دلمه فلفل ايتاليايي دلمه برخلاف تصور بسياري از مردم يك غذاي ايراني نيست. حتي لفظ دلمه هم يك واژه تركي به معناي پر شده است. دلمه در حقيقت يك غذاي عثماني است و انواع متفاوت آن در سراسر جهان رواج دارد. دستور غذايي كه در ادامه خواهيد خواند يك دلمه ايتاليايي است
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد لازم براي 6-4 نفر گوشت چرخكرده: 400 گرم برنج: يكدوم پيمانه فلفل دلمهاي قرمز: 6 عدد روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري سير: 2 حبه ساطوري پياز متوسط: يك عدد ساطوري لوبيا سبز آبپز: 100 گرم خرد شده نمك و فلفل: به ميزان لازم گوجهفرنگي متوسط: 4 عدد خرد شده پودر سير: يك قاشق چايخوري پودر پياز: 2 قاشق چايخوري سركه: يكچهارم پيمانه آويشن: يك قاشق چايخوري شكر: يك قاشق غذاخوري
روش تهيه:
براي تهيه سس گوجهفرنگي، پودر سير، یک دوم پیمانه آب، پودر پياز، سركه و شكر را 30 دقيقه در يك قابلمه كوچك روي شعله متوسط بجوشانيد. در صورت نياز كمي آب اضافه كنيد و در 5 دقيقه آخر پودر آويشن را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
2 - برنج را به همراه يك پيمانه آب و يك قاشق چايخوري نمك 20 دقيقه بجوشانيد، سپس آبكش كرده و كنار بگذاريد.
3 - روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز و سير را 3 دقيقه تفت دهيد، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را 5 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا رنگ گوشت عوض شود. لوبيا را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
4 - سر فلفلها را بريده و داخل آن را خالي كنيد. فر را روي 180 درجه سانتيگراد داغ كنيد. در يك كاسه، برنج را با مايه گوشت و يكچهارم پيمانه از سس گوجهفرنگي را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. داخل فلفلها را با مايه گوشت و برنج پر كنيد و در فلفلها را ببنديد.
5 - يك ظرف نسوز را چرب كنيد. سس گوجهفرنگي را كف آن ريخته و فلفلها را در آن بچينيد. دلمهها را 50 دقيقه در فر بپزيد و هر 15 دقيقه از سس گوجهفرنگي روي آن بريزيد.
فوت آشپزي
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري پنير موتزارلاي رنده شده با مايه برنج مخلوط كنيد.
دوست عزیزم شرط شرکت توی فستیوال غذا بیار ! بوفی ببر! اینه که غذا رو خودت درست کنی و عکسها رو خودت بگیری .مطلب بید دست اول باشه و از سایتهای دیگه اقتباس نشده باشه.. ممنون از مطلبت
دوست عزیزم شرط شرکت توی فستیوال غذا بیار ! بوفی ببر! اینه که غذا رو خودت درست کنی و عکسها رو خودت بگیری .مطلب بید دست اول باشه و از سایتهای دیگه اقتباس نشده باشه..
