₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » بحران در تهران!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

بحران در تهران!!!

248 بازدید، 9 پست، نویسنده: دیااکو

• دیااکو

اطلاعیه مرکز مدیریت بحران تهران: شهروندان در خانه ها بمانند

سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به بارشهای ساعات اخیر تهران که منجر به سیلابهای محدود و بعضا توام با آبگرفتگی معابر شده، ستاد بحران به منظور مدیریت اصولی و کاهش خطرات احتمالی تشکیل و با بهره‌گیری از دوربینهای شهری تمامی مناطق را رصد کرده و هدایت عملیاتی را بر عهده گرفته است.

به گزارش مهر، در این اطلاعیه ضمن تاکید بر اطلاع‌رسانی، در توصیه‌هایی عمومی خطاب به شهروندان اعلام شده است: شهروندان از تردد بی مورد و غیر ضروری در سطح شهر خودداری نمایند ، در صورت وقوع سیلاب‌های شدید به محدود‌های مرتفع پناه ببرند، در صورت ادامه بارندگی موتور سواران از تردد در سطح شهر خودداری نمایند، کودکان و سالمندان از تردد در سطح شهر خودداری نمایند و شهروندان محترم جهت دریافت اخبار صحیح از رادیو و تلویزیون استفاده کنند.

با خوندن این خبر تازه فهمیدم کسی که این دیوار نویسی رو نوشته چقدر درست گفته

تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، garfild، levrone، mati، gilas، هاچو هاچو، یواش، ژنرال، علیرضا، کوروش فسقلی

• بچه مثبت

چقدر این نوع تاپیکاتو بیشتر دوست دارم! :4:

اما خدایی عجب هوایی شده ها! منو یاده ولایتمون میندازه :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• دلشاد

داداشم که یکی از غرفه سازان نمایشگاه هست زنگ زده بود که نصف بیشتر کارهای ساخته شده که در محوطه باز نمایشگاه گذاشته بودن که ببرن تا نصب کنن سیل آب و تگرگ خراب کرده و خسراتی به پا گذاشته

• garfild

واقعا نوشته باید با آب طلا نوشت :44:

• mati

خیلی جالب بود زمستون هم این ستاد مدیریت بحران هر روز رژه میرفت توی خیابونا یه بار که برف اومد حتی یک نفر نبود نمک بپاشه :21:

عاشق بارونم صبح مامانم خونه نبود از فرصت استفاده کردم رفتم کلی توی حیات دویدم و شلوخ کردم خیلی حال داد :93: :74:

1 سپاس: هاچو هاچو

• gilas

نقل قول: دیااکو
    به سیلابهای محدود و بعضا توام با آبگرفتگی معابر شده

روجوع شود به امروز در تهران چه گذشت!!!

• هاچو هاچو

یره چه ناجور رفته یهو،مشهد هم حتما میاد دیگه،برم بام شهر 351

• shaparak64

:83: مرسی
    نمایش یا پنهان متنهرچند :87:

• KuRoSh

:2: خیلی زحمت می کشن بعد از واقعه به فکر نجات می افتند