صفحه اصلی
انجمن بوف بوفی
قوانین انجمن
پستهای جدید
اشتراکهای شما
تاپیکهای شما
پستهای شما
کیبورد فارسی
آپلود سنتر
جستجوی دقیق
₪ انجمن بوف بوفی ₪
»
موبایل
» اس اس ام اس عاشقانه جدید و رمانتیک
₪ انجمن بوف بوفی ₪
»
موبایل
لطفاً چند لحظه منتظر بمانید..!
جستجوی دقیق
آپلود سنتر
کیبورد فارسی
پستهای شما
تاپیکهای شما
اشتراکهای شما
پستهای جدید
قوانین انجمن
انجمن بوف بوفی
صفحه اصلی
₪ انجمن بوف بوفی ₪
»
موبایل
43 صفحه قبل
1
2
3
...
41
42
43
صفحه بعد
اس اس ام اس عاشقانه جدید و رمانتیک
214 بازدید، 4 پست، نویسنده: lion1360
+40
سوابق امتیازات
lion1360
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
1
اس اس ام اس عاشقانه جدید و رمانتیک
▧
تصویر در دسترس نیست
تو صبح باش ! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم !
…………………
تنها چیزی که فروغش به خاموشی نمی گراید ، خاطرات پاک به یاد هم بودناست .
………………….
ندارم من نظر جز بر نگاهت / ندارم من طلب جز روی ماهت / ندارم من دلی جز عاشق تو / نباشم من دمی جز در پناهت .
…………………….
ایستادن اجبار کوه بود ، رفتن سرنوشت آب ، افتادن تقدیر برگ و صبر پاداش آدمی ، پس بی هیچ پاداشی حراج محبت می کنیم که همه ی ما خاطره ایم راموشم کنی .
…………………….
باران همیشه می بارد ، اما مردم ستاره را بیشتر دوست دارند ، نامردیست آن همه اشک را به یک چشمک فروختن !
……………………..
عزیزم ، دلتنگیت را چگونه بیان کنم که قلبم فراتر از واژه های زمین برایت تنگ است .
……………………
دیروز دلم دوباره یک مهمان داشت / افسوس که مهمانی او پایان داشت / صد ماند ، چه گناهی دارد سماوری که داغ دیده است ؟
…………………..
لیوان چای روی میز در انتظار یک جرعه است ، نه تو می آیی نه او گرم می حرف نگفته در دلم بود هنوز / ای کاش زمانه دور برگردان داشت .
…………………….
شاهزاده ی عشقی که غلامت شده ام / پابند تو و اسیر دامت شده ام / گویند کبوتری وفادار تر از طوقی نیست / طوقی صفتم ، جلد مرامت شده ام .
…………………….
گهگاهی سفری کن به حوالی دلت ، شاید از جانب ما خاطره ای منتظر لمس نگاهت باشد .
……………………….
دوست داشتن امروزم ، دنباله ی ستاره ی چشمهایت است که در آسمان قلبم سالها پیش جا گذاشته بودی !
…………………………..
روزهاست از سقف لحظه هایم یاد تو می چکد ، اگر باران بند بیاید از اینه سالها منتظر در زدنت بودم .
……………………….
جای قول و قرارهایمان امن است ، زیر پاهای تو !
……………………………
گاهی تنهایی آنقدر قیمت دارد که درب را باز نمی کنم ، حتی برای “تو” ک خانه می روم .
…………………
گفت مجنون گر همه روی زمین / هر زمان بر من کنندی آفرین / من نخواهم آفرین هیچ کس / مدح من دشنام لیلی باد و بس
……………………….
در سرزمین خاطره ها آنان که خوبند همیشه سبزند و آنان که محبتها و دوستیها را بر قلبشان برافراشتند همیشه به یاد می مانند .
…………………………
از درد و دلت فقط درد سهم من شد و دلت سهم دیگری .
………………………..
ما هرچه دویدیم به مقصد نرسیدیم / از عشق به جز مزه ی تلخش نچشیدیم .
……………………..
زمستان است و هوا پر شده از دوستت دارم هایی که به بادها سپرده ام ، کاش پنجره ات باز باشد .
………………………….
بی رویت آینه کدر خواهد شد / آهم در شهر منتشر خواهد شد / چون بمبی ساعتی دلم در سینه / با تاخیر تو منفجر خواهد شد .
……………………..
عزیزم حسادت نکن ، این که بعد از تو بغل گرفته ام ، زانوی غم است !
……………………….
همیشه از فاصله ها گله مندیم ، شاید یادمان رفته که در مشق های کودکیمان گاه برای فهمیدن کلمات فاصله هم لازم بود .
↑ بالا
گزارش
3 سپاس: kahkeshan، دلشاد، gilas
+22
سوابق امتیازات
kahkeshan
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
2
عشقولانه بوووووووووود
↑ بالا
گزارش
1 سپاس: lion1360
+41
سوابق امتیازات
دلشاد
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
3
↑ بالا
گزارش
+1
سوابق امتیازات
gilas
۲۸ فروردین ۱۳۹۱
4
خوب بود
↑ بالا
گزارش
اطلاعات
کاربراني که در گروه کاربري
ميهمان
قرار دارند، نمي توانند پستي در اين انجمن ارسال کنند.!
ورود به سایت
ثبت نام
انتقال به گروه کاربری پیشرفته
43 صفحه قبل
1
2
3
...
41
42
43
صفحه بعد
اشتراک گذاری این مطلب
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر:
ورود
نام کاربری:
کلمه عبور:
کلمه عبورم را فراموش کرده ام
ورود
ثبت نام
lion1360
…………………
تنها چیزی که فروغش به خاموشی نمی گراید ، خاطرات پاک به یاد هم بودناست .
………………….
ندارم من نظر جز بر نگاهت / ندارم من طلب جز روی ماهت / ندارم من دلی جز عاشق تو / نباشم من دمی جز در پناهت .
…………………….
ایستادن اجبار کوه بود ، رفتن سرنوشت آب ، افتادن تقدیر برگ و صبر پاداش آدمی ، پس بی هیچ پاداشی حراج محبت می کنیم که همه ی ما خاطره ایم راموشم کنی .
…………………….
باران همیشه می بارد ، اما مردم ستاره را بیشتر دوست دارند ، نامردیست آن همه اشک را به یک چشمک فروختن !
……………………..
عزیزم ، دلتنگیت را چگونه بیان کنم که قلبم فراتر از واژه های زمین برایت تنگ است .
……………………
دیروز دلم دوباره یک مهمان داشت / افسوس که مهمانی او پایان داشت / صد ماند ، چه گناهی دارد سماوری که داغ دیده است ؟
…………………..
لیوان چای روی میز در انتظار یک جرعه است ، نه تو می آیی نه او گرم می حرف نگفته در دلم بود هنوز / ای کاش زمانه دور برگردان داشت .
…………………….
شاهزاده ی عشقی که غلامت شده ام / پابند تو و اسیر دامت شده ام / گویند کبوتری وفادار تر از طوقی نیست / طوقی صفتم ، جلد مرامت شده ام .
…………………….
گهگاهی سفری کن به حوالی دلت ، شاید از جانب ما خاطره ای منتظر لمس نگاهت باشد .
……………………….
دوست داشتن امروزم ، دنباله ی ستاره ی چشمهایت است که در آسمان قلبم سالها پیش جا گذاشته بودی !
…………………………..
روزهاست از سقف لحظه هایم یاد تو می چکد ، اگر باران بند بیاید از اینه سالها منتظر در زدنت بودم .
……………………….
جای قول و قرارهایمان امن است ، زیر پاهای تو !
……………………………
گاهی تنهایی آنقدر قیمت دارد که درب را باز نمی کنم ، حتی برای “تو” ک خانه می روم .
…………………
گفت مجنون گر همه روی زمین / هر زمان بر من کنندی آفرین / من نخواهم آفرین هیچ کس / مدح من دشنام لیلی باد و بس
……………………….
در سرزمین خاطره ها آنان که خوبند همیشه سبزند و آنان که محبتها و دوستیها را بر قلبشان برافراشتند همیشه به یاد می مانند .
…………………………
از درد و دلت فقط درد سهم من شد و دلت سهم دیگری .
………………………..
ما هرچه دویدیم به مقصد نرسیدیم / از عشق به جز مزه ی تلخش نچشیدیم .
……………………..
زمستان است و هوا پر شده از دوستت دارم هایی که به بادها سپرده ام ، کاش پنجره ات باز باشد .
………………………….
بی رویت آینه کدر خواهد شد / آهم در شهر منتشر خواهد شد / چون بمبی ساعتی دلم در سینه / با تاخیر تو منفجر خواهد شد .
……………………..
عزیزم حسادت نکن ، این که بعد از تو بغل گرفته ام ، زانوی غم است !
……………………….
همیشه از فاصله ها گله مندیم ، شاید یادمان رفته که در مشق های کودکیمان گاه برای فهمیدن کلمات فاصله هم لازم بود .
kahkeshan
عشقولانه بوووووووووود
دلشاد
gilas
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→