یک توریست ژاپنی به طور اتفاقی از یک سفینه ی فضایی در ایران فیلمبرداری کرده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
سایت گدر نوشت: این توریست ژاپنی می گوید که در ابتدا متوجه این سفینه فضایی نشده است اما پس از تماشای دوباره فیلم، حضور یک سفینه بر سر مسجد شیخ لطف الله در اصفهان به چشمش خورده است.
هم اکنون فیلم این رخداد در یوتیوب منتشر شده است
شی ای که بر سر مسجد دیده می شود دیسک شکل ، نقره ای و بدون هر گونه بال و چراغ است.
در ویدیو شنیده می شود که فردی در حال بازگویی تاریخ این مسجد قدیمی است.
البته با توجه به اینکه تصویر متحرکه احتمالا از 3D Max استفاده شده
باید بدم متخصصان برسی کنند
نقل قول: Life Dream
مرسي مامان مريم، به نظر طبيعي به نظر ميرسه، ولي آخه چرا كسي نديدتش؟!!
همین بگو چرا کسی متوجه نشده ؟؟من میدونستم این تاپیک تو را میکشونه میدونم علاقه داری به فضا ودیسهای برنده دلم برات تنگیده دلشاد, موفق باشی مواظب خودت باش بهروز
دل منم براي شما تنگ شده، چند روز ديگه ميام خونتون صرف فلافل خردل هم بايد باشه وگرنه نميخورم
ای جان راست میگی .پس برم اون چیزه ها رررررررررررررررررررو که برات خریده بودم وکذاشتم ولی کسی نبود برات بیاره روووو پس بدم با پولش برات فلافل درست کنم .خردل چیه مازی .با سس عنبه عراقی یا با حمص و با متبل لبنانی فلافل خوشمزه است
نقل قول: Life Dream
هاااااا پس مامان مريم شما براي من تله موش گذاشته بودي!
نه بابا تله دیس فضائی گذشتم همون دیس فلافل میدونم به فضا علاقه داری
بايد مواظب داداش يوفى خودمون باشيم مازيار جان كجايى؟
الان كافي نتم شما كه خبر نداريد، خودم آدرس اونجا رو به يوفوها داده بودم، دفعه بعد آدرس دبي رو ميدم
نقل قول: maryamlondon1
ای جان راست میگی .پس برم اون چیزه ها رررررررررررررررررررو که برات خریده بودم وکذاشتم ولی کسی نبود برات بیاره روووو پس بدم با پولش برات فلافل درست کنم .خردل چیه مازی .با سس عنبه عراقی یا با حمص و با متبل لبنانی فلافل خوشمزه است
هااااا نه مامان مريم، اونا رو من ميخوام، دستتم درد نكنه، برام نگه دار تا وقتي تشريف مياريد ايران، آخه اينجا پيدا نميشه راستي اومدي از اون چيزاي كه لبنانيو عراقي هم بودن بيار ببينم كدوم خوشمزه تره، ببينيم به پاي خردل فضايي خودمون ميرسه
نقل قول: maryamlondon1
نه بابا تله دیس فضائی گذشتم همون دیس فلافل میدونم به فضا علاقه داری
maryamlondon1
سایت گدر نوشت: این توریست ژاپنی می گوید که در ابتدا متوجه این سفینه فضایی نشده است اما پس از تماشای دوباره فیلم، حضور یک سفینه بر سر مسجد شیخ لطف الله در اصفهان به چشمش خورده است.
هم اکنون فیلم این رخداد در یوتیوب منتشر شده است
شی ای که بر سر مسجد دیده می شود دیسک شکل ، نقره ای و بدون هر گونه بال و چراغ است.
در ویدیو شنیده می شود که فردی در حال بازگویی تاریخ این مسجد قدیمی است.
shaparak64
هر چیزی میتونه باشه
من این فرضیه رو رد میکنم
carlos
ماهی
ژنرال
Life Dream
مرسي مامان مريم، به نظر طبيعي به نظر ميرسه، ولي آخه چرا كسي نديدتش؟!!
نمایش یا پنهان متن
پس ديگه جاي بحث نمونده، شاپلي نخودي فرضيه رو رد كردن!
نمایش یا پنهان متن
نميري محسن، نه به جمله اولي، نه به جمله دومي
نمایش یا پنهان متن
دلشاد
maryamlondon1
چه بگم والله
بعید نیست بیان ولی تو روز روشن باور نمی کنم
باید بدم متخصصان برسی کنند
همین بگو چرا کسی متوجه نشده ؟؟من میدونستم این تاپیک تو را میکشونه میدونم علاقه داری به فضا ودیسهای برنده
دلشاد,
موفق باشی مواظب خودت باش بهروز
N.e.D.a
gilas
Life Dream
همین بگو چرا کسی متوجه نشده ؟؟من میدونستم این تاپیک تو را میکشونه میدونم علاقه داری به فضا ودیسهای برنده
هاااااا پس مامان مريم شما براي من تله موش گذاشته بودي!
دل منم براي شما تنگ شده، چند روز ديگه ميام خونتون صرف فلافل
نانا موشي چرا ▧ تصویر در دسترس نیست شدي؟!
خيالت تخت، اونا آلبالو گيلاس بيشتر دوس دارن
mz56mz
maryamlondon1
ای جان راست میگی .پس برم اون چیزه ها رررررررررررررررررررو که برات خریده بودم وکذاشتم ولی کسی نبود برات بیاره روووو پس بدم با پولش برات فلافل درست کنم .خردل چیه مازی .با سس عنبه عراقی
نه بابا تله دیس فضائی گذشتم همون دیس فلافل
shaparak64
حورا
Life Dream
الان كافي نتم
هااااا نه مامان مريم، اونا رو من ميخوام، دستتم درد نكنه، برام نگه دار تا وقتي تشريف مياريد ايران، آخه اينجا پيدا نميشه
راستي اومدي از اون چيزاي كه لبنانيو عراقي هم بودن بيار ببينم كدوم خوشمزه تره، ببينيم به پاي خردل فضايي خودمون ميرسه
قربان شما آبجي شاپلي خپلچه
نغمه
هاچو هاچو
مرسی مامان مریم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→