₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » دلمه فلفل ایتالیایی

بدون عکس

دلمه فلفل ایتالیایی

2020 بازدید، 11 پست، نویسنده: یواش

• یواش

322 دلمه فلفل ايتاليايي 322
    دلمه برخلاف تصور بسياري از مردم يك غذاي ايراني نيست. حتي لفظ دلمه هم يك واژه تركي به معناي پر شده است. دلمه در حقيقت يك غذاي عثماني است و انواع متفاوت آن در سراسر جهان رواج دارد. دستور غذايي كه در ادامه خواهيد خواند يك دلمه ايتاليايي است

تصویر در دسترس نیست

مواد لازم براي 6-4 نفر
    گوشت چرخ‌كرده: 400 گرم
    برنج: يك‌دوم پيمانه
    فلفل دلمه‌اي قرمز: 6 عدد
    روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري
    سير: 2 حبه ساطوري
    پياز متوسط: يك عدد ساطوري
    لوبيا سبز آب‌پز: 100 گرم خرد شده
    نمك و فلفل: به ميزان لازم
    گوجه‌فرنگي متوسط: 4 عدد خرد شده
    پودر سير: يك قاشق چاي‌خوري
    پودر پياز: 2 قاشق چاي‌خوري
    سركه: يك‌چهارم پيمانه
    آويشن: يك قاشق چاي‌خوري
    شكر: يك قاشق غذاخوري

روش تهيه:

براي تهيه سس گوجه‌فرنگي، پودر سير،‌ یک دوم پیمانه آب، پودر پياز،‌ سركه و شكر را 30 دقيقه در يك قابلمه كوچك روي شعله متوسط بجوشانيد. در صورت نياز كمي آب اضافه كنيد و در 5 دقيقه آخر پودر آويشن را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.

2 - برنج را به همراه يك پيمانه آب و يك قاشق چاي‌خوري نمك 20 دقيقه بجوشانيد، سپس آبكش كرده و كنار بگذاريد.

3 - روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز و سير را 3 دقيقه تفت دهيد، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را 5 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا رنگ گوشت عوض شود. لوبيا را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.

4 - سر فلفل‌ها را بريده و داخل آن را خالي كنيد. فر را روي 180 درجه سانتي‌گراد داغ كنيد. در يك كاسه، برنج را با مايه گوشت و يك‌چهارم پيمانه از سس گوجه‌فرنگي را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. داخل فلفل‌ها را با مايه گوشت و برنج پر كنيد و در فلفل‌ها را ببنديد.

5 - يك ظرف نسوز را چرب كنيد. سس گوجه‌فرنگي را كف آن ريخته و فلفل‌ها را در آن بچينيد. دلمه‌ها را 50 دقيقه در فر بپزيد و هر 15 دقيقه از سس گوجه‌فرنگي روي آن بريزيد.

فوت آشپزي

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري پنير موتزارلاي رنده شده با مايه برنج مخلوط كنيد.

بپزید.بخورید 322 ویادی از ما کنید :3:  

4 سپاس: نغمه، دلشاد، حورا، gilas

• shaparak64

نقل قول: یواش
    بپزید.بخورید ویادی از ما کنید  

نمیشه شما بپزید :4: ما بخوریم :4: و از شما یاد کنیم؟ :4:

2 سپاس: نغمه، یواش

• نغمه

یواش جان گوشتو بیار یواشکی یه چیزی بگم 853

نمایش یا پنهان متنکاش اینو تو غذای بیار بوفی ببر میذاشتی میشدی شرکت کننده خیلی عالی بود

باید خوشمزه باشه هر چند خودم خیلی دوست ندارم اما برای همسرم گاهی درست میکنم ممنون 826

1 سپاس: یواش

• دلشاد

عاشق دلمه فلفلم مامان بعضی موقع ها درست میکنه جاتون خالی خیلی خوشمزه ست :85:

• حورا

دوست محترم حیفه غذای به این خوبی از تاپیک به اون خوبی غذا بیار بوفی ببر دور باشه :1:

خیلی لذیذه مرسی :46:

2 سپاس: نغمه، یواش

• یواش

نقل قول: نغمه
    کاش اینو تو غذای بیار بوفی ببر میذاشتی میشدی شرکت کننده .خیلی عالی بود

نقل قول: حورا
    دوست محترم حیفه غذای به این خوبی از تاپیک به اون خوبی غذا بیار بوفی ببر دور باشه

شرمنده حواسم نبود که هنوزم میشه شرکت کرد :2: :7:

1 سپاس: نغمه

• ماهی

شرمنده حواسم نبود که هنوزم میشه شرکت کرد

دوست عزیزم شرط شرکت توی فستیوال غذا بیار ! بوفی ببر! اینه که غذا رو خودت درست کنی و عکسها رو خودت بگیری .مطلب بید دست اول باشه و از سایتهای دیگه اقتباس نشده باشه.. :3:
    ممنون از مطلبت :46:

• یواش

نقل قول: ماهی
    دوست عزیزم شرط شرکت توی فستیوال غذا بیار ! بوفی ببر! اینه که غذا رو خودت درست کنی و عکسها رو خودت بگیری .مطلب بید دست اول باشه و از سایتهای دیگه اقتباس نشده باشه..

مرسی ماهی جان ولی مامانم چند روز پیش دلمه درست کرده بود وفقط یه فلفل نیاز داشت با کمی تزئینات که عکس بندازمو و بزارم تو سایت که از شانس بده من فکر کردم زمان شرکت کردن تمومه :2: :20: 276

2 سپاس: نغمه، ماهی

• gilas

من به فلفل دلمه ای حساسیت دارم :100:

• ماهی

مرسی ماهی جان ولی مامانم چند روز پیش دلمه درست کرده بود وفقط یه فلفل نیاز داشت با کمی تزئینات که عکس بندازمو و بزارم تو سایت که از شانس بده من فکر کردم زمان شرکت کردن تمومه

سجاد عزیز! این برنامه هر دو هفته یکبار اجرا میشه.الان هم در هفته دوم دور دوم هستیم و تا پایان این هفته وقت داری آموزشت رو بدی.لینک تاپیک مربوطه اینجا هست.برو به این تاپیک و کارهای بچه ها رو ببین.راهنمایی هم خواستی از من بپرس. :3: م یتونی با ارائه یک آموزش از ما جایزه هم بگیری. :1:
    بدو بدو هنوز وقت داری :93:

• mahsa joon

من دلمه فقط برگ مو دوست دارم فلفلو اینا خوشم نمیاد .دستت درد نکنه زحمت کشیدی 280 280 280
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: