عالم و آدم دست در دست هم داده بودن که حق منو بخورن! خدایا به بزرگیت شکر که حق ِ عالم و آدم رو گذاشتی کف دستشون. حق آمد و باطل را نابود کرد ___________
مجدد از همه دست اندر کاران تشکر میکنم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به به مبارک باشه برای نجمه جون و عمو خسرووووووو مبارک باشه سانازی و کودک مثبت امیدوارم که برنده زندگی هم باشید خسته نباشید همگی دست کنندگان در کار فقط یکی بگه جایزه چی هست حالا
مرسی از دوستای عزیزمممممممممممممممممممممممممم ....بچه ها خیلی بهتون تبریک میگممممممممممممممم....به همتونننننننننننن امیدوارم همیشه همتون تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشیدددددددددددددددددددد...... هاچو کالا من مردم از خندهههههههه اون پست هاتو که خودنمممممممم و دست داداش آرشمم هم درد نکنه که داداشیمو به ارزوش رسوندددددددددد.خیلی باحال بوددددددددددددددددد...ایشال...تو زندگی واقعی هر چه زودتر قرعه مکه ات در بیاد و به آرزوت برسی..............
سلام سلام به روی ماه همگی تبریک میگم به برندگان عزیزممممممممم هورااااااااااااا هورااااااااااااااا مبارک باشه واقعا شاد شدم از دیدم 4تا مسابقه ایی که دیدم و در آخر این نظر براتون میزارم مبارکتون باشهههههههههههه دوست جونام و خسته نباشین و دست اجرا کننده و مسیول عزیزمون درد نکنه و خسته نباشی
بچه مثبت
عالم و آدم دست در دست هم داده بودن که حق منو بخورن!
خدایا به بزرگیت شکر که حق ِ عالم و آدم رو گذاشتی کف دستشون.
حق آمد و باطل را نابود کرد
دلشاد
مبارک ساناز عزیز و داش امین باشه
خدایا یه سفر و زیارت تایلند و آنتالیای مقدس را با هزینه پربرکت از جیب حاج کربلایی آرش سلام الله علیه را برای من حقیر برسون همه بگین الامین
ماهی
دست دست اندرکاران هم درد نکند خدا بهشون برکت بده
نغمه
baron jon
آقا امین باشه
حورا
ایشاله همیشه موفق باشید
ژنرال
بریزید بیرون...
میخوایم انقلاب بکنیم اونم رنگی!
رنگشم پوست پیازیه
Ahora Quien
و همچنین بقیه دوستانننن
SaMaN TaJ
رای من کووووووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟
مبارکتون باشه
shaparak64
مبارک باشه برای نجمه جون و عمو خسرووووووو
مبارک باشه سانازی و کودک مثبت
امیدوارم که برنده زندگی هم باشید
خسته نباشید همگی دست کنندگان در کار
فقط یکی بگه جایزه چی هست حالا
هاچو هاچو
الان زبونم بند اومده نمیتونم هیچی بگم،ببخشید...
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
انشالله همین دسته جمع لاس وگاس بهروز جان
ژنرال,
نغمه جان پاشو بابا جان از خواب
هاچو هاچو
انشالله همین دسته جمع لاس وگاس بهروز جان
ژنرال,
نغمه جان پاشو بابا جان از خواب
maryamlondon1
نخبه
zrnznn
بندری
دست آرش عزيز هم درد نكنه
farzane
سلام سلام به روی ماه همگی تبریک میگم به برندگان عزیزممممممممم هورااااااااااااا هورااااااااااااااا مبارک باشه واقعا شاد شدم از دیدم 4تا مسابقه ایی که دیدم و در آخر این نظر براتون میزارم مبارکتون باشهههههههههههه دوست جونام و خسته نباشین و دست اجرا کننده و مسیول عزیزمون درد نکنه و خسته نباشی
9_(9114)-1335179588.gif▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→