bijjan, از کلمات توهین آمیز استفاده نکن و به تذکرات مدیران انجمن توجه کن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من هنوز فيلم رو نديدم ولي جالبه كه در ايام عيد متوجه شدم 90 درصد سبزهاي فاميل رفتند و ديدن و جالبتر اينه كه فيلم بيش از 2 ميليارد فروش داشته پيدا كنيد پرتقال فروش را
من فکر نمی کنم بشه به آمار فروش هایی که داده میشه اعتماد کرد..ضمن اینکه بالا بودن آمار تماشا نشون دهنده قابل قبول بودن فیلم نیست.به همون دلیلی که ما مردمی هستیم که درصد بالایی مون داریم به چشممون این همه مسائل رو می بینیم ولی تعصباتمون اجازه نمی ده قبول کنیم افکارمون اشتباه بوده و حاضر نیستیم کوتاه بیایم و هر چی اتفاق می افته براش یه توجیهی درست می کنیم...
ماهي جان چطور وقتي به يه چيزي بي توجهي ميشه ميگيم ديدي مردم هوشيارن و ال وبل تو همين راي گيريها هروقت تعداد راي دهندگان كاهش پيدا مي كنه ميگن ديدين نظام رو نميخوان و هروقت زياد ميشه ميگن خوب مجبورن برن راي بدن و ... به نظر من تعصبات بهمون اجازه نميده درست انتقاد كنيم و همينطور انتقاد درست
آرش جان موضوع اینه که اون بی توجهی که شما مثال زدید توی آمارهای ما نمی آد. آمار ها نشون می ده که درصد بالایی از مردم در رای گیری ها مشارکت داشته اند.آمار پایین مال مشکلات اقتصادی و اختلاس هاست .آمار ها نشون می ده که ما هیچ مشکل اقتصادی نداریم .تورم پایینه .و تا سه سال دیگه هم اگر نفت نفروشیم هیچ مشکلی نخواهیم داشت.و من موندم این دو میلیاردی که آقایون اعلام کردند از کجا بوده در حالیکه خود من از هر کی می پرسم فیلمو دیدی یا نه چه در خانواده یا دوستان یا همکاران همه گفتند ندیدیم.و موندم اگر آمار تماشا بالاست چرا این همه توی ادارات دولتی روش تبلیغ میشه .فکر کنم تا چند وقت دیگه به ملت اضافه کار بدن یا حق ماموریت برای دیدن این فیلم. همونطور که درصد بالایی از همون آمار رای گیری هم مربوط به فشار محیط کار و ترس از امنیت شغلی میشهنمایش یا پنهان متنو همینطور موندم اگر مشکل اقتصادی نداریم چرا همین الان که رفتم تا سر خیابون اومدم سه تا کودک حدود 8 سال دیدم که کارتون جمع می کردند.خانم جوانی هم گدایی می کرد و خانوم دیگری جوراب دستش گرفته بود و ملتمسانه می فروخت.توی 10 دقیقه این ها رو دیدم دیروز پیرمردی رو دیدم که سر کرده بود توی سطل اشغال سبزی فروشی تا گوجه ها و میوه های له شده رو ببره بخوره .در حالیکه واقعا 7 ، هشت سال پیش اینجوری نبود.
از این حرفا بگذریم که نتیجه نداره برادر من..حالا بگو شله زردتون چی شد .توی تاپیک آشپزی منتظریم ها
مقدمه: (البته کمی سیاسیه ) نمایش یا پنهان متنمن از قبل از انتخابات 88 هم اصولاً نه سبز بودم نه قهوه ای و از بیخ مخالف بودم با همشون .. مردم ما هم که متاسفانه زود جوگیر میشن.. از دو ماه قبل از انتخابات88 ریختن بیرون و فکر کردن با رفتن این و اومدن اون مثلا چه تحول عظیمی میخواد اتفاق بیفته! من به چشم خودم آدمهای زیادی رو میدیدم که طرف اصلا تا 6 ماه قبلش نمیدونست میرحسین موسوی اصلا کی هست، بعد گلوشو پاره میکرد براش و بنده خدا فکر میکرد اگر موسوی بیاد مثلا چه اتفاقی میفته.
متاسفانه ما ملت احساسی و جوگیری هستیم و تا وقتی اینطور باشم همیشه ازمون سو استفاده میشه.
من سال 84 هم به محمود رای ندادم ولی خیلی ها گول حرفاشو خوردن و رفتن رای دادن. البته اعتراف میکنم که دور دوم انتخابات84 منم جوگیر شدم و رفتم رای دادم!
فیلم رو دیروز دیدم. صحبتهای کارگردان رو هم دیشب تو برنامه هفت گوش کردم. هرچند که از قبل با افکار کارگردانش آشنا بودم. کاری به تفکر سیاسی کارگردان فیلم و محتوای فیلم و اینکه چقدر منطبق بر واقعیات بود هم ندارم. اما فیلم به صورت ناخودآگاه یه چیزو خوب نشون داده بود. قربانی شدن مردم! مردم همیشه گوشت قربانی سیاست هستن.
فیلم همه چیزو از دید اطلاعاتی تحلیل کرده بود ولی کاش میومد از نظر اجتماعی هم تحلیل میکرد که چرا اینطور شده و کار به اینجا کشیده.
من به چشم خودم آدمهای زیادی رو میدیدم که طرف اصلا تا 6 ماه قبلش نمیدونست میرحسین موسوی اصلا کی هست، بعد گلوشو پاره میکرد براش و بنده خدا فکر میکرد اگر موسوی بیاد مثلا چه اتفاقی میفته.
خب واسه اینکه ملت درمونده فقط میخواستن به یه چیزی چنگ بزنن تا راه نجاتی پیدا کنن.فکر میکردن هر چی هم بشه باز از وضعیت کنونی بهتره.فقط یه سری جوون این وسط حیف شدن.ولی بازم غیرت به خرج دادن که همین کار ها رو هم کردن.بهتر از نشستن و کاری نکردن بود.
با تشکر از همه دوستان به دلیل خارج شدن بحث ها از چارچوب قوانین سایت، تاپیک بسته می شود.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
bijjan
همینطور که به کسی مربوط نیست شما وقت و پولتون را خرج کدوم **** میکنید !
از اون **** که با ثروت عمومی( که متعلق به همه مردم ایرانه )تراوشات ذهنی خود رو به صورت فیلم در اوردن خیلی بهتره ***
پری سا
Life Dream
بچه مثبت
bijjan,
از کلمات توهین آمیز استفاده نکن و به تذکرات مدیران انجمن توجه کن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
arash52
پيدا كنيد پرتقال فروش را
ماهی
arash52
تو همين راي گيريها هروقت تعداد راي دهندگان كاهش پيدا مي كنه ميگن ديدين نظام رو نميخوان و هروقت زياد ميشه ميگن خوب مجبورن برن راي بدن و ...
به نظر من تعصبات بهمون اجازه نميده درست انتقاد كنيم و همينطور انتقاد درست
ماهی
نمایش یا پنهان متن
و همینطور موندم اگر مشکل اقتصادی نداریم چرا همین الان که رفتم تا سر خیابون اومدم سه تا کودک حدود 8 سال دیدم که کارتون جمع می کردند.خانم جوانی هم گدایی می کرد و خانوم دیگری جوراب دستش گرفته بود و ملتمسانه می فروخت.توی 10 دقیقه این ها رو دیدم دیروز پیرمردی رو دیدم که سر کرده بود توی سطل اشغال سبزی فروشی تا گوجه ها و میوه های له شده رو ببره بخوره .در حالیکه واقعا 7 ، هشت سال پیش اینجوری نبود.از این حرفا بگذریم که نتیجه نداره برادر من..حالا بگو شله زردتون چی شد
دیااکو
ژنرال
نمایش یا پنهان متن
من از قبل از انتخابات 88 هم اصولاً نه سبز بودم نه قهوه ای و از بیخ مخالف بودم با همشون ..مردم ما هم که متاسفانه زود جوگیر میشن.. از دو ماه قبل از انتخابات88 ریختن بیرون و فکر کردن با رفتن این و اومدن اون مثلا چه تحول عظیمی میخواد اتفاق بیفته!
من به چشم خودم آدمهای زیادی رو میدیدم که طرف اصلا تا 6 ماه قبلش نمیدونست میرحسین موسوی اصلا کی هست، بعد گلوشو پاره میکرد براش و بنده خدا فکر میکرد اگر موسوی بیاد مثلا چه اتفاقی میفته.
متاسفانه ما ملت احساسی و جوگیری هستیم و تا وقتی اینطور باشم همیشه ازمون سو استفاده میشه.
من سال 84 هم به محمود رای ندادم ولی خیلی ها گول حرفاشو خوردن و رفتن رای دادن.
البته اعتراف میکنم که دور دوم انتخابات84 منم جوگیر شدم و رفتم رای دادم!
فیلم رو دیروز دیدم.
صحبتهای کارگردان رو هم دیشب تو برنامه هفت گوش کردم. هرچند که از قبل با افکار کارگردانش آشنا بودم.
کاری به تفکر سیاسی کارگردان فیلم و محتوای فیلم و اینکه چقدر منطبق بر واقعیات بود هم ندارم.
اما فیلم به صورت ناخودآگاه یه چیزو خوب نشون داده بود.
قربانی شدن مردم!
مردم همیشه گوشت قربانی سیاست هستن.
فیلم همه چیزو از دید اطلاعاتی تحلیل کرده بود ولی کاش میومد از نظر اجتماعی هم تحلیل میکرد که چرا اینطور شده و کار به اینجا کشیده.
حورا
آخی....فقط میتونم بگم از کوزه همان برون تراود .............
sib
حورا
sib
حورا
خب واسه اینکه ملت درمونده فقط میخواستن به یه چیزی چنگ بزنن تا راه نجاتی پیدا کنن.فکر میکردن هر چی هم بشه باز از وضعیت کنونی بهتره.فقط یه سری جوون این وسط حیف شدن.ولی بازم غیرت به خرج دادن که همین کار ها رو هم کردن.بهتر از نشستن و کاری نکردن بود.
بچه مثبت
به دلیل خارج شدن بحث ها از چارچوب قوانین سایت، تاپیک بسته می شود.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→