به جز بخش دانستنیها پیدا نکردم که قرارش بدم ، مربوط به آشنایی با کشور جمهوری
چک به مرکزیت پراگ (prague) که در واقع پایتختش محسوب میشه هست . از اونجا که در مسابقه عکاسی گفتم که عکسای دیگه رو به صورت تاپیک میذارم تصمیم گرفتم که سفرنامه باشه تا کاربرد بیشتری داشته باشه عکسهای زیبا رو هم میذارم سر فرصت براتون
چک با کشورهای لهستان، آلمان، اتریش و اسلواکی همسایه است. پراگ، پایتخت چک، یکی از مقاصد مهم توریستی اروپا است.
پراگ جاذبه های بصری فراوانی داره از لحاظ بافت شهر و همین مسئله هم
باعث شده که هالیوود از این شهر برای تولید فیلمهاش استفاده زیادی بکنه
خوب حالا بریم سراغ عکسهایی که گرفتم و توضیحاتشون تا بیشتر با این کشور آشنا بشین
پل چارلز (charles bridge) معروفترین پل پراگ که (شهر پراگ بر دوسوی رودخانه ولتاوا قرار دارد پل های زیادی داره) از بین 50 پلی که روی این رودخانه قرار داره معروفترینش پل چارلز هست که حدود 30 تا مجسمه سنگی روش قرار داره که مربوط به حضرت عیسی هست و روی هر مجسمه یک آیه از انجیل نوشته شده
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
قصر پراگ بنای عظیم تاریخی است که در اطلاعات کتاب گینس به عنوان بزرگترین قصر دنیا ثبت شده است . واقعا معماری عجیب و زیبایی داره و خیلی بزرگه به حدی که من هر کار کردم جز نمای دور نتونستم توی کادر عکسم جا بدمش
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم نیمی دیگر توجه کنید نیمی دیگر از این بنا یعنی بازم هست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا بریم به محلی به اسم old town square میدان شهر قدیم من اینجا رو خیلی دوست داشتم
مهمترین بنا ساعت نجومی هست که بر روی یک برج نصب شده هم خوده ساعت جالبه هم برجی که میتونید برین بالای اون و تمام شهر رو ببینید و عکسای خوشگل بگیرین
این عکس ساعت و برجش بعدی عکس از نمای میدان هست که از بالای برج گرفتم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
برفراز برج که میتونید بعد از خرید بلیط یا با آسانسور یا پیاده که خسته میشید برید من با آسانسور رفتم
اینم چندتا عکس از بالای برج که آثار تاریخی دیگه در میدان قدیم شهر رو به نمایش میگذاره
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم قصر که از اینجا تونستم تو عکس جا بدمش
▧ تصویر در دسترس نیست
امیدوارم لذت برده باشید و حتما سفرکنید به این کشور زیبا من خیلی عکس دارم و اینایی که اینجا توضیح دادم و گذاشتم خیلی کلی و دیگه اصلی ترین ها بود تقریبا چون حجم تاپیک زیاد میشد دیگه صرف نظر کردم
راستی سوغات چک کریستال هست و یه سری چیزای دیگه که به دردتون نمیخوره جیزه
این کشور به نسبت کشورهای دیگه اروپا به نسبت ارزونتره و واحد پولش کرون میباشد یه عکس هم از برند کریستال معروف میذارم که اگه رفتید اطراف میدان قدیم پیداش میکنید
swarovski معروف:
▧ تصویر در دسترس نیست
[/center]
garfild
خیلی جالب بود
sotude
دلشاد
مرسی نغمه عزیز
انتقالش دادم ه بخش گردشگری
هاچو هاچو
من میخوام برم تو اون قصره
از داخلش عکس نداری؟
نمایش یا پنهان متن
خیلی جذاب بودنخبه
mz56mz
mami
دست شما درد نكنه راضي به زحمت نبوديم
نمایش یا پنهان متن
لطفا از نوع خورشيدي تراش دارش باشهنغمه
نغمه
خیلی جالب بود
خواهش میکنم دست شما درد نکنه تشریف آوردین قابل نداشت
خواهش میکنم عزیزم ایشالا واقعا ارزش دیدن رو داره
انتقالش دادم ه بخش گردشگری
ممنون آقا بهروز لطف کردین من ندیدم این بخشو
اینم عکس داخلش البته نمیشد جلو بری وگرنه خیلی خوشگل بود چون یه جاهایی براشون دیگه خیلی مهمه و اجازه ورود نداری
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستنخبه,
جدی چه جالب منم نمیدونستم ایران کلی کریستال دارم برم بدم عوضشون کنم
دست شما هم طلا عمو جون ممنون بابت لطفتون
دست شما درد نكنه راضي به زحمت نبوديم
قابل نداشت
بفرمایین
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستنخبه
اره بده جدیداش رو بگیر.. کریستال بوهمیا که اینجوری گفتن بهم.. یه بارم یکی از شکلات خوری های مامی شکست و فقط پایه اش سالم موند پایه اش رو خریدن ازمون
بچه مثبت
سفر نامه جالبی بود
دائم به گردش
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بندری
دیااکو
من جیز میخام
zrnznn
عکس کریستال رو دیدم یاد کلاس تراش رو شیشه خودم افتادم که رفته بودم واقعا هنر میخواد اونجوری درش بیاری
mati
نغمه
شنیدی شکستن ظروف کودک درون رو زنده میکنه دیگه فک کن کریستال باشه چی میشه
بچه مثبت,
ممنون امین خان خوش تشریف آوردین
نمایش یا پنهان متن
زشته دیگه اینبندری,
قابلی نداشت بله واقعا گردشگری لذت بخشه ایشالا زود به اینجا سفر کنید
من جیز میخام
جیز جیزه دیگه من دست نمیزنم خودتون تشریف ببرین هم فال هم تماشا
zrnznn,
خواهش میکنم عزیزم نجمه جونم
متی جونم صفا اوردین
KuRoSh
من چک می خوام
نمایش یا پنهان متن
ببرم بانک وصول کنم پولدار بشمحسابی هم معلومه که خوش گذشته بهتون
از اون هدیه ها برای ما نیوردی بهمون هدیه بدی
از قدیم گفتند هدیه باشه کوفت باشه حالا هر چی می خواد باشه
الان یعنی من بهت حسودیم شد عمرااااااااا
maryamlondon1
نغمه
ممنون فسقل جان جای شما سبز خیلی خوش گذشت ایشالا زوده زود خودت بری و لذت ببری اینم تقدیم اختیار داری کوفت
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
maryamlondon1,
ممنون مامان مریم عزیز از تشریف فرماییتون حالا من تصویری بردمتون سفر ولی واقعا دیدنیهاش بیش از این هست ایشالا حتما اولین فرصت با خانواده برین
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→