₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » زنان رکورد دار اشتباه در رانندگی هستند...یا مرد ها؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » زنان رکورد دار اشتباه در رانندگی هستند...یا مرد ها؟

زنان رکورد دار اشتباه در رانندگی هستند...یا مرد ها؟

1979 بازدید، 13 پست، نویسنده: یواش

• یواش

زنان رکورددار اشتباه در هنگام رانندگی :23:
    نتیجه مطالعه جدیدی در آمریکا نشان می دهد تعداد تصادفاتی که رانندگان در هنگام رانندگی، پدال گاز را با پدال ترمز اشتباه می گیرند در حال افزایش یافتن است. :23:

یکی از نتایج جالب این مطالعه این است که دو سوم رانندگانی که در آمریکا در هنگام رانندگی مرتکب این اشتباه می شوند زن هستند. :23:

از سوی دیگر بر اساس مطالعه سازمان ملی امنیت ترافیک بزرگراه های آمریکا، در زمان بررسی تصادفات به وقوع پیوسته، این قضیه صادق است به گونه ای که شصت درصد رانندگانی را که بر اثر این اشتباه تصادف می کنند زنان تشکیل می دهند.

بیشتر موارد تصادف مربوط به اشتباه گرفتن پدال ها به گروه سنی زیر بیست سال و بالای هفتاد سال مربوط می شود.

بیشتر تصادفات مربوط به پدال گاز و ترمز در پارکینگ ها، گاراژها و خیابان های فرعی صورت می گیرد نه در بزرگراه ها و خیابان های اصلی.

در سال دو هزار و سه میلادی، پیرزنی هشتاد و شش ساله در کالیفرنیا بعد از اشتباه گرفتن پدال گاز و ترمز، نتوانست خودرو را کنترل کند.

این زن خودرو را به سمت گروهی از مردم در شهر سانتا مونیکا راند که بر اثر آن ده نفر کشته و 63 نفر دیگر زخمی شدند.
    البته اینجا هم باید از خانمهایی که خوب پارک میکنند(وخودشان باورشان نمیشود) یا واقعا ادعای دست فرمون خوب دارن عذر خواهی کنم حالا دیدید مردا تو رانندگی اولن؟؟ :4: :37:
    حالا نظر شما چیست مردا بهترن یا خانومها؟(با دلیل بنویسید تا تعداد خانمها زیاد نشه :3: )

11 سپاس: بهونه، دلشاد، gilas، carlos، حورا، mojde، ژنرال، mati، هاچو هاچو، engineerboy، تنها

• بهونه

معلومه مردا اینم سوال بود زن ها رانندگیشون خیلی بد :4:
    2 سپاس: یواش، mojde

• دلشاد

اینو باید آبجی مژده جواب بده :4:
    2 سپاس: یواش، mojde

• gilas

تو بیا دم در خاله مژده که 2بار دنده عقب از روت رد شد میفهمی رانندگی کی بهتره:4:
    4 سپاس: نغمه، حورا، یواش، mojde

• shaparak64

به نظر من مشکل از سیستم امتحان رانندگیه!
    وقتی به کسی گواهینامه بدن که واقعا به یه حد مطلوبی رسیده باشه، درصد این اتفاقا کم میشه! من که رفته بودم واسه امتحان، کسایی بودن که من ناوراد و ناشی هم میگفتم این افتضاحه، اونوقت اون مربی ابله اجازه داده بود که بیاد پیش افسر امتحان بده :37:
    مردم ما ، چه زن چه مرد، بیشترشون تو خیابون و بعد از کلی انفاق رانندگیشون خوب میشه، که این غلطه!!!

نقل قول: یواش
    این زن خودرو را به سمت گروهی از مردم در شهر سانتا مونیکا راند که بر اثر آن ده نفر کشته و 63 نفر دیگر زخمی شدند.

قضیه ی همون رانندگی یا رینندگیه ها :23:
    86 ساااااااااااااالشه!!! خودشو باید با برانکارد اینور اونور ببرن :4: نشسته پشت فرمون :4:

3 سپاس: mojde، یواش، maryamlondon1

• mojde

والا به اعتقاد من قبلا كاملا حق با شما بود يعني رانندگي آقايون خيلي بهتر از خانوما بود مخصوصا پارك كردنشون به نظر من خانوما تو تشخيص دقيق ابعاد ماشينشون از آقايون ضعيفترن اما امروزه با اومدن موبايل ميبينيم كه وسط اتوبان يه ماشين اصلا تعادل نداره و سرعتش با ميانگين سرعت لاين و ماشينها اصلا نميخونه نگاه كه ميكني ميبيني آقا دارن با موبايل صحبت ميكنن و چون غالبا آقايون نميتونن چند تا كار همزمان انجام بدن از رانندگي كلا يادشون رفته . و ديگه اينكه آقايون جوان به خودشون اجازه ميدن هر ريسكي رو تو اتوبان ها و خيابونا بكنن و ديگران رو تو خطر بندازن و اين حالت تو خانوما كمتر ديده ميشه اما من اعتقاد دارم در كل اگه ميانگين بگيريم آقايون نمره بهتري تو رانندگي كسب ميكنن.
    اما شما آقاي يواش تشريف بياريد دم در سايت تا بهتون نشون بدم چطوري وقتي گاز و با ترمز اشتباه ميگيرم شما با سنگ فرش سايت يكي ميشي :4: ناراحت نباش قول ميدم زياد دردت نياد791

4 سپاس: دلشاد، الهام، یواش، shaparak64

• ماهی

:37:
    نمایش یا پنهان متن :10:

1 سپاس: یواش

• maryamlondon1

پدال گاز را با پدال ترمز اشتباه می گیرند در حال افزایش یافتن است.

چه مسخره :4:

این یکی نابغه بوده :23:
    نقل قول: shaparak64
    وقتی به کسی گواهینامه بدن که واقعا به یه حد مطلوبی رسیده باشه، درصد این اتفاقا کم میشه! من که رفته بودم واسه امتحان، کسایی بودن که من ناوراد و ناشی هم میگفتم این افتضاحه، اونوقت اون مربی ابله اجازه داده بود که بیاد پیش افسر امتحان بده

دقیقا من این مورد با ام عینی مشاهده کردم :32: خودم همین موردم بودم ایران که بودم امتحان رانندگی دادم که فقط بلد بودم فرمان بچرخونم وگاز بدم یک بار رد شدم بار دوم با همین وضع گواهینامه گرفتم ..امدم لندن 1 سال وچند ماه اموزش دیدم سه بار رد شدم وچهارمین بار قبول شدم .شاید هم خنگ باشم نمیدونم :83: ولی امتحان توری چه تو ایران وچه تولندن یک بار امتحان دادم .قبول شدم :4:
    86 ساااااااااااااالشه!!! خودشو باید با برانکارد اینور اونور ببرن نشسته پشت فرمون

:23:

2 سپاس: یواش، shaparak64

• mati

نقل قول: gilas
    تو بیا دم در خاله مژده که 2بار دنده عقب از روت رد شد میفهمی رانندگی کی بهتره

نقل قول: mojde
    اما شما آقاي يواش تشريف بياريد دم در سايت تا بهتون نشون بدم چطوري وقتي گاز و با ترمز اشتباه ميگيرم شما با سنگ فرش سايت يكي ميشي ناراحت نباش قول ميدم زياد دردت نياد

:23: :23:

• هاچو هاچو

عقل حکم میکنه که نظر ندم :4: ولی دلم به حرفش گوش نمیده :4: لذا باید بگم که حق با شماست 351 راجع به چرای این موضوع هم نظر ندم بهتره چون دیگه نه عقلی برام میونه نه دلی :4: 351
    نمایش یا پنهان متنولی خداییش دست فرمونه آبجیمو خیلی قبول دارم من رسما در مقابل اون رانندگیم زیر صفره :9:

2 سپاس: یواش، shaparak64

• یواش

و ديگه اينكه آقايون جوان به خودشون اجازه ميدن هر ريسكي رو تو اتوبان ها و خيابونا بكنن و ديگران رو تو خطر بندازن و اين حالت تو خانوما كمتر ديده ميشه

این به این دلیله که خانوما جربزه ی این کارا رو ندارند وگر نه اتوبان پر میشد از خانم و دختر :2: اقایون هم اگه این کارارو نکنن معلوم نمیشه که رانندگی خوبی دارن ولی در کل کارشون اشتباهه :2:
    اما شما آقاي يواش تشريف بياريد دم در سايت تا بهتون نشون بدم چطوري وقتي گاز و با ترمز اشتباه ميگيرم شما با سنگ فرش سايت يكي ميشي ناراحت نباش قول ميدم زياد دردت نياد

باشه من میام ولی مواظب بقیه کاربرا باش تا اون ها رو له نکنی اون وقت سایت دیگه کاربر نداره و دره سایتو باید بست 1040 1168 1168 1168 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 299 923 923
    قضیه ی همون رانندگی یا رینندگیه ها

:23: :23:

1 سپاس: shaparak64

• magmag206

وقتی که زن جماعت را حت تر قبول شه همین میشه دیگه

• shaparak64

نقل قول: engineerboy
    وقتی که زن جماعت را حت تر قبول شه همین میشه دیگه

913درست صحبت کن برادر913