مرسی ماهی جان ولی مامانم چند روز پیش دلمه درست کرده بود وفقط یه فلفل نیاز داشت با کمی تزئینات که عکس بندازمو و بزارم تو سایت که از شانس بده من فکر کردم زمان شرکت کردن تمومه
مرسی ماهی جان ولی مامانم چند روز پیش دلمه درست کرده بود وفقط یه فلفل نیاز داشت با کمی تزئینات که عکس بندازمو و بزارم تو سایت که از شانس بده من فکر کردم زمان شرکت کردن تمومه
سجاد عزیز! این برنامه هر دو هفته یکبار اجرا میشه.الان هم در هفته دوم دور دوم هستیم و تا پایان این هفته وقت داری آموزشت رو بدی.لینک تاپیک مربوطه اینجا هست.برو به این تاپیک و کارهای بچه ها رو ببین.راهنمایی هم خواستی از من بپرس. م یتونی با ارائه یک آموزش از ما جایزه هم بگیری. بدو بدو هنوز وقت داری
یواش
دلمه برخلاف تصور بسياري از مردم يك غذاي ايراني نيست. حتي لفظ دلمه هم يك واژه تركي به معناي پر شده است. دلمه در حقيقت يك غذاي عثماني است و انواع متفاوت آن در سراسر جهان رواج دارد. دستور غذايي كه در ادامه خواهيد خواند يك دلمه ايتاليايي است
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد لازم براي 6-4 نفر
گوشت چرخكرده: 400 گرم
برنج: يكدوم پيمانه
فلفل دلمهاي قرمز: 6 عدد
روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري
سير: 2 حبه ساطوري
پياز متوسط: يك عدد ساطوري
لوبيا سبز آبپز: 100 گرم خرد شده
نمك و فلفل: به ميزان لازم
گوجهفرنگي متوسط: 4 عدد خرد شده
پودر سير: يك قاشق چايخوري
پودر پياز: 2 قاشق چايخوري
سركه: يكچهارم پيمانه
آويشن: يك قاشق چايخوري
شكر: يك قاشق غذاخوري
روش تهيه:
براي تهيه سس گوجهفرنگي، پودر سير، یک دوم پیمانه آب، پودر پياز، سركه و شكر را 30 دقيقه در يك قابلمه كوچك روي شعله متوسط بجوشانيد. در صورت نياز كمي آب اضافه كنيد و در 5 دقيقه آخر پودر آويشن را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
2 - برنج را به همراه يك پيمانه آب و يك قاشق چايخوري نمك 20 دقيقه بجوشانيد، سپس آبكش كرده و كنار بگذاريد.
3 - روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز و سير را 3 دقيقه تفت دهيد، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را 5 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا رنگ گوشت عوض شود. لوبيا را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
4 - سر فلفلها را بريده و داخل آن را خالي كنيد. فر را روي 180 درجه سانتيگراد داغ كنيد. در يك كاسه، برنج را با مايه گوشت و يكچهارم پيمانه از سس گوجهفرنگي را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. داخل فلفلها را با مايه گوشت و برنج پر كنيد و در فلفلها را ببنديد.
5 - يك ظرف نسوز را چرب كنيد. سس گوجهفرنگي را كف آن ريخته و فلفلها را در آن بچينيد. دلمهها را 50 دقيقه در فر بپزيد و هر 15 دقيقه از سس گوجهفرنگي روي آن بريزيد.
فوت آشپزي
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري پنير موتزارلاي رنده شده با مايه برنج مخلوط كنيد.
بپزید.بخورید
shaparak64
نمیشه شما بپزید
نغمه
نمایش یا پنهان متن
کاش اینو تو غذای بیار بوفی ببر میذاشتی میشدی شرکت کننده خیلی عالی بودباید خوشمزه باشه هر چند خودم خیلی دوست ندارم اما برای همسرم گاهی درست میکنم ممنون
دلشاد
حورا
خیلی لذیذه مرسی
یواش
شرمنده حواسم نبود که هنوزم میشه شرکت کرد
ماهی
دوست عزیزم شرط شرکت توی فستیوال غذا بیار ! بوفی ببر! اینه که غذا رو خودت درست کنی و عکسها رو خودت بگیری .مطلب بید دست اول باشه و از سایتهای دیگه اقتباس نشده باشه..
ممنون از مطلبت
یواش
gilas
ماهی
سجاد عزیز! این برنامه هر دو هفته یکبار اجرا میشه.الان هم در هفته دوم دور دوم هستیم و تا پایان این هفته وقت داری آموزشت رو بدی.لینک تاپیک مربوطه اینجا هست.برو به این تاپیک و کارهای بچه ها رو ببین.راهنمایی هم خواستی از من بپرس.
بدو بدو هنوز وقت داری
mahsa joon
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→