₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » &&& آغـاز بکار نمایـشگاه بیـن‌المللی خـودرو نیویـورک 2012 &&&
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » &&& آغـاز بکار نمایـشگاه بیـن‌المللی خـودرو نیویـورک 2012 &&&

بدون عکس

&&& آغـاز بکار نمایـشگاه بیـن‌المللی خـودرو نیویـورک 2012 &&&

321 بازدید، 10 پست، نویسنده: دلشاد

• دلشاد

آغـازبکار نمایـشگاه بیـن‌المللی خـودرو نیویـورک 2012

نمایشگاه بین‌المللی خودرو نیویورک در امریکای شمالی که یکی از بزرگترین نمایشگاه های ماشین در دنیا محسوب می شود، دومین نمایشگاه بزرگ خودروی آمریکا بعد از نمایشگاه دیترویت است که هرساله اواخر ماه مارس یا اوایل ماه آوریل میلادی در شهر نیویورک آمریکا برگزار می شود و امسال نیز از 6 آوریل 2012 برپا شد و تا یک شنبه 15 آوریل ادامه خواهد داشت.

قدمت برگزاری سالیانه این نمایشگاه بین المللی ماشین به سال 1900 میلادی برمی گردد و هر ساله مشهورترین خودروسازان از سراسر جهان آخرین دستاوردها و محصولات خود را که در همان سال عرضه می شوند و یا خواهند شد را در این نمایشگاه رونمایی می کنند بطوریکه نمایشگاه نیویورک در کنار نمایشگاههای لس‌آنجلس، دیترویت و شیکاگو جزو معتبرترین نمایشگاههای خودرو در آمریکا و جهان محسوب می‌شود. به گزارش خبرگزاری فرانسه خودروسازانی از قبیل تویوتا، شورولت، فیسکر، مزدا، هوندا، بی.ام.و، فولکس‌واگن، لامبورگینی، مک‌لارن، كرایسلر، ائودی، لکسوس، ولوو و پورشه در نمایشگاه امسال تولیدات آینده خود را که شامل جدیدترین امکانات روز دنیا می باشد را در معرض دید عموم قرار داده اند.

87 تصویر این بخش در دسترس نیست

10 سپاس: arash52، یواش، هاچو هاچو، gilas، mz56mz، نغمه، N.e.D.a، مستانه، sotude، ژنرال

• EVANESCENCE

1 سپاس: دلشاد

• یواش

:31: ولی اگه یه دونه از اینا ماله من بو چییییییییییییی میشددددددددددد 403 1012

• هاچو هاچو

:20: مرسیییییییییی :62:
    نمایش یا پنهان متنخیلی با حال بودن 390

• gilas

• mz56mz

يكيشو نميدن به ما؟ :37:

• نغمه

چه ماشینهایی :93: